Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Evet gündüz uyuyorum bende sabahları azıcık uykuya rağmen fal taşı gibi açılınca gözlerim
Yani aşağıya baskı yapmasa uyurumda
Niye özellikle yattığımda baskısı artıyor anlamıyorum
Şuan mesela çok açım
Bir seyler atsam ağzıma daha da hareketlenip aşağıya baskısı artar mı ki diye düşünüyorum 😬
Bende gece atistiriyorum ondanmi bukadar hareketli acaba çok canım yaniyo sanki çıkacak gibi nefesimi kesiyo

Evet özellikle geceleri oluyor bu huzursuzluk ,rahat edememe
Zaten sağdan sola dönerken uyanıyorsun
Uyandığında tuvaletini hissedip kalkıyorsun
Kalkman ayrı yatması ayrı zor oluyor pozisyon ayarlamaya çalışırken
35 haftadan beri çok zorluk yaşıyorum uykusuzluktan yoruldum yarın uykusuz Dr gidicem aniden doğuma alsa enerji yok

☺️ Yarın büyük ihtimalle korkarak ve ağlayarak çıkarım o çatala çıkmışken hemen açılsa inmeden olsa bitse de demiyor değilim de sanmıyorum sancı yok bişey yok açılma nerden olacak hafta erken suni de vermezler
Aynı gün gidiyoruz bende de bı panik var acaba acilmam varmı 🥲

Sancı yok dedim gaz sıkışması gibi ağrı geldi bacaklarım da dolandı 5 dk dır geçmiyor kaynanam da ayakları yanıyor herhalde birbirine sürmekten tüm uykumu kaçırdın hadi uyuyabilirsen uyu gündüz fırsat buldukça uyuyorum ama gece uykusunun yerini tutmuyor

Ben perşembe gideceğim canım randevu da bulamadım en kalabalık doktorda 1 saat sıra beklerim herhalde muayene için geri doğum haneye çık et Bi de yatış verirler kontrol amaçlı 🤦‍♀️
Kadın doğum drlari çok kalabalık oluyo doğuma falan gidiyorlar acil oyüzden çok bekliyoruz çatı muanesini kendi odasında yapio herhalde

Aykizlar ellerim de egzama var dönemsel hortluyo, genelde baharla birlikte her sene olur. Kremleri hep kortizonlu ve kullanmakta uygun değil biliyorsunuz. Bepanthol sensiderim sürüyorum bı tık rahatlatıyor ama artık cildircam. Zaten yatamıyorum deli gibi elim kaşınıyor bide şimdi. Bı önerisi olan var mı ya napimde bu elim daha iyi olsun

Aykizlar ellerim de egzama var dönemsel hortluyo, genelde baharla birlikte her sene olur. Kremleri hep kortizonlu ve kullanmakta uygun değil biliyorsunuz. Bepanthol sensiderim sürüyorum bı tık rahatlatıyor ama artık cildircam. Zaten yatamıyorum deli gibi elim kaşınıyor bide şimdi. Bı önerisi olan var mı ya napimde bu elim daha iyi olsun
Bende Bepanthol kullanıyorum bendede var düz kapaklarimda

Yulaf denedin mi ?

Deli gibi kaşınıyor valla, cuma günü doğum var inşallah o zamana kadar biraz rahatlamali. Bepanthol pek işe yaramıyor sanki ya, seni rahatlatiyo mu
Karbonatlı ılık suda bekletsen işe yarar mı acaba? Bende hem egzama hem de sedef var ama elde olması çok daha zordur ya

Eğer denemediysen yulafı robottan çekip ya da çekilmişini alıp ince bir tülbent ya da bezin içine koy, bir kova içerisinde ılık suya koy. Suyun rengi bezyaşıyor o suda biraz beklet ellerini . Kaşıntı yanma gibi semptomlara iyi geliyor saç derimde oluyor benimde mevsimsel

Perinatolog ile ortak görüşleri 37+1’e kadar yakın takipli gözlemlemek oldu canım, doktorumla gün içerisinde birkaç kez konuşuyoruz, ağır seyir etmediği için hemen müdahale etmek istemediler. Hakkımızda hayırlısı bakalım 🙏
En hayırlısı en güzeli ne zamansa ozaman olsun canım için rahat olsun inşallah en kısa zamanda kavuşacaksın evladına♥️

Yarın olucam canım ebe açıklığa bakmıştı ama drum yarın çatı muanesi yapmak istiyorum dedi varis falan varmı diye işimizi garantiye alalım normalde ilk dogumlarda bakiliyo ama ben her doğumda yapıyorum dedi drum erkek ayy çok çekiniyorum aradan yıllar geçti unutmuşum bu duyguları yarın yazarım buraya 😊
Ay hızlıca biter unutursunuz 🙈🙏🏻
Varislere neden bakıyor benim Dr da var mı dedi sadece yok dedim not aldı

İyi geceler kızlar, bebişim yoğun bakımda biliyosunuz ve ben her gün süt sağıcam. Tecrübeli anneler hangi pompayı önerirsiniz, bir de gögüs ucu için krem veya ne önerirsiniz. Sanırım yara olabilir bu süreçte.

Back
X