Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Çocuklarımıza bı rutin oluşturacagiz o rutine hem bebekler hem kendimiz uyacağız ki hem onlar hem biz rahat edelim diğer türlü bebek olduguna bakmayın çok akıllılar ne derse yaptırıyorlar tabi bu kolik bebekler için deyil onlar her halükarda bozuyor rutini çok fenalar 🤣 bir hafta zorluk çekersiniz balım ağlar evet ama yaptiramadigni görünce pes eder önemli olan senin pes etmemen bi müddet sonra uyanmayacak çünkü emzik biberon falan alsaydı daha kolay olurdu işin. Önce kendi uyuması için uyku eğitimi vermeyle mi başlasan sanki öyle daha kolay olur gibi
Ben emzirmeden uyutmaya başlayacağım bugün dediğin gibi ama hiç sallamadım daha ayağımda da yatmıyor kucağımda gezdirerek deneyeceğim bakalım çok teşekkür ederim inşallah başarırım 😔

Günaydın kızlar nasılsınız 💜🌸 Geç oldu ama İstanbul depremini yaşıyan herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah 🤲😔

Kızlar hani size bebeğimin hareketlerini hissediyorum demiştim ya ondan sonra azar azar ve sonrasında hiç hissetmemeye başladım 😔 Herhangi bir şikayetim yok çok şükür ama kendimi anca bu kadar teselli edebildim 2den sonra doktora gidicem kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim yoksa inşallah iyidir normaldir bu süreç 🥹

Kızlar hani size bebeğimin hareketlerini hissediyorum demiştim ya ondan sonra azar azar ve sonrasında hiç hissetmemeye başladım 😔 Herhangi bir şikayetim yok çok şükür ama kendimi anca bu kadar teselli edebildim 2den sonra doktora gidicem kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim yoksa inşallah iyidir normaldir bu süreç 🥹
Daha haftanız erken bnce ondan pek hısstmıyorsunuz net olarak zaten 20 cı haftadan sonra hıssedılmeye baslıyor☺️ama tabı bız anneler tedırgın oluyoruz elımızde degıl

Daha haftanız erken bnce ondan pek hısstmıyorsunuz net olarak zaten 20 cı haftadan sonra hıssedılmeye baslıyor☺️ama tabı bız anneler tedırgın oluyoruz elımızde degıl
Canım benim 2. Gebeliğim ve erken hissettim baya dışardan görünür şekilde zaten o yüzden korku sardı beni

Canım benim 2. Gebeliğim ve erken hissettim baya dışardan görünür şekilde zaten o yüzden korku sardı beni
Anladım canım haklısın ıkıncı gebelıkse tez hıssdılıyor oglumu bn 20 de hısstmıstım bunu 18 de hısstmeye başladım bır gıt baktır için rahat eder

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasonum var ogleden sonra.. içim kıpır kıpır tedirginlik korku heycan..ınsallh her sey yolundadır ıyıdır dualarınızı eksık etmeyın ınsallh hepımız guzel haberler alırız🙏
Anlıyorum seni benimde yarın çok heyacanlıyım..çok güzel haberlerle çık doktordan🤲🏻

Anlıyorum seni benimde yarın çok heyacanlıyım..çok güzel haberlerle çık doktordan🤲🏻
İnsallh cok tesekkur ederım ınsallh sende cok guzel haberlerle cıkarsınn🙏🙏🙏❤️cınsıyetıde ogrenıcem bugun.ruyamda bu gece sureklı kız cocugum oldugunu gordum bakalım cıkacak mı rüyam😅

akşam bizim kızda hareketliydi, sabahta bi iki döndü şimdi tık yok
ara ara duruyorlar

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasonum var ogleden sonra.. içim kıpır kıpır tedirginlik korku heycan..ınsallh her sey yolundadır ıyıdır dualarınızı eksık etmeyın ınsallh hepımız guzel haberler alırız🙏
Kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah 🤲

akşam bizim kızda hareketliydi, sabahta bi iki döndü şimdi tık yok
ara ara duruyorlar
Canım kaç gün oldu ya benimki bende normaldir falan diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorumda yok yani çok hafif bile hissedemedim pozisyon falanmı değiştirdi diyorum acaba

Kızlar herkese selam dışardan bi yemek yemiştim gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım yada bana ağır geldi çünkü eşimde hiç birşey yok siz siz olun ağır yemek yemeyin bin pişmanım kaç gündür kusmaktan bi hal oldum 2 kilo vermişim göbeğim vardı baya ama şimdi yok baktılar kızım iyiydi hareket ediyordu ama kaç gündür birşey yiyemiyorum çok üzülüyorum 😞

günaydın kızlar ne var ne yok biz dün peritonolojideydik çok şükür kızım sağlıklı göründü fetale gerek yok dendi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bizde şimdi girdik detayliya, görememiş bazı yerleri biseyler ye tekrar gel dedi onu bekliyoruz.4 boyutlu ,renkli resmini size verdi mi acaba?.biz ilk seans girdigimizde sadece 2 boyutlu baktı.eger 4 boyutlu da veriliyorsa istiyim şimdi girince

İnsallh cok tesekkur ederım ınsallh sende cok guzel haberlerle cıkarsınn🙏🙏🙏❤️cınsıyetıde ogrenıcem bugun.ruyamda bu gece sureklı kız cocugum oldugunu gordum bakalım cıkacak mı rüyam😅
Amin canım🤲🏻aaaa benim rüyalarım gerçek oluyor bakalım seninki olucakmı merak ettim😍

Back
X