- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.801
Bende de aynı şeyler mevcut canımı sıkıyorlar. Gecen hafta grip oldum sinüslerim tikaliydi bana diyorlar aaaa daha simdiden zor nefes aliyorsun tıkalı olabilir miyim? Grip olduğumu hepsi biliyorBende bugün ofiste ruh gibiyim bide kilo mu aldın yok bunlar iyi günlerin vıdı vıdı konuşanlar var, uykum da yok dayak yemiş gibiyimmarta kadar direneceğiz
Maşallah canım, sen serklaj olmuştun dimi ? çok sevindim bebişin de senin de iyi olmanıza inşallah sıkıntısız geçer bundan sonraki sürecin :)Valla bayağı ısrar ettim aldılar benim özel durumdan dolayı bekletmemesi lazım normalde zaten 176 gram dedi oğluşa herşey normal 1 ay sonra detaylıya gel dedi
Canım ben dün iyi ki hareketlerini düzenli hissetmiyorum dedim bebiş duydu bozuldu herhaldeBebişi hissetmeye başladığımdan beri kendimi ağır hissediyorum siz de öyle misiniz kızlar ? Bir de arada bluk bluk karnımda varlığını hissettiriyor. Yürürken otururken bacaklarımı kapatınca rahatsız hissediyorum sanki karnımda içi su dolu bir balon var gibison bir iki haftadır çok değişik hissediyorum
Heryerde her konuda fikri olan proflar var demekki toksik insanlarBende de aynı şeyler mevcut canımı sıkıyorlar. Gecen hafta grip oldum sinüslerim tikaliydi bana diyorlar aaaa daha simdiden zor nefes aliyorsun tıkalı olabilir miyim? Grip olduğumu hepsi biliyor
oy maşallah ya :) eğilip doğrulurken bile sanki sıkışıyormuş gibi geliyor aşırı tedirgin oluyorum nasıl oturup yatacağımı şaşırdımCanım ben dün iyi ki hareketlerini düzenli hissetmiyorum dedim bebiş duydu bozuldu herhaldedün de bugün de hareketlerini net hissediyorum. Bugün 19.haftaya girdik artık. Dediğin gibi bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum sanki damar acıması gibi bir şey oluyor bacağımı indiriyorum hemen.
Ben eğilemiyorum maalesef hiç, yasak..oy maşallah ya :) eğilip doğrulurken bile sanki sıkışıyormuş gibi geliyor aşırı tedirgin oluyorum nasıl oturup yatacağımı şaşırdım
Birkaç gündür ben de zorlanıyorum, birkaç haftaya ben de profesyonelleşirim bu gidişleBen eğilemiyorum maalesef hiç, yasak..ama o hissi biliyorum. Şimdi yerden çoraplarımı ayak parmaklarımla alıyorum hahaha profesyonelleştim
Benim de iki gündür kaşıntı oluyor dün gece karnım davul gibiydi eşim bile kocaman oldu dediBirkaç gündür ben de zorlanıyorum, birkaç haftaya ben de profesyonelleşirim bu gidişleKarnım da aşırı gergin sanki içim gaz dolu patlayacak gibi sürekli yağlıyorum inşallah çatlamam
Kesinlikle var. Doktorumdan daha doktorlarHeryerde her konuda fikri olan proflar var demekki toksik insanlarcanımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz
Birden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorumBenim de iki gündür kaşıntı oluyor dün gece karnım davul gibiydi eşim bile kocaman oldu dedibende umarım çatlamam. Pehlivanlar gibi hissediyorum kendimi
Haha bana da bazen inanılmaz geliyor. Özellikle 20.haftadan sonra birden büyüyormuş bakalım bizim nasıl olacakBirden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorum
Ay benim de oyle, cok kasiniyor ve asiri gergin. Artik disaridan insanlar da hamile oldugumu anliyorBenim de iki gündür kaşıntı oluyor dün gece karnım davul gibiydi eşim bile kocaman oldu dedibende umarım çatlamam. Pehlivanlar gibi hissediyorum kendimi
Kesinlikle bir anda buyudu. Gorumcem bu hafta bizdeydi 1 haftaligina, o bile dedi geldigim gune gore cok farkli diye :)Birden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorum
Evet artık benim de belli oluyor. Linea nigra çizgisi çıkan oldu mu kızlar? Benim henüz çıkmadı ama karnım çok tüylüAy benim de oyle, cok kasiniyor ve asiri gergin. Artik disaridan insanlar da hamile oldugumu anliyor
kırkpınar pehlivanları gibi yağlancaz deseneHaha bana da bazen inanılmaz geliyor. Özellikle 20.haftadan sonra birden büyüyormuş bakalım bizim nasıl olacak
ya dimiKesinlikle bir anda buyudu. Gorumcem bu hafta bizdeydi 1 haftaligina, o bile dedi geldigim gune gore cok farkli diye :)
Bende de tuylenme oldu. Gobegimin alt kisminda bence hafif cizgi seklinde koyulasma basladi.Evet artık benim de belli oluyor. Linea nigra çizgisi çıkan oldu mu kızlar? Benim henüz çıkmadı ama karnım çok tüylü
Bende aldım iki gün önce aynı sayfadan canım çok beğendim yumuşacıkKızlar bu arada iki tane 4 katlı müslin aldım trendyoldan. Müthiş kaliteli geldiler. Boyutları da oldukça büyük. Zeypba diye bir sayfa almak isterseniz tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?