Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kız dogurcan çalışıyon zaten az dur canının kiymetini bil

Senin enerjiden istiyorum canım ben bu hafta şöyle bir camların kabasını alacağım 2 gündür onu düşünüyorum

Protein olmadığı için hemen geri acıkıyorlar bende verdirmedim sarılık uzun sürdü mama da ise yaramadi tavsiye etmiyorum ama nacizane deneyeceğim. Çünkü bebeğim için anason kimyon çayı bile verebilirsin demişti doktorum azıcık gaz için zeytin yagi vs ben yine de probiyotik kullandım sabırla. Inş hicbirimize gerek kalmaz

Bugun benide biraz zorladi canim ama sadece sol çatım arabadan zor indim
Ayyy biraz ayakta kalayım başlıyor. Ama olsun geçecek nasılsa
Canım üzgünüm ama lohusalıkta daha da artacak. Benim kayinvalidemde ben yikiycam vs vs hayaller kuruyor ben hiç tepki vermiyorum. Kalp kirmamaya çalışıyorum çünkü onlarda iyi niyetli. Zamanı gelince buluruz orta yolu. Sakin olmanı tavsiye ederim
Benim kızlar ikiz ve 36 haftalikti. Sarılık epey sarstı uyanmaz emmezlerdi. Annem çok ısrar etti 1 kaşık verelim bişey olmaz diye. Çok direttim. Sarılık 13 e çıktı. 1 tık artsa hastaneye alacaklardı. Ben de tamam deneyelim dedim. 1 kaşık bile kendilerine getirdi bebeleri O yüzden çok çok katı değilim artik

Ya annemde kimin bebeğine yaptıysa bebek hemencecik atlattı babaannem ebeydi ondan öğrenmiş. Işte bir ihtimal gerek kalmaz inş ama olursa da hemen temizliyor ciğerlerden sarılığı

40ina kdr biri durmali vsvs al basar vs vs sevmiyorm bu muhbbtleri hic

Ya annemde kimin bebeğine yaptıysa bebek hemencecik atlattı babaannem ebeydi ondan öğrenmiş. Işte bir ihtimal gerek kalmaz inş ama olursa da hemen temizliyor ciğerlerden sarılığı
Kuzular verecek olanada saygim sonsuz asla kimseye niye verdin niye vermedin demem bebek senin en dogru karari sen doktorunla verirsin ama karar senin sen uygun goruyorsan gormuyorsan olmaz diretmeninde anlami yok sari tul kirmizi tul hadi onlar tmm ama mama verip vermeyecehime vs vs karistirtmam yani kiyamet kopar

Beyaz gül kirmizi gül güller arasından gelir şarkısı geldi aklıma

Eklentiler

• Screenshot_20250323_203527_Instagram.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20250323_203604_Instagram.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20250323_203615_Instagram.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaslar size bir sorum var sezeryan plicam hastaneye gelen kisiler hediye cicek getirebiliyormu odaya aliyorlarmi biliyormusunuz

Arkadaslar size bir sorum var sezeryan plicam hastaneye gelen kisiler hediye cicek getirebiliyormu odaya aliyorlarmi biliyormusunuz
Aliyolar canım geçen sene eltim balkanda doğurdu gönderdik biz gönderenler de oldu odaya almasalar goruyorym arkadaşlar paylasiyo kapının dışında koridorda da durabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…