- 13 Temmuz 2023
- 1.910
- 1.919
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.841
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba. Banada 5 MAYIS için gün verildi. 38+1 de yani doğumum olacak. Çok mutluyum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba. Banada 5 MAYIS için gün verildi. 38+1 de yani doğumum olacak. Çok mutluyum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri![]()
Canım belediyenin veteriner işlerini arayabilirsin. Gelip alıyorlar.Kızlar ya kedi sesi geliyordu kömürlükten dün , aklıma takıldı şimdi indim bu minnakın ayağı iplere dolanmış mosmor şişmiş kurtardım. Annesi bırakmış. Ayağında kan dolaşımı başladı sanırım ısındı. Şuan eşim yok götüremiyorum veterinere ayağı için yapabileceğim bir şey var mı kendi haline bırakayım mı bilgisi olan var mı ?
Hakkatten 6 buçuk ne kız bebeği kucağına alıp çatıda bekleyen helikopterle ülkeden mi kacicanKızlar bugün sabahın köründe gittim usg girdim nst 3 kere istedi ya sancım çıktı ilkimde baya ikincide de uyudu beğenmedi üçüncüde şükür ikna oldu doktorumiyiydi güzelce açıkladı herşeyi beğendim yukarı gönderdi doğumhane olduğu yere gittim yatış için dosyam vs hazırlandı. Haftaya cuma gün verdiler sabah 6.30 burda ol dediler şafak operasyonu ile alacaklar benim bebişi
![]()
Oraya bıraktığım hiçbir kediyi geri alamadım ya hepsini kaybettikCanım belediyenin veteriner işlerini arayabilirsin. Gelip alıyorlar.
Canım benim haftaya 40 hafta doluyo haftaya bastaticam dedi ama senin ilk daha bekletirmi bilmiyorum fark oluyo diyolarSuni sancı biraz korkuyor beni ya. Bebek iri diyorlar da ona da çok güvenmiyorum yanılma payı oluyormuş.
Benim doktorum da vajinal doğuma teşvik ediyor ama bakalım nolcak. Yarın duruma göre konuşuruz artık kendi isteğiyle gelmezse ne kadar bekliycem filan.
Sanki inmiş biraz gibi geldi banaHarika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Ama göbeği küçük öyle çok sarkmaz diye düşünüyorum büyük göbek olunca aşagi doğru şarkıyoBence inmemiş indiğinde göğsünle karnının arasında 4 parmak boşluk olur diyorlar dolu gibi duruyor seninki
Yarın gidicem kontrole, ben de şuan 38+3 üm sat a göre 6 Mayıs beklenen doğum, ama ne yapacak ne önerecek bilmiyorumCanım benim haftaya 40 hafta doluyo haftaya bastaticam dedi ama senin ilk daha bekletirmi bilmiyorum fark oluyo diyolar
Ebe söylüyordu canım evet günde bir bardak mi tüketiyorsun mesela, çok fazla tüketilince sebep oluyormuş tansiyon düşmesineBenim tansiyonum normalde de düşüktür 10-6 , 9-5 gibi öyle bir etki yaşamadım hiç 1-2 haftadır içiyorum. Çok fazla mı tüketiyorlar acaba![]()
Hadi bakalım sana ne diyecekYarın gidicem kontrole, ben de şuan 38+3 üm sat a göre 6 Mayıs beklenen doğum, ama ne yapacak ne önerecek bilmiyorum
Bebişin dönmüş bence kuzum baş aşağı duruyordur, öyle olunca da inmiş görünüyor. Benim de böyle oldu yanlara da açılıyordu karnım bebiş dönünce tam ortada toplandı yanlar düz duruyor ama korkma benim de 34. Haftadan sonra böyle oldu baskı yapmaya başladı hatta sancım da çıkmadı açılmam da yok henüzHarika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Hastaneye mutlaka hoşaf götür canım. Ben hala her gün içiyorumKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bende bugün gelir gelmez promaltın yarısını içtim bi de solgara basladım
Süt için tüm tuşlara basıyorum bugünden itibaren![]()
Ay evet ondan yapayım haftaya çarşamba da annemle babam gelcek sen içine ne koymustun canım kuru dutluyfu dimiiiiHastaneye mutlaka hoşaf götür canım. Ben hala her gün içiyorum![]()
Senin de sağlıkla gelsin bebişin güzelimKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bende bugün gelir gelmez promaltın yarısını içtim bi de solgara basladım
Süt için tüm tuşlara basıyorum bugünden itibaren![]()
Sağol canımmmmm teşekkür ederim inşallahSenin de sağlıkla gelsin bebişin güzelim![]()
Ayyy şimdi de heyecandan gün geçmez sana, darısı bize olsuunnSağol canımmmmm teşekkür ederim inşallah
Gün verene kadar doğuracağıma inancım yoktu sanki ama şimdi tam girdim o moda![]()
Kuru dut, kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, 1 tane elma, 1 tane çubuk tarçın koydum canım. Şeker koymadım.Ay evet ondan yapayım haftaya çarşamba da annemle babam gelcek sen içine ne koymustun canım kuru dutluyfu dimiiii![]()
Evet benimkide öyle duruyo baş aşagi drum göbegin düşmüş dedi ama dışardan herkes yok daha düşmemiş dedi benim göbeğinde küçük olduğu için aşagi doğru sarkmadi ama bu erken olacak diye bişey yok benim iki haftadır bu şekilde çünküBebişin dönmüş bence kuzum baş aşağı duruyordur, öyle olunca da inmiş görünüyor. Benim de böyle oldu yanlara da açılıyordu karnım bebiş dönünce tam ortada toplandı yanlar düz duruyor ama korkma benim de 34. Haftadan sonra böyle oldu baskı yapmaya başladı hatta sancım da çıkmadı açılmam da yok henüz![]()