• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
kızlar ben 13haftalıgım suan ama bıkac gun gerıden gelıyo benım 12dıyebılırız suan. Dun gece uyurken ters hareket yaptım heralde kasıklarıma bı sızı gırdı sonra gectı ama suan sag kasıgım ve sırtıma dogru olan kısım cok agrıyo ya adet sancısı gibi bu haftalarda gecmiş olması gerekirdi bayadır yoktu korktum suan. yarın kontrolum var ıns hersey yolundadır ya

Merhaba ben gurupta ikiz annesi var mı onu sormak istiyorum varsa bana özelden yazabilirler mi? Teşekkürler

Ben de dr da çıktım kızlar ❤️ Ense kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız 💓 dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏
Ay çok sevindimmm❤️❤️❤️

Bizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti 😍

evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.
Maşallah doktorlarınız erken söyledi kızlar cinsiyeti ne güzel benimki 16 . Hafta dedi ya
Olmadı bayram sonrası başka doktora gideym bakalım diyecekmi

Maşallah doktorlarınız erken söyledi kızlar cinsiyeti ne güzel benimki 16 . Hafta dedi ya
Olmadı bayram sonrası başka doktora gideym bakalım diyecekmi
Özele git ve cihazı iyi olan başka bir hastane seç bende öğrenemedim şuan tatlı kıskançlıklar yaşıyorum arkadaşlarım öğrendi ben kaldım diye😂

Ben de dr da çıktım kızlar ❤️ Ense kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız 💓 dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏
Kuşum hayırlı uğurlu olsun grup cinsiyetlerle nasıl güzelleşti böyle herkesin hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 😍😍😍😍🤍

Back
X