• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Kızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Benim oğlumun adı Miraç Ayaz bununda cinsiyetini öğrendiğim gün Miran Aras olsun dedim kimseye kabullendiremiyorum o nasıl isim diyorlar uyumlu dedim ama bakalım eşime hak tanıyacağım diğerini ben koymuştum çünkü

Erkek bebege ismimiz hazirdi aslinda kiz bebegede hazirdi ama.iki isim.arasinda gelip gidiyoruz eşim tomris olsun diyor brn sahra tabiki ben kazanicam 🥹🥹

Bebişinin hareketini hisseden anneler günde kaç kere hissediyorsunuz ortalama? Ben çok az farkettim böyle içimde baloncuk var gibi oldu 17+5 deyim normal mi

Kızlar zaman 2 haftadır hiç geçmiyor resmen sizinde öyle mi 15+2 olduk bugün zaman asla geçmiyor hemen doğsun istiyorum 🫣 Böyle değildi aslında hızlı geçiyordu son zamanlarda böyle hissetmeye başladım geceleri üzülüyorum bebeklim olsa uyuturdum şimdi falan diyorum psikolojim mi bozuldu kış mevsiminin kasvetinden mi bilemedim 🫣

Bebişinin hareketini hisseden anneler günde kaç kere hissediyorsunuz ortalama? Ben çok az farkettim böyle içimde baloncuk var gibi oldu 17+5 deyim normal mi
Her zaman hissetmezsin ki zaten canım bu ilerleyen zamanlarda da öyle olacak gün içinde hareket hissediyorsa tamamdır

Kızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Ya kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen

Back