- 8 Eylül 2024
- 290
- 319
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.781
Evettt ne aldıniz ne giyeceksinizKızlar ya haftaya bayram resmennnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt ne aldıniz ne giyeceksinizKızlar ya haftaya bayram resmennnnn![]()
Kız dogurcan çalışıyon zaten az dur canının kiymetini biliyi akşamlar kızlar bugün öyle bi temizlik yaptım ki inanılır gibi değildi … koltuk filan siliyordum bi ara kendimden geçmişimsonrasında ıspanaklı börek yaptım bi kısmını buzluğa attım kalanını da yedik ama bayılmam yorgunlukrannnn
Senin enerjiden istiyorum canımiyi akşamlar kızlar bugün öyle bi temizlik yaptım ki inanılır gibi değildi … koltuk filan siliyordum bi ara kendimden geçmişimsonrasında ıspanaklı börek yaptım bi kısmını buzluğa attım kalanını da yedik ama bayılmam yorgunlukrannnn
Protein olmadığı için hemen geri acıkıyorlar bende verdirmedim sarılık uzun sürdü mama da ise yaramadi tavsiye etmiyorum ama nacizane deneyeceğim. Çünkü bebeğim için anason kimyon çayı bile verebilirsin demişti doktorum azıcık gaz için zeytin yagi vs ben yine de probiyotik kullandım sabırla. Inş hicbirimize gerek kalmazAç bir bebeğe bir çay kaşığı dolusu şekerli su vermek benim aklıma hiç yatan bı durum değil zaten midesi o kadar sıvıyla dolabilecek kadar küçük bir de şeker olduğu için bebek emmek için niye uğraşsın karnı tok olacak uzun bir süre
Ayyy biraz ayakta kalayım başlıyor. Ama olsun geçecek nasılsaBugun benide biraz zorladi canim ama sadece sol çatım arabadan zor indim![]()
Canım üzgünüm ama lohusalıkta daha da artacak. Benim kayinvalidemde ben yikiycam vs vs hayaller kuruyor ben hiç tepki vermiyorum. Kalp kirmamaya çalışıyorum çünkü onlarda iyi niyetli. Zamanı gelince buluruz orta yolu. Sakin olmanı tavsiye ederimSanirim benim hicbirseye tahammulum kalmadi kizlar zaten tahammulsuz biriydim hamilelikle bu iyice arttı az once kaynanamla knustum aradi carsidan sari tulbent aldim kenarlarini isliycem besigine orteriz oteki torunlarimda bilincsizdim akillandm sarilik olmasn cocuk odasindada sari isik yakicaz dedi aslinda cokta ciddi birsey degil dedigi ama ben fittirdim hayirdir sen doktormusun neye dayanarak buna karar veriyorsun ben sevmem oyle seyler yapilmayacak dedim cok bozuldu sen bilirsin kizim vs cok cok emzirirsin olmaz insallah zaten ben emzirilen bebekelri seyretmeyi cok severim dedi bnde beni seyredemiyceksin uzgunum sapik degilim ben mememi kimsenin yaninda acmam kocamdan baska dedim kadin ikinci sok aslnda cok.aykiri bisiler demiyir ama nedense asiri yukseliyorum lutfen birileri dogurunca gecicek desin yoksa ciddi seyler olcak gbi![]()
Benim kızlar ikiz ve 36 haftalikti. Sarılık epey sarstı uyanmaz emmezlerdi. Annem çok ısrar etti 1 kaşık verelim bişey olmaz diye. Çok direttim. Sarılık 13 e çıktı. 1 tık artsa hastaneye alacaklardı. Ben de tamam deneyelim dedim. 1 kaşık bile kendilerine getirdi bebeleriKizlar bebeklere neler neler kullaniyoruz hele gazdan catlayinca cay kasigiyla doktor bile verebilirsin zeytin yagi vs diyor her düğmeye basıyoruz. Sarilik nöbetlere nörolojik hastalıklara sebep olabiliyor 1çay kasigi şekeli su verebilirim belki sütüm hemen gelmezse. Çünkü mamada fazla uyutuyor sarılık daha da artıyor . O şekerli suyun maksadı emecek enerjisi olsun diye. Aklıma yatmadi değil budefa![]()
Ya annemde kimin bebeğine yaptıysa bebek hemencecik atlattı babaannem ebeydi ondan öğrenmiş. Işte bir ihtimal gerek kalmaz inş ama olursa da hemen temizliyor ciğerlerden sarılığıAyyy biraz ayakta kalayım başlıyor. Ama olsun geçecek nasılsa
Canım üzgünüm ama lohusalıkta daha da artacak. Benim kayinvalidemde ben yikiycam vs vs hayaller kuruyor ben hiç tepki vermiyorum. Kalp kirmamaya çalışıyorum çünkü onlarda iyi niyetli. Zamanı gelince buluruz orta yolu. Sakin olmanı tavsiye ederim
Benim kızlar ikiz ve 36 haftalikti. Sarılık epey sarstı uyanmaz emmezlerdi. Annem çok ısrar etti 1 kaşık verelim bişey olmaz diye. Çok direttim. Sarılık 13 e çıktı. 1 tık artsa hastaneye alacaklardı. Ben de tamam deneyelim dedim. 1 kaşık bile kendilerine getirdi bebeleriO yüzden çok çok katı değilim artik
40ina kdr biri durmali vsvs al basar vs vs sevmiyorm bu muhbbtleri hicValla sarı tülbent kırmızı tülbent ben oğlanı doğurduğumda da beşinin yanına koydular benim için çok önemli bişe değil gönülleri olsun diye hadi neyse dedimkırmızı da al basması oluyomus lohusalarda ondan korumak için hem bebeği hem seni dediler dedim okeyyyyy bana yardımcı olsunlar da öyle şeylere ben takılmıyorum
ama tabiki şekerli su kimyon suyu vs istememm.
