Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    48
Bende de oluyor canım özellikle çok ayakta kaldığım zamanlar oluyor
Canım bende bir şey sorayım bende dün ilk defa çok ayakta kaldım ve yürüdüm diyebilirim bebek arabası bakmaya falan çıktık bütün karnım ağrıdı ve ara ara devamlı kasıklarıma sancı girdi uyuyana kadar da geçmedi bu sabah bir şey yok çok şükür böyle bir şey oluyor muydu sende de ?

Canım bende bir şey sorayım bende dün ilk defa çok ayakta kaldım ve yürüdüm diyebilirim bebek arabası bakmaya falan çıktık bütün karnım ağrıdı ve ara ara devamlı kasıklarıma sancı girdi uyuyana kadar da geçmedi bu sabah bir şey yok çok şükür böyle bir şey oluyor muydu sende de ?
Canım o bende sürekli oluyor. Çok yürüdüğümde , ev işi yaptığımda, ağır kaldırdığımda vs karnıma ağrı giriyor kasıklarım patlayacakmis gibi oluyor bazen de karnım taş gibi oluyor. Doktora sormuştum karın ve rahim kasları gerildiği için oluyormuş çok fazla zorlama kendini demişti.

Ben kraft tokyo aldım canım. İkili travel sistem. Hantal bir araba değil diğer travel sistemlere göre bakabilirsen bak.😊
Oto koltuğu bende bakıyorum ama dediğin gibi bende anlamıyorum en iyisi mağazadan gidip yönlendirmeyle bakmak bir de güvenlik sertifikalı olması çok önemliymiş. İsmi vardı ama unuttum 🫠😆
bir markanın oto koltuğunu tanıttılar bana şuan indirimde 12 bin tl dedi başka bakmadım daha fiyatı çok mu pahalı normal mi bilmiyorum ama airbag özelliği olduğundan bahsetmişti ve çok çok içine sindi tabi bizim ailelerin ilk torunu olduğu için bize aldırmıyorlar aileleri bekliyoruz almak için

bir markanın oto koltuğunu tanıttılar bana şuan indirimde 12 bin tl dedi başka bakmadım daha fiyatı çok mu pahalı normal mi bilmiyorum ama airbag özelliği olduğundan bahsetmişti ve çok çok içine sindi tabi bizim ailelerin ilk torunu olduğu için bize aldırmıyorlar aileleri bekliyoruz almak için
Ben henüz internet dışında bakmadım canım mağazada oto koltuğuna. Erteledim biraz henüz daha kullanmamıza var diye. Ama kraft iyi bir marka.

Evet canım kasık ağrılarım ve batmalar oluyor uzun süre ayakta kalıp yürüdüğümde, bir de geç saatlerde oturmama izin vermiyor resmen uzanınca rahat ediyor 😬

X