• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Bende de tuylenme oldu. Gobegimin alt kisminda bence hafif cizgi seklinde koyulasma basladi.
Yaa senin bebiş kızdı değil mi? Acaba bunun doğruluğu var mı gerçekten 🙈 seninki tutmuş görünüyor 😍

Eklentiler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    18,3 KB · Görüntüleme: 50
Maşallah canım, sen serklaj olmuştun dimi ? çok sevindim bebişin de senin de iyi olmanıza inşallah sıkıntısız geçer bundan sonraki sürecin :)
Evet serklaj yapıldı canım ilerleyen zamanlarda rahim ağzı boyu kısalmazsa sıkıntı olmaz inşallah

Canım seninle seçimlerimiz hep aynı gidiyor :KK70: iki rengini aldım ama o kadar beğendim ki bir rengini daha mı alsam diyorum fazla mı olur?
Bende iki aldım canım bir de daha ince olanlardan aldım 3lü set COOLMINIES diye bir satıcıdan ona da bak istersen 😍 bir de tomurcuk battaniye aldım özdilekten şimdilik bu kadar 😬

Bende iki aldım canım bir de daha ince olanlardan aldım 3lü set COOLMINIES diye bir satıcıdan ona da bak istersen 😍 bir de tomurcuk battaniye aldım özdilekten şimdilik bu kadar 😬
Ben 3 tane babymalldan aldım yaz bebişleri olacakları için tek katlı bi kaç tane daha alayım diyorum kullanırız bol bol herşeyde. 🫠

Bende iyice belirginleşti ya, tüyü sorma :KK70: eşim dün dalga geçti ona da sinir oldum beni geçtin maşallah diyor göbek tüylerimle dalga geçiyor
hasjdgash geçen benim eşimde dalga geçti göbek deliğimin alt kısmında çıktı benimde ellemeyin de diyorlar. inşallah artmaz :D

hasjdgash geçen benim eşimde dalga geçti göbek deliğimin alt kısmında çıktı benimde ellemeyin de diyorlar. inşallah artmaz :KK70:
Ay benim her yerde minik minik tüyler var. Normalde de beyaz tenliyim aslında tüylü biri değilimdir :D sonradan dökülür alma dedi doktor ama bakalım. Ay çatlamasın da ben razıyım tüye alırız gider. Annemin karnı komple çatlak beline kadar çok korkuyorum.

ay kızlar ben bugün içtiğim ilaçları vitaminleri bi düşündüm de bayaaaaa çok yahu :)

D vitamini, multivitamin olarak elenatal 2, magnezyum+b6+b12 takviyesi,

Sabahları aç karnına demir ilacı, kahvaltıdan sonra probiyotik ve prebiyotik içeren takviye edici gıda,
Pıhtılaşma problemim ile ilgili her gün bir adet ecopirin ve oksapar iğne.

Allah bereket versin :)

Selam kızlar bugün randevum vardı plesanta rahim ağzını kapatıyor plesanta previa dedi doktor. Bir de bebeğin kalbinde ultrasonda beyaz nokta gördü. Detaylı ultrasonda bir bakılsın kaybolabiliyor kimi zaman dedi. Plesanta da yukarı çıkabiliyormuş ama böyle kalırsa doğumu ben yaptıramam dedi üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyormuş. Benzer durumları yaşayan var mı biraz moralim bozuldu açıkçası

Ay benim her yerde minik minik tüyler var. Normalde de beyaz tenliyim aslında tüylü biri değilimdir :D sonradan dökülür alma dedi doktor ama bakalım. Ay çatlamasın da ben razıyım tüye alırız gider. Annemin karnı komple çatlak beline kadar çok korkuyorum.
Evet ya bende her aksam yagliyorum bol bol 🤣 ama bazi gunler is yerinden öyle geriliyor ki o an bile suremek istiyorum insallah çatlamaz 🙏

Selam kızlar bugün randevum vardı plesanta rahim ağzını kapatıyor plesanta previa dedi doktor. Bir de bebeğin kalbinde ultrasonda beyaz nokta gördü. Detaylı ultrasonda bir bakılsın kaybolabiliyor kimi zaman dedi. Plesanta da yukarı çıkabiliyormuş ama böyle kalırsa doğumu ben yaptıramam dedi üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyormuş. Benzer durumları yaşayan var mı biraz moralim bozuldu açıkçası
Canım geçmiş olsun 15.haftamda kanamayla bende aynı teşhisi aldım. O günden sonra kanamam olmadı çok şükür. Benim kısmi kapatıyor doktorum haftan küçük yukarı çıkabilir dedi ama çok dikkat etmen lazım dedi. Cinsel ilişki yasak, kendini yormak yasak, bol su içeceksin dedi. Ben şuan eğilmiyorum bile duşu oturarak alıyorum. Doktorum devam ederse normal doğum yapamazsın dedi yine kendi yapacak doğumumu. 2 hafta sonra detaylım var umarım yukarı çıkmış olur diye dua ediyorum bende. Moralini bozma, stres yapma. Allah daha beterinden korusun.🙏🏼

Canım geçmiş olsun 15.haftamda kanamayla bende aynı teşhisi aldım. O günden sonra kanamam olmadı çok şükür. Benim kısmi kapatıyor doktorum haftan küçük yukarı çıkabilir dedi ama çok dikkat etmen lazım dedi. Cinsel ilişki yasak, kendini yormak yasak, bol su içeceksin dedi. Ben şuan eğilmiyorum bile duşu oturarak alıyorum. Doktorum devam ederse normal doğum yapamazsın dedi yine kendi yapacak doğumumu. 2 hafta sonra detaylım var umarım yukarı çıkmış olur diye dua ediyorum bende. Moralini bozma, stres yapma. Allah daha beterinden korusun.🙏🏼
Beni o kadar uyarmadı açıkçası ama yine de dikkat edeyim bende. Şimdiye kadar kanama da olmadı. İlk doğumum sezaryendi zaten. 3 hafta sonra detaylıya gidicem ben de inşallah çıkmış olur. Sen kaçıncı haftadasın canım

Back