- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.881
Canım bizim kızımız olursa Zeynep Çiçek koyacağız onun haricinde Belis ,Elif , Leyla, Ceylinbu isimleri de çok seviyorum benYa kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Zeynep büyük kızımın ismi canım o kadar seviyorum ki klasik hiç eskimeyen bi isim. Şimdi 3. Olunca sanki bütün isimler bitmiş gibi hissediyorumCanım bizim kızımız olursa Zeynep Çiçek koyacağız onun haricinde Belis ,Elif , Leyla, Ceylinbu isimleri de çok seviyorum ben
Bende uykusuz uyandim sanki anında sabah olduGünayyddıınnnMide bulantılı bir sabaha daha gözümüzü açtık canım sen nasılsın
Ay valla isim seçmek çok zor ben muhtemelen sona doğru kararsızlık yaşayıp o mu bu mu diye ortada gezeceğimZeynep büyük kızımın ismi canım o kadar seviyorum ki klasik hiç eskimeyen bi isim. Şimdi 3. Olunca sanki bütün isimler bitmiş gibi hissediyorum
Ilk kadın türk hükümdar anlamindan oturu sanirimEşin niye öyle bir isim seçmiş ki bencede sen kazan canım
Gunaydin sekerim 14+3 ten selam bugun berbat uyandim belimin sol tarafi sag bacagim ve boynum felaket agriyor bu aksam prensesi gormeye gidicez bakalm kucuk hanimin kryfi yerindemi ama annesinin pek keyfi yok sen nasilsinGünaydın hamişlerim bugün nasılsınız nasılsınızzzzzz14+6 dan selamlar
Ben bu olaya asiri takik biriyim ama ne diyebilirimki saygi duyarm kndi annem babam.dahil kabul rtmiyorum su durumu esim bu knuda problemli olsa belkide kabul etmek zorunxa kalirdm o yuzden skma canini saglikli olsun yeterkiCinsiyet hala bilmiyorum ama erkek olursa kayinbaba ismi konulacakkızımın adida kayınvalidemin ismi eşim bu konuda çok sıkıntı çıkarıyor
Azra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasimYa kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Pazartesi ve sali gunu ayni şeyi yaşadım ne oturabildim ne yatabildim sag kasığımda belim sırtım full agridi 3 gündür iyiyim şükür bebisler büyüyorGunaydin sekerim 14+3 ten selam bugun berbat uyandim belimin sol tarafi sag bacagim ve boynum felaket agriyor bu aksam prensesi gormeye gidicez bakalm kucuk hanimin kryfi yerindemi ama annesinin pek keyfi yok sen nasilsin
Biz Asel düşünüyoruz.Meryem Asel de olabilir.Beren isminde çok guzelYa kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Canim ilk kızımda elif sema olacakti kayınvalidemin adı Elif aylarca elif sema diye isme özel ne varsa yaptırmıştım eşim daha ben hastanede yatarken sadece elif yazdırmış kimliğe o kadar kırıldım ki normalde eşimle çok iyi anlaşırız her konuda tanisan dünyanın en merhametli adamıdır ama isim konusunda malesef ailecek böyleler kayinlarimda böyle eltim doktor kayninda doktor eltim bile laf edemedi bu isim konusuna onun kızının adida elif olduBen bu olaya asiri takik biriyim ama ne diyebilirimki saygi duyarm kndi annem babam.dahil kabul rtmiyorum su durumu esim bu knuda problemli olsa belkide kabul etmek zorunxa kalirdm o yuzden skma canini saglikli olsun yeterki
Bizde erkekte olsa kiz da olsa Deniz düşünüyordum sonra kiz olursa belki Defne de olabilir diye düşündüm ama erkek icin hic secenegim yok bakalım daha netlestiremedik oğlumuzun isminiAzra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasim
Umay Sahra ikili koyun:) hem modern hem TürkAzra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasim
Yeterki saglikli olsun benimde adim elif gonul ister senin vok.istedigin birsey olsun ama herzaman oyle olmuyor olsun tek derdimiz isim olsunCanim ilk kızımda elif sema olacakti kayınvalidemin adı Elif aylarca elif sema diye isme özel ne varsa yaptırmıştım eşim daha ben hastanede yatarken sadece elif yazdırmış kimliğe o kadar kırıldım ki normalde eşimle çok iyi anlaşırız her konuda tanisan dünyanın en merhametli adamıdır ama isim konusunda malesef ailecek böyleler kayinlarimda böyle eltim doktor kayninda doktor eltim bile laf edemedi bu isim konusuna onun kızının adida elif oldubu arada benim adımda babaanemin adı kaynana kayınbaba ismi kaderimiz sağlıklı olsunlar da isme elimden geldiğince müdahale edeceğim
Bizde erkek olsaydi pars aslan yada barbaros olucakti hatta rn son aslan olsn demistik ama prensesi duyunca kaldikBizde erkekte olsa kiz da olsa Deniz düşünüyordum sonra kiz olursa belki Defne de olabilir diye düşündüm ama erkek icin hic secenegim yok bakalım daha netlestiremedik oğlumuzun ismini
Sorma derdimiz o zaten sahra arapça diye birqz esim uzak asker benim esim ona kalsa yenşi koycazUmay Sahra ikili koyun:) hem modern hem Türk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?