- 18 Eylül 2024
- 583
- 174
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.141
Cinsiyet öğrenebilsem bakıcamdaKızlar ebebekte %40 indirim var tekstil ürünlerinde bı kaç tulum 1,2 de yazlık daha büyük takım aldım. Bı bakın derim. Fiyatlar artıyor sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyet öğrenebilsem bakıcamdaKızlar ebebekte %40 indirim var tekstil ürünlerinde bı kaç tulum 1,2 de yazlık daha büyük takım aldım. Bı bakın derim. Fiyatlar artıyor sürekli
Selam canım iyi hafta sonları ben akşam kardeşlerimle buluşucam şimdi ev toparlıyorumKızlar selam nasıl gidiyor hafta sonunuz bugün biz düzceye gidiyoruz arkadaşlarımızın yanına umarım güzel geçer yolculuk
Bende 14e girdiğim de olmuştu 2 gün sonra geçti sanırım büyüme dönemlerinde oluyor o keskin batma hisleriKızlar 16+6 dayız gece vajinama aniden iğne batması gibi oldu baya etkili sizde de oluyo mu
Valla garip bişi tam ortadan kas ağrısı gibi de diil. Herkes yaşıyormuş neysekiBende 14e girdiğim de olmuştu 2 gün sonra geçti sanırım büyüme dönemlerinde oluyor o keskin batma hisleri
Belden uyuşturdular değil mi akşama kadar bekletiyorlar ben 6 olmuştu daha yatıyordum kalkınca kanaman olur korkma ama hemşireleri bilgilendirCanım cok sukur iyiym ama henüz kalkmadım
Havuç suyu öneriyorlar genelde ama canımKizlar bugün hastaneye gittim ve doktor tekrar suyunun az olduğunu söyledi.. Bu durumu yaşayan var mı varsa doktorunuz ne tavsiye ediyor
Bu yazdıkların sürekli bende var. Çok yürüyünce belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo.Canım bende bir şey sorayım bende dün ilk defa çok ayakta kaldım ve yürüdüm diyebilirim bebek arabası bakmaya falan çıktık bütün karnım ağrıdı ve ara ara devamlı kasıklarıma sancı girdi uyuyana kadar da geçmedi bu sabah bir şey yok çok şükür böyle bir şey oluyor muydu sende de ?
Canım herhangi özelde bir doktora git. 13te babada bakmadı doktor 16da başka doktora gidicem ikili göstermeye Buda söylemezse özele gidicem.Arkadaşlar herkese iyi haftasonlari, ben gebeligimin basindan beri devlete gidiyorum ama henüz cinsiyeti söylemedi..Daha dogrusu hic bir konu hakikinda vok konusmuyor bir iki cumle ile gecistiriyor cinsiyet konusunda da lafi agzima tikiyor Tahmin dahi yapmiyor.. 18'den sonra bakariz diyor ama bakiyorumda burada cogu kisi öğrenmis.. Bende heves ediyorum ama napicami bilemedim. Bulundugum yerde aklima yatan bir özel yerde bulamadim.. Devlete giden var mi yani benim durumumda olan ?
Evet benim doktorunda önerdi de benle aynı durumda olan var mı diye merak ettimHavuç suyu öneriyorlar genelde ama canım
Anladim canm bende 15.haftadayim ama 18den sonrasini beklemek cok uzun geliyor zaman gecmiyor sanki.. Burada benimle ayni haftalarda olup cinsiyet öğrenenleri görünce bende heves ediyorum Dediğin gibi özel tek çare gibi bu aşamada , sende yakin zamanda ögrenirsin umarim saglikla gelsinlerCanım herhangi özelde bir doktora git. 13te babada bakmadı doktor 16da başka doktora gidicem ikili göstermeye Buda söylemezse özele gidicem.
Tamam canım teşekkür ederim yorumun içinBana kız bebek gibi geldi nubundan dolayı :) Öğrenince yazar mısın merak ettim :)
Doktor gelip bakcak onu beklıyorum cnm sedasyon verdiler banaBelden uyuşturdular değil mi akşama kadar bekletiyorlar ben 6 olmuştu daha yatıyordum kalkınca kanaman olur korkma ama hemşireleri bilgilendir
Amin inşallah 11inde randevum var bakalım :)Anladim canm bende 15.haftadayim ama 18den sonrasini beklemek cok uzun geliyor zaman gecmiyor sanki.. Burada benimle ayni haftalarda olup cinsiyet öğrenenleri görünce bende heves ediyorum Dediğin gibi özel tek çare gibi bu aşamada , sende yakin zamanda ögrenirsin umarim saglikla gelsinler
bende o tarihlerde gidecegim haberleselim senide merak ederim:))Amin inşallah 11inde randevum var bakalım :)
Geçmiş olsun canım, umarım geçicidir ve önemli bir durum değildir.Kızlar 16+6 dayız gece vajinama aniden iğne batması gibi oldu baya etkili sizde de oluyo mu
Çok geçmiş olsun canım, umarım çabucak sorunsuz bir şekilde daha da iyi olursunCanım cok sukur iyiym ama henüz kalkmadım
Çok tesekkür ederim canım insallahÇok geçmiş olsun canım, umarım çabucak sorunsuz bir şekilde daha da iyi olursun