- 18 Mart 2023
- 660
- 503
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.861
Evet benimde sizin haftalarinizda başladı hala devam ediyo bıçak gibi saplaniyoKızlar vajinada batma hissi yaşayanınız var mı sadece ben mi yaşıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde sizin haftalarinizda başladı hala devam ediyo bıçak gibi saplaniyoKızlar vajinada batma hissi yaşayanınız var mı sadece ben mi yaşıyorum ya
Ben dip köşe mis gibi yaptim ramazandan once. Gecen haftada evi temizlettim suan hep elim ustunde iste cikmiyor dip kose bittigi icin. ne olur ne olmaz olaki bebek gelirse diye bence girince çıkılmıyor anca yetişir başla istersenKızlar temizliği kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz ?? Ben şuan 34+4teyim.Sadece süpürme silme işlerini yapıyorum. 36da başlayıp her gün bir oda dip köşe temizliyim diyorum. Mutfağım çok uğraştırır 1 ay oldu dolap ve cam silmeyeli orası 2 gün sürer… yoksa şimdiden yapayım elim hep üzerinde mi olsun odaların bilemedim cidden…
Sağlıkla kucağına alırsın inş adaşım Güzel haberlerini paylaşırsın bizimleKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Aynen öyle bizim zamanımızda böyle zorbalık yoktu ama şuan çocuklar çok stresli büyüyor çok üzülüyorum.Eşim çok sever 16 yaşında kızımla hala oyunlar oynar oğlum yine öyle ama sırf çocuk sevicez diyede doğurmak doğru değil sadece ekonomide değil ortamda çok bozuk bugün yine akran zorbaligini gösteriyorlar çocuklar bir kızi almış aralarına dövüyorlar geçen hafta buna benzer bı olay yine olmuştu çok sıklaştı bu tarz olaylar güzel ahlak iyi bı nesil yetiştirebiliriz inşallah nasıl koruycaz bilmiyorum
Hayırla sağlıkla kavuşunKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Canım dualarım iyi dileklerim sizinle, harika geçsinKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Aynı gün doğuruyoruuuz su gibi geçsin doğumlarımızKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Kızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Ne güzel aynı duyguları hissedebilmekKızlaar çok duygulanıyorum daha dün gibi kalp atışı ve cinsiyet konuşuyordukyarın için bol bol dua ediyoruz kızımla size, sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun yavrularınızı
valla teyze gibi hissediyorum kendimi gözlerim doldu şuan
lütfen müsait olduğunuz anda haberdar edin meraktan duramayız biz
![]()
SixFeetUnder @Ebrucomerterdil
Aynen canım malesef tanıyan tanımayan herkes birbirini öldürüyor saldırıyor çok korkunç Bi dönemdeyiz o yüzden yaşanacak Bi dünya yok doğurduğumuzu düzgün yetiştirirsek yeterliEşim çok sever 16 yaşında kızımla hala oyunlar oynar oğlum yine öyle ama sırf çocuk sevicez diyede doğurmak doğru değil sadece ekonomide değil ortamda çok bozuk bugün yine akran zorbaligini gösteriyorlar çocuklar bir kızi almış aralarına dövüyorlar geçen hafta buna benzer bı olay yine olmuştu çok sıklaştı bu tarz olaylar güzel ahlak iyi bı nesil yetiştirebiliriz inşallah nasıl koruycaz bilmiyorum
Ben 41. Haftada doğurmuştum. Doktor gelmeye niyeti yok, davetiye yollayalım artık demişti., ve sanciyi hastanede başlatmışlardı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.Benim doğuracağım yok bugün pikniğe gittik orman havası alalım diye yürüyüş falan yaptım ama tık yok![]()
Sağlıkla, kolaylıkla kavuşmak nasip olsunKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
O kadar da yorma kendini, dikkat et çok zorlama. İllaki yapılır temizlik bir yerden sonra canim. Sen çocuğun işini hallet evin isi tam olmasın siz iyi olun yeter. Ütü de bel ağrıtıyorBir tek mutfak balkonun camı yukarda zorluyor diğer tüm odalar balkonlu olduğu için camlar zorlanmadan siliniyor Allahtan, ben duvarlardan korkuyorum mopla silsem priz kenarlarını bezle silsem diye düşünüyorum bakalımBebeğin alışveriş tamam ama dolabı hala gelmedi 10 günü bulur dediler onu 2 günde yıkar ütüler hallederim zaten.
Bende de oluyor böyle aniden batma gibi bir his. Hep vardı bende buKızlar vajinada batma hissi yaşayanınız var mı sadece ben mi yaşıyorum ya
Aynen vallahi özellikle mutfak ve camlar gerçi heryer öyle halılarım beyaz birde 1 hafta sonra kirli gibiEv işi nankör geçen günü canım çıktı temizlikten bugün yine aynı![]()
Ayy bugün zaten normal ütü yaptım hala belim ağrıyor… Böyle günlerde yardım edenin olmaması ne kötü bir annem var yardım edecek oda zaten kendi işini anca yapıyor + bana su böreği, sarma falan yapıyor oda mecburen işler bana kalıyor.. 49 yaşında gencecik kayınvalidem var ama onunda beni strese sokmaktsn başka bir işi yok bırak yardım etmeyi köstek oluyor sürekli kendi kendine triplenip bana sataşıyor ne saygısızlığım kalıyor ne birşeyim öyle garip bir tipO kadar da yorma kendini, dikkat et çok zorlama. İllaki yapılır temizlik bir yerden sonra canim. Sen çocuğun işini hallet evin isi tam olmasın siz iyi olun yeter. Ütü de bel ağrıtıyorzaten ev dağılacak artik biz istemesek de
![]()
Ben uyku nedir unuttum. Sirt agrim benim asiri, bel daha baslamadi. Don allah don, baska yatakta yat, 5-6 yastikla yat. Hala cozum bulamadim. En sonunda yorgunluktan bayilip 1 saat uyuyup cise kalkiyorumSon 2 gündür gelen bel ağrısı güncellemesi. Oturamıyorum, yatamıyorum uyuyamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Ağlayacağım artık. Ne yapmak lazım acaba hiç değilse uyurken rahat etmek için
Bayramda bende dip köşe yaptım halılar hariç heryeri yine aynı.. 1 hafta sonra başlıcam sonrada haftalık 2 oda 2 oda elimi üstünde tutucam dip köşeBen dip köşe mis gibi yaptim ramazandan once. Gecen haftada evi temizlettim suan hep elim ustunde iste cikmiyor dip kose bittigi icin. ne olur ne olmaz olaki bebek gelirse diye bence girince çıkılmıyor anca yetişir başla istersen
Sağlıkla kucağına alırsın inş adaşım Güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Aynen öyle bizim zamanımızda böyle zorbalık yoktu ama şuan çocuklar çok stresli büyüyor çok üzülüyorum.