- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.161
Tamam belli olsun yazarım zaten :)bende o tarihlerde gidecegim haberleselim senide merak ederim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam belli olsun yazarım zaten :)bende o tarihlerde gidecegim haberleselim senide merak ederim:))
Anladım canım herşey yolundadır inşallahDoktor gelip bakcak onu beklıyorum cnm sedasyon verdiler bana
Canım bnde devlete gittim hep söylemiyor cinsiyeti bu kontrolumde özele gideceğim artık cinsiyetini bilsem ona göre biseyler almaya baslicamArkadaşlar herkese iyi haftasonlari, ben gebeligimin basindan beri devlete gidiyorum ama henüz cinsiyeti söylemedi..Daha dogrusu hic bir konu hakikinda vok konusmuyor bir iki cumle ile gecistiriyor cinsiyet konusunda da lafi agzima tikiyor Tahmin dahi yapmiyor.. 18'den sonra bakariz diyor ama bakiyorumda burada cogu kisi öğrenmis.. Bende heves ediyorum ama napicami bilemedim. Bulundugum yerde aklima yatan bir özel yerde bulamadim.. Devlete giden var mi yani benim durumumda olan ?
Sağol canım doktor baktı ultrasonla iyi dedi arada hafif ağrılarm oluyo inşallah normaldirAnladım canım herşey yolundadır inşallah
Benimde ilk hamileliğim bende hissetmedim daha bebeğiniz kızsa kızlar daha gec hareket ediyormus erkekler daha erken hissediliyormus büyüklerden duyduğum tabiki bu ama. Dr ile konuştum 5. Ayda hissedilir dedi daha hissetmemen normal dedi odaKızlar ya erken mi daha acaba hiç hareket hissetmiyorum bazen bişey oluyor ama emin olamıyorum net şu da bebek hareketi dediğim yok ikincide erken hissedilir deniliyor ama ilk kizim 8 yaşında baya bı zaman geçti. ikinci üçüncüye hamile olanlar sizler hissediyormusunuz bu arada 16+2 yim
Canım kızımda 22 haftalıkken falandı sanırım hissettiğimde çok pimpirikliyim hareket etmeye başlasa içim daha rahat edecek en küçük şeyde acaba bişey oldumu diye 40 saat düşünüyorumBenimde ilk hamileliğim bende hissetmedim daha bebeğiniz kızsa kızlar daha gec hareket ediyormus erkekler daha erken hissediliyormus büyüklerden duyduğum tabiki bu ama. Dr ile konuştum 5. Ayda hissedilir dedi daha hissetmemen normal dedi oda
Normal canım 3 gün çektim ağrı ben şimdi de aaa sıra dikiş batıyorSağol canım doktor baktı ultrasonla iyi dedi arada hafif ağrılarm oluyo inşallah normaldir
Sağol canım olan biriyle konuşmak iyi geliyor. Sağlıkla geçirelim bu süreçleriNormal canım 3 gün çektim ağrı ben şimdi de aaa sıra dikiş batıyor
Aynen banada aynısını dedi doktor, kızı erkeği hangisi hareketli olur bilmem ama en son 13te gittiğimde bacaklarını çok hareket ettiriyordu pedal çevirir gibi aa dedim doktor sen daha hissedemezsin bu hareketleri 5. Aya doğru hissetmeye başlarsın demiştiBenimde ilk hamileliğim bende hissetmedim daha bebeğiniz kızsa kızlar daha gec hareket ediyormus erkekler daha erken hissediliyormus büyüklerden duyduğum tabiki bu ama. Dr ile konuştum 5. Ayda hissedilir dedi daha hissetmemen normal dedi oda
Benim kızkardeşime 6. Aya kadar erkek demişlerdi. Ama kızmış baya da iyi doktorlara gidiyodu ama fetal dna yaptırmamıştıKızlar bu ara benim de kafama şey takıldı. Doktorum kız dedi ama yanlış görmüş olabilir mi bi sonraki kontrolde kız değil erkekmiş der mi diye düşünüp duruyorum o yüzden kıyafet falan almıyorum daha. Var mı hiç başına gelen?
