- 19 Mart 2015
- 708
- 424
- 303
Detaylı ultrason 1 saat sürüyor herşeyine organlarına bakıldı şükür fetali yaptıracağız henüz yaptırmadıkMaşallahİkili taramadami soyledi canim yoksa rutin kontrolmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detaylı ultrason 1 saat sürüyor herşeyine organlarına bakıldı şükür fetali yaptıracağız henüz yaptırmadıkMaşallahİkili taramadami soyledi canim yoksa rutin kontrolmu
Aaaa bu haftalarda yapıldığını bilmiyordum hatırladığım 20 den sonra falandı. Hayırlı olsun tekrarDetaylı ultrason 1 saat sürüyor herşeyine organlarına bakıldı şükür fetali yaptıracağız henüz yaptırmadık
Ya hayırlı olsun canm sağlıkla kucagına al küçük hanımıKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
Ay hangi hastane benim doktprlar neden söylemiyor çıldırcamBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti![]()
Allahım cinsiyetler geliyorKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
Ay çok sevindimmmBen de dr da çıktım kızlarEnse kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız
dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah
![]()
Maşallah doktorlarınız erken söyledi kızlar cinsiyeti ne güzel benimki 16 . Hafta dedi yaBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti
evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.
Nedense bende şu an ağlıyorum hormonlar tavanAllahım cinsiyetler geliyorbenle aynı haftada olan herkes öğreniyor ben öğrenemedim dahaaaa ağlicam
![]()
Özele git ve cihazı iyi olan başka bir hastane seç bende öğrenemedim şuan tatlı kıskançlıklar yaşıyorum arkadaşlarım öğrendi ben kaldım diyeMaşallah doktorlarınız erken söyledi kızlar cinsiyeti ne güzel benimki 16 . Hafta dedi ya
Olmadı bayram sonrası başka doktora gideym bakalım diyecekmi
Aynen öyle yapacam valla çatlarım 16. Haftaya kadarÖzele git ve cihazı iyi olan başka bir hastane seç bende öğrenemedim şuan tatlı kıskançlıklar yaşıyorum arkadaşlarım öğrendi ben kaldım diye![]()
Kaçsın canım sen şuan kaç haftalık tam olarakNedense bende şu an ağlıyorum hormonlar tavan
12 ye girdik canmKaçsın canım sen şuan kaç haftalık tam olarak
Ben kullanıyorumHanımlar aramızda prilam kullanan var mı, bir sorum olacak
Ben 13+4 felanım daha öğrenemedim canım dert etme öğrenirsin12 ye girdik canm
Kaç haftalık acaba. Sağlıkla kucağınıza alınDetaylı ultrason 1 saat sürüyor herşeyine organlarına bakıldı şükür fetali yaptıracağız henüz yaptırmadık
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti![]()
Ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsinKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
Kuşum hayırlı uğurlu olsun grup cinsiyetlerle nasıl güzelleşti böyle herkesin hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahBen de dr da çıktım kızlarEnse kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız
dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah
![]()