Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kızımda 22 haftalıkken falandı sanırım hissettiğimde çok pimpirikliyim hareket etmeye başlasa içim daha rahat edecek en küçük şeyde acaba bişey oldumu diye 40 saat düşünüyorum
Bende öyleyim ama şöyle bir durum var mesela hareket etmese bu seferde acaba neden hareket etmedi acaba birsey mi oldu endisesine kapiliriz diye düşünüyorum tabii tam olarakta emin değilim hiç yaşamadığım için ama
MONAMİSE Monamise Kadın Dantelli Önü Düğmeli Hamile Lohusa 3'lü Pijama Takımı 18203 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Selam herkese. Valla hrr girdigimde selam vereyim diyorum yazilanlari okumaya yetisemeyince kaliyor. Bu sefer azmettim okudum haftaya cuma lontrolumuz var dort gozlr bekliyorum ben de