İlk gebeliğiniz mi?Çok geçmiş olsun serklaj gerekliliğini nasıl tespit ettiler acaba
Şakaaaa nasıl olur yaa nasıl anlaşılmaz inanılır gibi değil ben bir iki ay daha erteliyim kıyafet işini:)Benim kızkardeşime 6. Aya kadar erkek demişlerdi. Ama kızmış baya da iyi doktorlara gidiyodu ama fetal dna yaptırmamıştı
Canım dinlenince geçer bence. Rahim bağları bele baskı mı ne yapıyormuş doktor öyle demişti korkmaKızlar ben bugün biraz fazla yoruldum sanırım temizlik yaparken. Belimde çok ağrı var biraz korktum ama normal midir sizce?
Valla ya oğlum oğlum diye sevmişti , prof a gitti sonra o erkek olduğunu kim söyledi kız demişti biz şok . Şimdi o zamandan kullanılmayan erkek bebek ürünleri var bana geldiŞakaaaa nasıl olur yaa nasıl anlaşılmaz inanılır gibi değil ben bir iki ay daha erteliyim kıyafet işini:)
Merhabalar, devlette genelde bu tarz sorunlar yaşanıyor duyuyorum hep ama ben şansıma çok iyi bir doktora denk geldim devletteki doktorum özeldeki tüp bebek doktorumdan bile daha ilgili. Her gittiğimde en az 20 dk muayene + muhabbet sürüyor eşimi de içeri alıyor. Çok kibar ve ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor. Cinsiyeti de ben Fetal DNA yaptırdığım için erken öğrenmiştim ama 15. haftada ultrasonda gösterdi doktorum. Devlette düzgün doktor bulmak gerçekten şans işi.Arkadaşlar herkese iyi haftasonlari, ben gebeligimin basindan beri devlete gidiyorum ama henüz cinsiyeti söylemedi..Daha dogrusu hic bir konu hakikinda vok konusmuyor bir iki cumle ile gecistiriyor cinsiyet konusunda da lafi agzima tikiyor Tahmin dahi yapmiyor.. 18'den sonra bakariz diyor ama bakiyorumda burada cogu kisi öğrenmis.. Bende heves ediyorum ama napicami bilemedim. Bulundugum yerde aklima yatan bir özel yerde bulamadim.. Devlete giden var mi yani benim durumumda olan ?
Bende biraz yoruldum demin uzandım zor doğruldum sonrasında. Benim ilk gebeligimde de oluyordu kuyruk sokumunda ağrı yine aynısı. Daha önce sormuştum doktora yormayacaksin kendini demişti kolaydı sankiKızlar ben bugün biraz fazla yoruldum sanırım temizlik yaparken. Belimde çok ağrı var biraz korktum ama normal midir sizce?
Evet canım doktor hemşire hepsinin yanında iki dirhem bir çekirdek oluyoruz asla süsümüzden vazgeçmiyoruzKızlar biliyorum çok erken ama aklıma takılan bişey var. Doğum yaptığımız gün hastanede lohusa pijama takımlarından mı giyiliyor? Ziyarete gelenleri öyle mi karşılıyoruz nasıl oluyor ona göre takım alayım dedim. Aklımda beyaz renk var
havuç yemek ve bol su içmek. Birde doktora sormak istiyorum aslinda bu konuyu acaba serumun faydasi olur mu diye siz yakin zamanda giderseniz sorun istersenizKizlar bugün hastaneye gittim ve doktor tekrar suyunun az olduğunu söyledi.. Bu durumu yaşayan var mı varsa doktorunuz ne tavsiye ediyor
1 kerelik cinsiyet için gidip öğrenebilirsiniz. Ablam riskli gebelik oda devlet tıpta perinotolojiye gidiyor cinsiyet icin bir kere özele gittiArkadaşlar herkese iyi haftasonlari, ben gebeligimin basindan beri devlete gidiyorum ama henüz cinsiyeti söylemedi..Daha dogrusu hic bir konu hakikinda vok konusmuyor bir iki cumle ile gecistiriyor cinsiyet konusunda da lafi agzima tikiyor Tahmin dahi yapmiyor.. 18'den sonra bakariz diyor ama bakiyorumda burada cogu kisi öğrenmis.. Bende heves ediyorum ama napicami bilemedim. Bulundugum yerde aklima yatan bir özel yerde bulamadim.. Devlete giden var mi yani benim durumumda olan ?