- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.821
Bende iyice belirginleşti ya, tüyü sormaEvet artık benim de belli oluyor. Linea nigra çizgisi çıkan oldu mu kızlar? Benim henüz çıkmadı ama karnım çok tüylü
Yaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçektenBende de tuylenme oldu. Gobegimin alt kisminda bence hafif cizgi seklinde koyulasma basladi.
Canım seninle seçimlerimiz hep aynı gidiyorBende aldım iki gün önce aynı sayfadan canım çok beğendim yumuşacık
Evet serklaj yapıldı canım ilerleyen zamanlarda rahim ağzı boyu kısalmazsa sıkıntı olmaz inşallahMaşallah canım, sen serklaj olmuştun dimi ? çok sevindim bebişin de senin de iyi olmanıza inşallah sıkıntısız geçer bundan sonraki sürecin :)
A a evet benimki kiz, benim icin tutmus gozukuyor :)Yaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçektenseninki tutmuş görünüyor
Bende iki aldım canım bir de daha ince olanlardan aldım 3lü set COOLMINIES diye bir satıcıdan ona da bak istersenCanım seninle seçimlerimiz hep aynı gidiyoriki rengini aldım ama o kadar beğendim ki bir rengini daha mı alsam diyorum fazla mı olur?
bu bence doğru bi teori, kızımda aynı resimdeki gibi oldu benim de. ama şimdi bu oğluşta henüz oluşan bişi yok :)Yaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçektenseninki tutmuş görünüyor
Ben 3 tane babymalldan aldım yaz bebişleri olacakları için tek katlı bi kaç tane daha alayım diyorum kullanırız bol bol herşeyde.Bende iki aldım canım bir de daha ince olanlardan aldım 3lü set COOLMINIES diye bir satıcıdan ona da bak istersenbir de tomurcuk battaniye aldım özdilekten şimdilik bu kadar
Benim de henüz bir şey yok bakalım tutacak mı?bu bence doğru bi teori, kızımda aynı resimdeki gibi oldu benim de. ama şimdi bu oğluşta henüz oluşan bişi yok :)
Ben de tutmadıYaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçektenseninki tutmuş görünüyor
hasjdgash geçen benim eşimde dalga geçti göbek deliğimin alt kısmında çıktı benimde ellemeyin de diyorlar. inşallah artmazBende iyice belirginleşti ya, tüyü sormaeşim dün dalga geçti ona da sinir oldum beni geçtin maşallah diyor göbek tüylerimle dalga geçiyor
benim kısa göbek deliğimin altında bitiyor hafiften bir çizgi oluştu ama bizim bebek erkek tutmadıYaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçektenseninki tutmuş görünüyor
Ay benim her yerde minik minik tüyler var. Normalde de beyaz tenliyim aslında tüylü biri değilimdirhasjdgash geçen benim eşimde dalga geçti göbek deliğimin alt kısmında çıktı benimde ellemeyin de diyorlar. inşallah artmaz
Evet ya bende her aksam yagliyorum bol bolAy benim her yerde minik minik tüyler var. Normalde de beyaz tenliyim aslında tüylü biri değilimdirsonradan dökülür alma dedi doktor ama bakalım. Ay çatlamasın da ben razıyım tüye alırız gider. Annemin karnı komple çatlak beline kadar çok korkuyorum.
Canım geçmiş olsun 15.haftamda kanamayla bende aynı teşhisi aldım. O günden sonra kanamam olmadı çok şükür. Benim kısmi kapatıyor doktorum haftan küçük yukarı çıkabilir dedi ama çok dikkat etmen lazım dedi. Cinsel ilişki yasak, kendini yormak yasak, bol su içeceksin dedi. Ben şuan eğilmiyorum bile duşu oturarak alıyorum. Doktorum devam ederse normal doğum yapamazsın dedi yine kendi yapacak doğumumu. 2 hafta sonra detaylım var umarım yukarı çıkmış olur diye dua ediyorum bende. Moralini bozma, stres yapma. Allah daha beterinden korusun.Selam kızlar bugün randevum vardı plesanta rahim ağzını kapatıyor plesanta previa dedi doktor. Bir de bebeğin kalbinde ultrasonda beyaz nokta gördü. Detaylı ultrasonda bir bakılsın kaybolabiliyor kimi zaman dedi. Plesanta da yukarı çıkabiliyormuş ama böyle kalırsa doğumu ben yaptıramam dedi üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyormuş. Benzer durumları yaşayan var mı biraz moralim bozuldu açıkçası
Beni o kadar uyarmadı açıkçası ama yine de dikkat edeyim bende. Şimdiye kadar kanama da olmadı. İlk doğumum sezaryendi zaten. 3 hafta sonra detaylıya gidicem ben de inşallah çıkmış olur. Sen kaçıncı haftadasın canımCanım geçmiş olsun 15.haftamda kanamayla bende aynı teşhisi aldım. O günden sonra kanamam olmadı çok şükür. Benim kısmi kapatıyor doktorum haftan küçük yukarı çıkabilir dedi ama çok dikkat etmen lazım dedi. Cinsel ilişki yasak, kendini yormak yasak, bol su içeceksin dedi. Ben şuan eğilmiyorum bile duşu oturarak alıyorum. Doktorum devam ederse normal doğum yapamazsın dedi yine kendi yapacak doğumumu. 2 hafta sonra detaylım var umarım yukarı çıkmış olur diye dua ediyorum bende. Moralini bozma, stres yapma. Allah daha beterinden korusun.
Cinsiyetin belli oldu mu canımKızlar hastaneden çıktım çok şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?