Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar merhaba. Hastane sakındi direk sezeryane alındım çok beklemeden. Çok şükür sağlıkla doğdu. 37+4 bugün 3850 kg boyu 51 cm .🥹 doğar doğma ağladı bende ağladım baya orda . Şimdi anestezi etkisi gectı ağrıları hissediyorum regl ağrısı gibi . Ağrı kesici yapıyorlar işte. Henüz kucağıma tam alamadım. Kum torbası ve ağrıdan. Sonda var çıksın yürüsem inşallah toparlarım öyle. Mama verdik emme refleksi var ama sütüm henüz gelmedi . Hemşire de toparlan acele etme dedi . Bu şekilde şimdilik .
İyi temenni eden herkese kocaman sevgilee . Adlarınızı bilmiyorum o yüzden Allahım gruptaki tüm gebe arkadaşlarıma kolay doğum nasip et dedim

Kizlar benim doğumun gerçekleşti 12 de aldılar sezeryana 20 30 dakika sürdü çok şükür sıkıntısız gerçekleşti doğumun çokta korkulacak bişey yok sezryandan . elbette zor geçiyor ama hiçbiri de dayanikmayacak ağrı değil atlattok çok şükür 35+4 um ne eğim 2550 doğdu yanındadır çok şükür kuvese gerek kalmadi
Kızlar gözünüz aydinn
Analı babalı büyüsün, sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🥹🌸

Benim de sağ tarafta ağrı çoktu canım. Böyle orda bıçak kalmışta unutmuşlar gibi birşeydi ama hastanede ağrı kesici yapılınca geçiyordu dik geziyordum. Ama geçiyor canım şuan herşeyi rahat yapıyorum sende öyle düşün, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak gerçekten zormuş 🥺

Takilma kuzu benim ferritin 26 ama gel.gor kirmizi kan hucreleri cok dusuk sanirim takviye kan vericekler 1 unite sezeryan oncesi yada belki kan ignesi bakalm haftaya tekrqr kan verip gorusucez anesteziyle
Bizde de öyle bir şey olacak sanırım. Bakalım bu hafta gittiğimde ne diyecek. Ben hamilelik öncesi de kansızdım zaten, hgb toparladı bi çok şükür. Sidefer sağolsun 😬

Kızlar merhaba assiri bir mide yanması ve böyle affedersiniz kusma gibi ağzıma geliyor ama kusamiyorum bulantı desem değil demesem değil anlamadım gitti ayaklarim çok soğuk göğüslerim çok şiş gebelik olabilir mi
Herkesin belirtileri ve süreci farklı. İlk başlarda mide yanması olduğu hiç duymadım ama göğüs şişikliği olabilir. Şüphelerin varsa bence bugün kan ver 😊 inşallah hayırlısı olsun senin için 🙏

Herkese merhaba. Rabbim bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasib etsin. Size bişey sormak istiyorum. Beta değeri yavaş artan olmuşmuydu acaba. Ve lekelenme yaşayan
Yerleşme kanaması diyorlar lekelenmeye en başta olabiliyor diye biliyorum. Regl bir hafta gecikince şüphelenip kan verenlerdenim, 12bin’e yakın bir değer çıkmıştı. Ama daha önce yaptırmış olsam her gün iki katına çıkan bir değer diye biliyorum. Sizin kaç çıktı?

Günaydın bende de mide bulantısı başladı ya kaç gündür mide suyu geliyor özellikle de gece uykudan uyanınca 😔 evin işini bitirdik yine kaynanam gile geldik insanın evi daha rahat ya daha 3 hafta var ne zaman doğacaksa bebişko bugün de kuaföre gidecektim perşembe günü dikiş alınacak ağda yaptırayım bari diye evde götürecek kimse yok şansıma biraz yürüsem bişey olur mu acaba diye düşünüyorum kaç gündür biraz zorlanmalar başladı bayağı hareket ettim evde tek görevim çamaşır makinesi çalıştırma olduğu halde

Eklentiler

• IMG_5717.webp
    IMG_5717.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
mide yanması ve bol ödemden günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ sezeryan olacaklar ne zaman korse kullanmaya başlayacağız ben hemen istiyorum açıkçası ama bilgim yok fazla.
Abdominal korse önerdi benim dr um tamamen medical üretim için olanlardan. Sıkmamak şartıyla yürümeye başlayınca kullanabilirsin dedi. Tabii her dr farklı bir görüşe sahip bence doktoruna bir danış 😊

Back
X