- 13 Temmuz 2023
- 1.153
- 1.086
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.861
sağlıkla büyüsün, hep iyi olun ikinizdeİnş canım şu an kalça gelişmiş bugün rahim ağzıma tekme attı hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkla büyüsün, hep iyi olun ikinizdeİnş canım şu an kalça gelişmiş bugün rahim ağzıma tekme attı hissettim
Geçmiş olsun canım çokKizlar 2 gündür bende bir migren tarzı baş ağrısı bir kusma iştahsızlık sürekli yattım hiç bidey yiyemedim bu akşam acile gittim serum takıldı hala kendime gelemedim uyucam şimdi
Bende düşünüyorum poyraz olabilir diye dusundukKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Birbirimize güzel haberler verelim inşallah20. Haftada detaylı ultrason randevusuna gidicem ama henüz randevu almadım
Umarım bizim yaşta saatta aynıydı diye hatırlıyorum heyecanla bekliyorum aynı satları galan :)Daha belli değil canım yarın doktoruma gideceğim bakalım söyler umarım
Benim oğlumun adı Miraç Ayaz bununda cinsiyetini öğrendiğim gün Miran Aras olsun dedim kimseye kabullendiremiyorum o nasıl isim diyorlar uyumlu dedim ama bakalım eşime hak tanıyacağım diğerini ben koymuştum çünküKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Belli bir haftadan sonra ultrasonda gorunuyormus sanirim bakalim saclimi olucaklarBenim de bir ara çok yanıyordu sonra kesildi yanması neden bilmiyorum canım hormonlardan diyorlar ama babası esmer saçları sırma gibi doğarsa şaşırmam bende
Eşin niye öyle bir isim seçmiş ki bencede sen kazan canımErkek bebege ismimiz hazirdi aslinda kiz bebegede hazirdi ama.iki isim.arasinda gelip gidiyoruz eşim tomris olsun diyor brn sahra tabiki ben kazanicam
Her zaman hissetmezsin ki zaten canım bu ilerleyen zamanlarda da öyle olacak gün içinde hareket hissediyorsa tamamdırBebişinin hareketini hisseden anneler günde kaç kere hissediyorsunuz ortalama? Ben çok az farkettim böyle içimde baloncuk var gibi oldu 17+5 deyim normal mi
Günaydın hastaneye gidiyorum tiroidlerim yine yükselmiş doktor 100 mg a çıkardı ilacı dahiliyeye görün dedi bakalım onun dışında iyiyiz çok şükür.Günaydın hamişlerim bugün nasılsınız nasılsınızzzzzz 14+6 dan selamlar
Ya kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmenKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Gündyın canım, dayak yemiş gibi uyandım uyudum da ama hiç uyumamış gibi kalkıyorum yaGünaydın hamişlerim bugün nasılsınız nasılsınızzzzzz 14+6 dan selamlar
Cinsiyet hala bilmiyorum ama erkek olursa kayinbaba ismi konulacak kızımın adida kayınvalidemin ismi eşim bu konuda çok sıkıntı çıkarıyorKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Günayyddıınnn Mide bulantılı bir sabaha daha gözümüzü açtık canım sen nasılsınGünaydın hamişlerim bugün nasılsınız nasılsınızzzzzz 14+6 dan selamlar