• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Fotoğrafımızda koyayım dedim 😍
Şu kese şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyormuş Galiba daha erken mi anlayan var mı 🙈
Böyle yuvarlak olunca kız diyorlar ama birkaç haftaya göreceğiz. Bunlar uydurma mi yoksa doğru mu? Sağlıklı sıhhatli gelsin evlatlarımız inşallah 🙏

Valla inanirim cok acayip seyler kokuyor burnuma cunku 🤣 normalde kokmayan seyler icin bile kokuyor filan diyorum esime sok oluyor😅 hemen uzan canim belini dinlendir, ben artik hareketin fazlasinin en azindan kendime yaramadigina kanaat getirdim cunku 🥲
Evet bu işleri yaparken sen aklıma geldin aslında dün hareketli gün geçirdikten sonra leke görmüştün. Neyse psikolojik tatmin yaşıyorum en azından iki gün götürür beni bu skdjkdjd daha da kalkmam koltuğumdan😂

Canim benim tup bebek olmasina ragmen doktorum bayramda tatil var mi dedi🤣 ben de yasak saniyordum degilmis meger. Riskli bir durum olmadigi surece tabiki seyahat edevilirsin demisti
Benmde tüp bebek banada okey verdi seyahate ama ince bir ayarda verdi. tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi düşük olma ihtimali çok. kendini yormayacaksın bol sıvı tüketeceksin dedi. Ben bi korktm :(

Benmde tüp bebek banada okey verdi seyahate ama ince bir ayarda verdi. tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi düşük olma ihtimali çok. kendini yormayacaksın bol sıvı tüketeceksin dedi. Ben bi korktm :(
O korku demeselerde bizde mevcut degil mi zaten cok zor ulastigimiz icin bebislerimize 🥹 icini ferah tutmaya calis, dun ilk kez lekelenince dunyam basima yikiliyor sandim. Meger ne cok alismisim suncacik surede, her seyi ona baglamisim dedim. Kendimizi gercekten yormamamiz lazim. İki lt den fazla su icemiyorum malesef icsem de aninda wcdeyim cikiyor zaten🤣 riskli donemimizin bitmesine az kaldi insallah sıkalim dislerimizi

Evet bu işleri yaparken sen aklıma geldin aslında dün hareketli gün geçirdikten sonra leke görmüştün. Neyse psikolojik tatmin yaşıyorum en azından iki gün götürür beni bu skdjkdjd daha da kalkmam koltuğumdan😂
Vallahi o mutluluk korur seni korkma, ben dun lanet ede ede yaptim o utuyu🤣🤣 ondan olmus olabilir boyle ajsjdj. Bir de dedigim gibi benim dongulerim kisadir normalde, yine adet zamanim gelmis. Basimin agrisini da ona yoruyorum bugun yine var cunku. Sanki dun bedenim regl gormeye calisti her anlamda kasik agrisi bas agrisi lekelenme.
O yuzden dinlen oh uzan kanepene🥰

Vallahi o mutluluk korur seni korkma, ben dun lanet ede ede yaptim o utuyu🤣🤣 ondan olmus olabilir boyle ajsjdj. Bir de dedigim gibi benim dongulerim kisadir normalde, yine adet zamanim gelmis. Basimin agrisini da ona yoruyorum bugun yine var cunku. Sanki dun bedenim regl gormeye calisti her anlamda kasik agrisi bas agrisi lekelenme.
O yuzden dinlen oh uzan kanepene🥰
Vücudunun verdiği bütün tepkiler adet dönemini işaret ediyor. O pis baş ağrısı bende de regl olacağım zamanlarda oluyordu. Muz iyi geliyormuş ağrılara aslında hergün tüketmek lazım

Bir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana 🫠🫠
Geç döllenmedir büyük ihtimalle. Bence bu ara yediklerimizle kapanmaz :) benimde öyle çünkü

Kızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadım😅 şu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik 🫠
Dinlene dinlene gidebilirsin canım 8 aylık hamileyken gittim ben 🙈
Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı🥰
Gozunaydin canim
Sağlıkla buyusun insallah ❤️
Fotoğrafımızda koyayım dedim 😍
Şu kese şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyormuş Galiba daha erken mi anlayan var mı 🙈
Ayyyy amanin masallah diğer yuvarlağı da kese sandım bir an
İlk 2 çocuk ne :)))
İkisi de erkek canavarusss 😂😂

Ben kızımı 26 da oğlumu 27 de bu bebişte inşallah 30 da doğmuş olacak. Çook genç olmasa da seri oldu benim ki🤓
Ama o da cesaret ister valla tebrik ederim çocuk çok büyük sorumluluk. 💕 Şu kan sulandırıcı muhabbeti olmasa doğurduktan 2 sene sonra bi tame daha isterdim ama şunu doğursam Allahın izniyle şükredicem😂

Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı🥰
Çok sevindim inşallah kalp atışını da görürsünüz bir dahakine :)

Ama o da cesaret ister valla tebrik ederim çocuk çok büyük sorumluluk. 💕 Şu kan sulandırıcı muhabbeti olmasa doğurduktan 2 sene sonra bi tame daha isterdim ama şunu doğursam Allahın izniyle şükredicem😂
Yaa işte Allâh nasip edecek olunca insan cesaret ediyor bence. Çünkü kızım çok uyumlu ve uslu bi bebekti onun düşüncesi ile hemen bi tane daha düşündük ama canım oğlum çok zor bi bebekti ablasının tam aksi. dedim artık bi daha doğurmam ben. Ama işte büyük konuşmamak lazımmış 🥲

Yaa bakalım bu ne olacak 😝
Bu supriz bebek o yüzden kendimi hep şey diye teselli ediyorum Rabbimin bize hediyesi kesin kız f🧒 diyorum 😂 öncelikle sağlıklı olması tabi erkek olursa da başım gözüm üstüne zor olacak ama bu hayatta kolay ne var ki 🥹

Vücudunun verdiği bütün tepkiler adet dönemini işaret ediyor. O pis baş ağrısı bende de regl olacağım zamanlarda oluyordu. Muz iyi geliyormuş ağrılara aslında hergün tüketmek lazım
Yiyeyim aksam bari🤭 bir de onu deniyim en kötü potasyumumu alir gecerim ahshdjd

Bu supriz bebek o yüzden kendimi hep şey diye teselli ediyorum Rabbimin bize hediyesi kesin kız f🧒 diyorum 😂 öncelikle sağlıklı olması tabi erkek olursa da başım gözüm üstüne zor olacak ama bu hayatta kolay ne var ki 🥹
Hayırla sağlıkla gönlünüze göre versğn Rabbim inşallah 😍

Back
X