• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
Merhaba, benım gebeliğim 7+2. Başından beri tüm kontrollerim vajinal. Bebege bir zararı olsa asla yapmaz doktorum. Bende hiç bir şey hissetmiyorum, korkma, senin zaten karından görünmez daha, mecbur aşagıdan bakar

Kafeinli kahve iç canım esas o iyi gelir başına, kafeinsiz hiçbirşey yapmaz, çook araştırdım günlük 200ml'e kadar serbest. Hatta araştırırken kafeinsizin içinde, kafeinsizleştirilmek için kullanılan yardımcı katkı maddeleri daha zararlı diye okudum. Ben her gün 1 kahve içiyorum, transferimin taaa başından beri. 2-3 bardak ta açık çay serbest.
Yukarida yazmistim aslinda, kafeinsizi swiss water denen methodla ayristirilmis olmasi gerekiyor yoksa bir anlami yokmus 😁 oyuzden oylesini arayip aldim ben de, transfer gununden beri de kafeinsiz tuketiyorum. Cok keyif vermese de nefs koreltmeye yetiyor simdilik ☺️ ama basimin agrisi biraz daha gecmezse normal kahve icebilirim evet

Şimdi eskiden bunlar mı varmış ya ben eski kadınlar gibi yaşamak istiyorum 🤣 millet çapa yaparken doğurup kenara koymuş bebekleri🤣
Ben eski donemde olsa muhtemelen hamile de kalamazdim o yuzden bu donemden raziyim bacim ajdjdjdjd
Cidden dikkat edilecek 1000 ayri kriter var ve yoruyor ya.. ki benim doktorum sukurler olsun inanilmaz kuralci esnemeyen bir doktor degil, oyle olsa ben ekstra tetiklenirdim zaten yapim musait takmaya🤣

Ben eski donemde olsa muhtemelen hamile de kalamazdim o yuzden bu donemden raziyim bacim ajdjdjdjd
Cidden dikkat edilecek 1000 ayri kriter var ve yoruyor ya.. ki benim doktorum sukurler olsun inanilmaz kuralci esnemeyen bir doktor degil, oyle olsa ben ekstra tetiklenirdim zaten yapim musait takmaya🤣
Biraz akışa bırakmak lazım bence ya ben oğluma hamileyken hatırlıyorum 2 ayda 1 gidiyordum doktora öyle bir rahatlık hiçte bişey olmadı şükürler olsun onda çok rahattım gerçi pek bi bilgim de yoktu. Akıllı telefonum da yoktu 🤣

Biraz akışa bırakmak lazım bence ya ben oğluma hamileyken hatırlıyorum 2 ayda 1 gidiyordum doktora öyle bir rahatlık hiçte bişey olmadı şükürler olsun onda çok rahattım gerçi pek bi bilgim de yoktu. Akıllı telefonum da yoktu 🤣
Oyle olmak lazim zaten su an biz yanlisiz 🤣 bak sen bir kere basarmissin simdi niye ayarin bozuldu 😁 hepimize tecrubeli anne olarak telkin verecegine bize ayak uyduruyorsun ahahahah

Kızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadım😅 şu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik 🫠

Kızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadım😅 şu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik 🫠
Canim benim tup bebek olmasina ragmen doktorum bayramda tatil var mi dedi🤣 ben de yasak saniyordum degilmis meger. Riskli bir durum olmadigi surece tabiki seyahat edevilirsin demisti

Oyle olmak lazim zaten su an biz yanlisiz 🤣 bak sen bir kere basarmissin simdi niye ayarin bozuldu 😁 hepimize tecrubeli anne olarak telkin verecegine bize ayak uyduruyorsun ahahahah
E bitane kaybettim ya kız ahaha ondan sonra ayarım bozuldu benim 🤣

Artik getirmemeye calis onu aklina canim, bak cok sukur kazasiz belasiz bu haftaya geldin oyle dusun☺️
Getirmiyorum aslında çok içim de çok rahat öncekinde hep hissetmiştim çünkü huzursuzdum istemsizce

ben de 8 hafta oldu. 5 haftasindan simdiye kadar 3 defa gitmisdim. onun icin 4 hafta uzun geldi bakalim insallah bir sorun cikmasinda rahat rahat endise etmeden beklerim
inşallah canım beklemek zor geliyor bişi oldu mu korkusu oluyor ama Allahın izni ile birşey olmayacak ben inanıyorum hiissediyorum

Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı🥰

Ay ay kızlarcımm güzel hamişlerim kontrolden geliyorum 7+1 daha anca kalp atışını duydum🥹 7+3 çıktı ultrasonda, ne güzel bi hismiş okuyordum burda yaşaması apayrıymış dünyanın en güzel sesii, henüz duyamayanların da bir an evvel sağlıkla duyması dileğiyle🩷
Bu arada biraz tiroidim çok hafif yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirdi hemen gittim sabahları kullanacağım bi tablet verdi takip edicez çok az artmış sıkıntı yok dedi ama işte 🥺

Back
X