Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Canım belediyenin veteriner işlerini arayabilirsin. Gelip alıyorlar.

Hakkatten 6 buçuk ne kız bebeği kucağına alıp çatıda bekleyen helikopterle ülkeden mi kacican neyse bi yandan iyi çok acikmamis olursun

Canım belediyenin veteriner işlerini arayabilirsin. Gelip alıyorlar.
Oraya bıraktığım hiçbir kediyi geri alamadım ya hepsini kaybettik 1-2 saate gelecek eşim götürcez artık. Ama hareketli ayağı da ısınmaya başladı inşallah kan dolaşımı başlar da kurtarırız

Canım benim haftaya 40 hafta doluyo haftaya bastaticam dedi ama senin ilk daha bekletirmi bilmiyorum fark oluyo diyolar

Benim tansiyonum normalde de düşüktür 10-6 , 9-5 gibi öyle bir etki yaşamadım hiç 1-2 haftadır içiyorum. Çok fazla mı tüketiyorlar acaba
Ebe söylüyordu canım evet günde bir bardak mi tüketiyorsun mesela, çok fazla tüketilince sebep oluyormuş tansiyon düşmesine

Harika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Bebişin dönmüş bence kuzum baş aşağı duruyordur, öyle olunca da inmiş görünüyor. Benim de böyle oldu yanlara da açılıyordu karnım bebiş dönünce tam ortada toplandı yanlar düz duruyor ama korkma benim de 34. Haftadan sonra böyle oldu baskı yapmaya başladı hatta sancım da çıkmadı açılmam da yok henüz

Evet benimkide öyle duruyo baş aşagi drum göbegin düşmüş dedi ama dışardan herkes yok daha düşmemiş dedi benim göbeğinde küçük olduğu için aşagi doğru sarkmadi ama bu erken olacak diye bişey yok benim iki haftadır bu şekilde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…