• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Selam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysaki 🫠🫠 dr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir 🥲🥲🥲🥲
Yeni yeni oluşup büyüyor annesi haftaya açığı kapatır😍 gözünaydın canım, hersey yolundaymış çok sevindim maşallah🧿♥️

Ay ay kızlarcımm güzel hamişlerim kontrolden geliyorum 7+1 daha anca kalp atışını duydum🥹 7+3 çıktı ultrasonda, ne güzel bi hismiş okuyordum burda yaşaması apayrıymış dünyanın en güzel sesii, henüz duyamayanların da bir an evvel sağlıkla duyması dileğiyle🩷
Bu arada biraz tiroidim çok hafif yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirdi hemen gittim sabahları kullanacağım bi tablet verdi takip edicez çok az artmış sıkıntı yok dedi ama işte 🥺
Gözün aydın cnm sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı🥰
Tebrikler canımm maşallah🧿🧿♥️♥️

Ay ay kızlarcımm güzel hamişlerim kontrolden geliyorum 7+1 daha anca kalp atışını duydum🥹 7+3 çıktı ultrasonda, ne güzel bi hismiş okuyordum burda yaşaması apayrıymış dünyanın en güzel sesii, henüz duyamayanların da bir an evvel sağlıkla duyması dileğiyle🩷
Bu arada biraz tiroidim çok hafif yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirdi hemen gittim sabahları kullanacağım bi tablet verdi takip edicez çok az artmış sıkıntı yok dedi ama işte 🥺
Ay ne güzel haberler geliyor bugün yaa sana da maşallah canikocuum ♥️🧿 tiroid hapını kullandığın sürece sıkıntı yok merak etme. Görümcem iki gebeliğinde de kullandı hiç sıkıntı yaşamadı

Gözün aydın canım 🌸

K
Bugün saçma sapan yerlerim de ağrı var ya çözemiyorum asla nasıl tarif etsem ağrıyan yerimi basenlerim ağrıyor heh buldum 😀
kalçada östrojen birikiyomuş hamilelikte bacım😂 bende sözde izne cıktım temizlik yaptım yemek yaptım belim kopuyor şuan ağrıdan. İşteyken masa başında oturuyodum bi yerim ağrımıyodu en azından😂

Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı🥰
Kizlar cok sevindim 🌸🩷 gozunuz aydin 🧿

K

kalçada östrojen birikiyomuş hamilelikte bacım😂 bende sözde izne cıktım temizlik yaptım yemek yaptım belim kopuyor şuan ağrıdan. İşteyken masa başında oturuyodum bi yerim ağrımıyodu en azından😂
Yormasaydin kendini, dun o lekelenmemi iki saat kesintisiz utu yapmama yordum ben 🥹 vallahi sakasi yokmus akillandim bugun eski prensesligime geri dondum 🤣

Fotoğrafımızda koyayım dedim 😍
Şu kese şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyormuş Galiba daha erken mi anlayan var mı 🙈

Eklentiler

• IMG_0870.webp
    IMG_0870.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 32
Ay ne güzel haberler geliyor bugün yaa sana da maşallah canikocuum ♥️🧿 tiroid hapını kullandığın sürece sıkıntı yok merak etme. Görümcem iki gebeliğinde de kullandı hiç sıkıntı yaşamadı
Oh iyi bari çok az bir değer dedi zaten ama tedirgin oldum yine de🤷🏼‍♀️ ama bebişim çok iyiymiş o bi nebze rahatlattı🐣

Kızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadım😅 şu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik 🫠
Ya bizde bayramda izmirden fethiye göcek e gidicez ama doktor sıkıntı yok dedi. Cuma günü son kontrole gidicem hersey hala yolundaysa cıkıcaz. Tek söylediği dinlene dinlene gidin mola verin sürekli ve yavaş gidin dedi

Ya bizde bayramda izmirden fethiye göcek e gidicez ama doktor sıkıntı yok dedi. Cuma günü son kontrole gidicem hersey hala yolundaysa cıkıcaz. Tek söylediği dinlene dinlene gidin mola verin sürekli ve yavaş gidin dedi
Anladım cnm bizimde yolculuk karadenize yol uzun dura dura gideriz 😁🫶

Yormasaydin kendini, dun o lekelenmemi iki saat kesintisiz utu yapmama yordum ben 🥹 vallahi sakasi yokmus akillandim bugun eski prensesligime geri dondum 🤣
Ya inanır mısın evin kokusundan tiksiniyorum ben. Belki saçma gelecek ama sanki heryerden farklı kokular alıyorum. Banyoyu falan yıkadım yerleri sildim ettim. Rahatladım mı rahatladım ama belim tuttu çok fena🤦🏽‍♀️ bütün pencereleri açık bıraktım ev müthiş havalandı. Eşim görse şuan çok kızar. Pencere takıntısı var adamda sanki kutuplardayız dkdjdjd

Ya inanır mısın evin kokusundan tiksiniyorum ben. Belki saçma gelecek ama sanki heryerden farklı kokular alıyorum. Banyoyu falan yıkadım yerleri sildim ettim. Rahatladım mı rahatladım ama belim tuttu çok fena🤦🏽‍♀️ bütün pencereleri açık bıraktım ev müthiş havalandı. Eşim görse şuan çok kızar. Pencere takıntısı var adamda sanki kutuplardayız dkdjdjd
Valla inanirim cok acayip seyler kokuyor burnuma cunku 🤣 normalde kokmayan seyler icin bile kokuyor filan diyorum esime sok oluyor😅 hemen uzan canim belini dinlendir, ben artik hareketin fazlasinin en azindan kendime yaramadigina kanaat getirdim cunku 🥲

Back
X