- 25 Ekim 2022
- 561
- 389
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.721
Canım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.
Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı - ebebek
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Canım aldım aynen leke çıkarmıyormus kizimdan kalan bebek eşyalarını yıkadım dün bı dahakine sabunla citileyip öyle aticam makineyeCanım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.
Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı - ebebek
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Aynen keyfi bile isteyebiliyorsun bazı hastaneler yine normal doğuma zorluyor ama onlarda yine temkinli davranıyorTürkiye o konuda gerçekten iyi riske atmıyor ve bu çok önemli sonra bebekte nörolojik vs sorunlar çıkmaması için bence de zorlamamak önemli.
İyi pazarlarrr miskin moodd acikkİyi pazarlar herkese
İyi pazarlarrr miskin moodd acikk
Eki Görüntüle 3564676
Toto ısıtıcım ile yapışık ikiz gibiyiziyi pazarlar herkese Ya bizimkiler çok benziyoooo
Bizimkiler çok benziyooo
Eveet yüzü de benziyor benim kızımaaaBizimkiler çok benziyooo
Biz böyle şaşkınız teyzesi temas sevmeyiz ama annemizin gotunden de ayrilmayizEveet yüzü de benziyor benim kızımaaadişi garfield gibi benimki sürekli yatsın mırlasın sevgi istesin
Biz böyle şaşkınız teyzesi temas sevmeyiz ama annemizin gotunden de ayrilmayiz
Oy güzel kuzular bunlarEki Görüntüle 3564691
Bir şapşikte burada11 yaşında benim kızım, yakında abla olacak hissediyor sanırım hep yanıma yatıyor hiç yalnız bırakmıyor beni
Çok tatlı ya yerımEki Görüntüle 3564691
Bir şapşikte burada11 yaşında benim kızım, yakında abla olacak hissediyor sanırım hep yanıma yatıyor hiç yalnız bırakmıyor beni
Bizimki de ana kucağına yatmış geçen gün bebek gelince nasıl tepki verecek çok merak ediyoruzOy güzel kuzular bunlarbenim oglus ta 1 yaşında doğduğundan beri benle ama bebisle alakalı bı hissi yok şuan sadece besigine giriyo bazen
Kesinlikle hissediyorlar yaa gofrette normalde kafasına göre takılır ama özellikle bu ay nereye gitsem peşimde uyurken karnımın yanına uzanıp mırlıyorÇok tatlı ya yerımBenim oğlum da 7 yaşında, normalde sırnaşmaz temas sevmez ama bir süredir yanımdan ayrılmıyor, galiba hissediyorlar
YaaKesinlikle hissediyorlar yaa gofrette normalde kafasına göre takılır ama özellikle bu ay nereye gitsem peşimde uyurken karnımın yanına uzanıp mırlıyor
Gofrette 7 kiloYaabacak arama yatıyor benim de. Ama biraz korkuyorum bebeğin üstüne yatmasından yaklaşık 10 kg kendisi
Kocaman öptüm şimdi mıncıkladım senin içinKızlar o kadar tatlılar kiiii günüm güzelleşti fotoğrafları gördükçe.benim yerime çok çokk sevin
Oy masallah kurban olurumm cok tatliİyi pazarlarrr miskin moodd acikk
Oy prensess masallahEki Görüntüle 3564691
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?