Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Ben 19.haftamdayım şuan. Doktorum bana da eğilme falan demedi sadece stres yapma, ilişkiye girme, kendini yorma ve su iç dedi ama forumlarda eğilmeyin, ağır kaldırmayın vs diyordu dikkat ediyorum o nedenle. Moralini bozma stres çok etkiliyor. 35.haftada yukarı çıkan okudum inşallah bizim de çıkar yeter ki bebişlerimiz iyi olsun

İnşallah canım teşekkür ederim birbirimizden haberdar olalım

Hanimlar, bugun benim beynim calismiyor. Size de oluyor mu bu ara?
Onceden bu kadar bariz bi se yoktu. Bugun artik istekiler bile evet hamilelik beyni filan demek zorunda kaldi yaptigim komik salakliklara
oluyor olmaz mı
Ben bayağı unutkan oldum, arada da konuşmayı da unutuyorum sanki 2 kez yemek yaktım ayrı günlerde Allah beterinden korusun

Bende öyle düşündüm bacağım falan uyuşuyor ağrıyor bu doktor hemen muayene edip kaçtı soramadım bile magnezyum isteyecektim sağlık ocağındaki doktora durumu anlatacağım artık
İnşallah ilgilenirler bu kez canım haberdar et

İnşallah ilgilenirler bu kez canım haberdar et
Sağlık ocağındaki doktorum ilgilenir canım dinlememezlik yapmaz bu gittiğim hastanede normal doktora geç dese başka hastaneye geçerim peritonolog diye sabrediyorum

Canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey iyi olur. Daha önce yukarı çıktığına dair seyler okumuştum. Düzelme yaşayanlar varmış. Gönlünü ferah tut, kendini üzme ihmal etme güzelce dinlen. Umarım sen de bebişinde cok cok iyi olursunuz bir an evvel guzel haberler verirsiniz bize

Valla ben yürürken sanki sırtımda yük taşıyo gibiyim hantallaştım
Canım previa normal doğumu engelliyo diye biliyorum onun dışında işini bilen bi Dr ise çok sıkıntı olmaz inşallah Dr değiştirme şansın varsa hamileliğin ilerlemeded değiştir istersen. Bi de bazı drlar rahat gebelikleri tercih ediyomuş

İnşallah canım teşekkür ederim evet yukarı çıkan çok olmuş ben de şöyle bir okudum ben de onlardan olurum umarım

Zaten normal doğum yapma şansım yok önceki doğumun sezaryen oldu. Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum ama hastanesi tam teşekkülü değil burası çok uygun olmaz dedi. Değiştirmeyi düşünmemiştim ama ihtimali göz önünde bulundurarak bir de üniversite hastanesine ya da daha teşekkülü bir hastaneye randevu alabilirim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…