- 3 Eylül 2015
- 902
- 1.071
- 113
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.841
Ben 19.haftamdayım şuan. Doktorum bana da eğilme falan demedi sadece stres yapma, ilişkiye girme, kendini yorma ve su iç dedi ama forumlarda eğilmeyin, ağır kaldırmayın vs diyordu dikkat ediyorum o nedenle. Moralini bozma stres çok etkiliyor. 35.haftada yukarı çıkan okudum inşallah bizim de çıkar yeter ki bebişlerimiz iyi olsunBeni o kadar uyarmadı açıkçası ama yine de dikkat edeyim bende. Şimdiye kadar kanama da olmadı. İlk doğumum sezaryendi zaten. 3 hafta sonra detaylıya gidicem ben de inşallah çıkmış olur. Sen kaçıncı haftadasın canım
İnşallah canım teşekkür ederimBen 19.haftamdayım şuan. Doktorum bana da eğilme falan demedi sadece stres yapma, ilişkiye girme, kendini yorma ve su iç dedi ama forumlarda eğilmeyin, ağır kaldırmayın vs diyordu dikkat ediyorum o nedenle. Moralini bozma stres çok etkiliyor. 35.haftada yukarı çıkan okudum inşallah bizim de çıkar yeter ki bebişlerimiz iyi olsun
Haftamız çok küçük canım çıkma ihtimali çok yüksek.İnşallah canım teşekkür ederimbirbirimizden haberdar olalım
Hanimlar, bugun benim beynim calismiyor. Size de oluyor mu bu ara?
Onceden bu kadar bariz bi se yoktu. Bugun artik istekiler bile evet hamilelik beyni filan demek zorunda kaldi yaptigim komik salakliklara
İnşallah ilgilenirler bu kez canımBende öyle düşündüm bacağım falan uyuşuyor ağrıyor bu doktor hemen muayene edip kaçtı soramadım bile magnezyum isteyecektim sağlık ocağındaki doktora durumu anlatacağım artık
Sağlık ocağındaki doktorum ilgilenir canım dinlememezlik yapmaz bu gittiğim hastanede normal doktora geç dese başka hastaneye geçerim peritonolog diye sabrediyorumİnşallah ilgilenirler bu kez canımhaberdar et
Öfff bitmiyo valla milletin gudubetliği he anam aldık sizene yaaaBende bugün ofiste ruh gibiyim bide kilo mu aldın yok bunlar iyi günlerin vıdı vıdı konuşanlar var, uykum da yok dayak yemiş gibiyimmarta kadar direneceğiz
Daha belli değil canım yarın doktoruma gideceğim bakalım söyler umarımCinsiyetin belli oldu mu canım
Doğuma kadar onunla mı devam etmen gerekiyor canımSağlık ocağındaki doktorum ilgilenir canım dinlememezlik yapmaz bu gittiğim hastanede normal doktora geç dese başka hastaneye geçerim peritonolog diye sabrediyorum
Oğlumda detaylıdan sonra Bi daha gelme demişti ama bunlar nasıl yaparsa artıkDoğuma kadar onunla mı devam etmen gerekiyor canım
Canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey iyi olur.Selam kızlar bugün randevum vardı plesanta rahim ağzını kapatıyor plesanta previa dedi doktor. Bir de bebeğin kalbinde ultrasonda beyaz nokta gördü. Detaylı ultrasonda bir bakılsın kaybolabiliyor kimi zaman dedi. Plesanta da yukarı çıkabiliyormuş ama böyle kalırsa doğumu ben yaptıramam dedi üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyormuş. Benzer durumları yaşayan var mı biraz moralim bozuldu açıkçası
Anladım, inşallah en hayırlı, en rahat olabileceğin şekilde olur her şey.Oğlumda detaylıdan sonra Bi daha gelme demişti ama bunlar nasıl yaparsa artık
Valla ben yürürken sanki sırtımda yük taşıyo gibiyimBebişi hissetmeye başladığımdan beri kendimi ağır hissediyorum siz de öyle misiniz kızlar ? Bir de arada bluk bluk karnımda varlığını hissettiriyor. Yürürken otururken bacaklarımı kapatınca rahatsız hissediyorum sanki karnımda içi su dolu bir balon var gibison bir iki haftadır çok değişik hissediyorum
Canım previa normal doğumu engelliyo diye biliyorum onun dışında işini bilen bi Dr ise çok sıkıntı olmaz inşallahSelam kızlar bugün randevum vardı plesanta rahim ağzını kapatıyor plesanta previa dedi doktor. Bir de bebeğin kalbinde ultrasonda beyaz nokta gördü. Detaylı ultrasonda bir bakılsın kaybolabiliyor kimi zaman dedi. Plesanta da yukarı çıkabiliyormuş ama böyle kalırsa doğumu ben yaptıramam dedi üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyormuş. Benzer durumları yaşayan var mı biraz moralim bozuldu açıkçası
20. Haftada detaylı ultrason randevusuna gidicem ama henüz randevu almadımHaftamız çok küçük canım çıkma ihtimali çok yüksek.Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Teşekkür ederim
İnşallah canım teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun, inşallah her şey iyi olur.Daha önce yukarı çıktığına dair seyler okumuştum. Düzelme yaşayanlar varmış. Gönlünü ferah tut, kendini üzme ihmal etme güzelce dinlen. Umarım sen de bebişinde cok cok iyi olursunuz bir an evvel guzel haberler verirsiniz bize
Zaten normal doğum yapma şansım yok önceki doğumun sezaryen oldu. Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum ama hastanesi tam teşekkülü değil burası çok uygun olmaz dedi. Değiştirmeyi düşünmemiştim ama ihtimali göz önünde bulundurarak bir de üniversite hastanesine ya da daha teşekkülü bir hastaneye randevu alabilirim. Teşekkür ederimValla ben yürürken sanki sırtımda yük taşıyo gibiyimhantallaştım
Canım previa normal doğumu engelliyo diye biliyorum onun dışında işini bilen bi Dr ise çok sıkıntı olmaz inşallahDr değiştirme şansın varsa hamileliğin ilerlemeded değiştir istersen. Bi de bazı drlar rahat gebelikleri tercih ediyomuş
İnş canım şu an kalça gelişmiş bugün rahim ağzıma tekme attı hissettimAnladım, inşallah en hayırlı, en rahat olabileceğin şekilde olur her şey.
İnşallah öyle olacak, dua edelim hep birlikteİnşallah canım teşekkür ederimevet yukarı çıkan çok olmuş ben de şöyle bir okudum ben de onlardan olurum umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?