Kuzular verecek olanada saygim sonsuz asla kimseye niye verdin niye vermedin demem bebek senin en dogru karari sen doktorunla verirsin ama karar senin sen uygun goruyorsan gormuyorsan olmaz diretmeninde anlami yok sari tul kirmizi tul hadi onlar tmm ama mama verip vermeyecehime vs vs karistirtmam yani kiyamet koparYa annemde kimin bebeğine yaptıysa bebek hemencecik atlattı babaannem ebeydi ondan öğrenmiş. Işte bir ihtimal gerek kalmaz inş ama olursa da hemen temizliyor ciğerlerden sarılığı![]()
Ben guz3l bi cici sipars etrimde pazartesi kargoye vericekler insallah yetisir yoksa oblarida paraliycam dur bak bulaym sipqrs verdigimiEvettt ne aldıniz ne giyeceksiniz![]()
Beyaz gül kirmizi gül güller arasından gelir şarkısı geldi aklımaKuzular verecek olanada saygim sonsuz asla kimseye niye verdin niye vermedin demem bebek senin en dogru karari sen doktorunla verirsin ama karar senin sen uygun goruyorsan gormuyorsan olmaz diretmeninde anlami yok sari tul kirmizi tul hadi onlar tmm ama mama verip vermeyecehime vs vs karistirtmam yani kiyamet kopar
Kız kuryeleri rahat bırakBen guz3l bi cici sipars etrimde pazartesi kargoye vericekler insallah yetisir yoksa oblarida paraliycam dur bak bulaym sipqrs verdigimi
Ahahahaha komik kiz seniiiBeyaz gül kirmizi gül güller arasından gelir şarkısı geldi aklıma![]()
Bunlari siparsledm yavrmda su mor bana olmayabilir ya patlatabilirim gbi emin degilimKız kuryeleri rahat bırakben de elbise aldım geldi çok güzel oldu beğendim
![]()
Hım güzelmisss gelsin de dene bakalım olur inşallah istediğin gibi canimBunlari siparsledm yavrmda su mor bana olmayabilir ya patlatabilirim gbi emin degilim
Insalah kuzu yarin degil mi kontrolunHım güzelmisss gelsin de dene bakalım olur inşallah istediğin gibi canim
canım heyecanliyim bayağı 1 ay oldu görmüyorum kg merak ediyorum çokInsalah kuzu yarin degil mi kontrolun
Bnde cok ozledim carsambada ben gidicem valla hic kilo almadm ahmet beyle kilo.kavgasindan biktigimdanEvet
canım heyecanliyim bayağı 1 ay oldu görmüyorum kg merak ediyorum çok
Aliyolar canım geçen sene eltim balkanda doğurdu gönderdik biz gönderenler de oldu odaya almasalar goruyorym arkadaşlar paylasiyo kapının dışında koridorda da durabiliyoArkadaslar size bir sorum var sezeryan plicam hastaneye gelen kisiler hediye cicek getirebiliyormu odaya aliyorlarmi biliyormusunuz
Ben almisimdir kesin ama umrumda mı hiç değilBnde cok ozledim carsambada ben gidicem valla hic kilo almadm ahmet beyle kilo.kavgasindan biktigimdan![]()