• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Canım serum alsan peki ? Bu şekilde ne kadar devam edicek bilemezsinki peki doktorun bulantı için ilaç vermedimi ?
Prilam verfi benm gebeliklerm hep boyle malesef. Ilk cocugumda doguma kadar kustum berbatti bu boyle olmaz insallh

Bizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti 😍

evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.
sağlıkla gelsin 🌸 detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba özel perinatologlar mı yapıyor yoksa kadın doğumcular mı benim riskli gebeliğim var 7 haftadan 10. haftaya kadar kanamalarım lekelenmelerim oldu hastanede yattım ben de 12. haftada fetal yaptıracağım ama yine de detaylı ve 3 boyutlu ultrasona girip görmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🍀

Kızlar bende haftaya perşembe günü 3 nisanda fetal dna için kan vereceğim çok heyecanlandım 🥹 şöyle de bilgilendirme geçeyim sabah 10 da oksapar yapıyordum akşam 6 da ecopirin içiyordum. Oksaparı 2 saat geriye çekeceğiz bir gün öncesinde 8 gibi yapacağım, ecopirinde sıkıntı yok her zaman aldığım saatte içebilirsin denildi.

Ben kilo vermedim ama kiloda alamadim henuz 12haftadir ayni kilodayim iştahim sifir şu an yiyebildigim seyler çok sınırlı salatalik domates de olmasa sanirim aç kalcam 🤦
En azindan vermemissin insallh bugunler gecer istedfmz canimiz ceken her seyi yiyebilecegmz gunler de gelir. Bu saat olmus daha bir lokma yemedim😭

En azindan vermemissin insallh bugunler gecer istedfmz canimiz ceken her seyi yiyebilecegmz gunler de gelir. Bu saat olmus daha bir lokma yemedim😭
Siz mideniz bulandigi için yiyemiyorsunuz ben de biraz kilolu olduğum icin diyetisyene de başladım ve şekerim yüksek çıktı ondan canımın istedigi seyleri yiyemiyorum 😔

Kızlar benim geçen böbreğim ağrıyor demiştim geçtiği için dikkate almamıştım, dün kontrolüm vardı doktoruma söylemedim. Bugün tekrarladı şimdi acile gidiyorum dua edin inşallah bir şey yoktur ya çok korkuttu beni

Kızlar sizce fetal dna testi yaptırmalımıyım çok kararsız kaldım sonuçta Allah göstermesin çocukta bir problem çıksa elden birşey gelmeyecek o psikolojiyle 9. Aya kadar beklicem hiç yaptırmayanlar varmı aranızda acaba ?

Kızlar benim geçen böbreğim ağrıyor demiştim geçtiği için dikkate almamıştım, dün kontrolüm vardı doktoruma söylemedim. Bugün tekrarladı şimdi acile gidiyorum dua edin inşallah bir şey yoktur ya çok korkuttu beni
çok geçmiş olsun,mutlaka haber verin bize de

Kızlar sizce fetal dna testi yaptırmalımıyım çok kararsız kaldım sonuçta Allah göstermesin çocukta bir problem çıksa elden birşey gelmeyecek o psikolojiyle 9. Aya kadar beklicem hiç yaptırmayanlar varmı aranızda acaba ?
eğer ben her türlü bebeğimi kabul ettim diyorsanız boşuna yaptırmayın stres olmamak adına. zaten fetal dna'yı da tarama testlerini de yaptırmayan çok anne adayı var. tamamen sizin tercihiniz günün sonunda

Geçmiş olsun ,inş birşeyin çıkmaz.
Kızlar sizce fetal dna testi yaptırmalımıyım çok kararsız kaldım sonuçta Allah göstermesin çocukta bir problem çıksa elden birşey gelmeyecek o psikolojiyle 9. Aya kadar beklicem hiç yaptırmayanlar varmı acaba
Fetal DNA şuan için yaptirmayacagim ama doktorun dediği testleri yaptırırım.Gerci onceki gebelikte ikili testte Tr21(down sendromu ) riskim çok yüksek çıkmıştı.Her gittiğimde Dr amniyosentezi hatırlattı.Doguracagim ben o yüzden gerek yok dedim her seferinde.Ama çok şükür sağlıklı oldu.İnş herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini..

Ben yaptırmıyorum şu anlık. Tarama testlerini yaptırmıştım önceki gebeliğimde sorun yoktu bebeğimde. Bu gebeliğim için 2 nisanda perinatolji randevum var ondan sonra bakıcaz bakalım, ama önceliğim yaptırmamak ben ufacık olumsuzluk kaldırabilecek durumda değilim çünkü 😀

Kızlar sizlerde ultrason öncesi stres oluyormusunuz ? Aceba herşey yolundamı ? Kalbi atıyorum ? Off yarın ultrasonum var 20 gün sonra ilk kez beneğimi göreceğim ama çok gerildim buhğnden başladı benim kafanın içi .

Back
X