Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar merhaba assiri bir mide yanması ve böyle affedersiniz kusma gibi ağzıma geliyor ama kusamiyorum bulantı desem değil demesem değil anlamadım gitti ayaklarim çok soğuk göğüslerim çok şiş gebelik olabilir mi
Ben de hamile olduğumu mide yanması ile fark etmiştim hayatımda ilk defa midem yanmıştı 😅

Bu ülkede yenidoğan çetesi vardı ya insanların bebeklerini öldürdüler para için kimsenin ruhu duymadı ama konu kadın ve kadın bedeni olunca kendilerinde söz hakkı buluyorlar. Yenidoğan çetesi, sezaryen doğum kadar konuşulmadı bu ülkede. Yazıklar olsun ne denir ki? Kadınlar travma yaşamış, yaşamamış kimsenin umurunda değil.
Kendilerince yenidoğan çetesinin önüne geçmeye çalışıyorlar.sanki onlar bebeklerin hayatını karartırken sezeryan mı doğmuş normal mi doğmuş ona baktı.doğumuöa 8 gün kaldı nasıl strese girdim anlatamam

Kendilerince yenidoğan çetesinin önüne geçmeye çalışıyorlar.sanki onlar bebeklerin hayatını karartırken sezeryan mı doğmuş normal mi doğmuş ona baktı.doğumuöa 8 gün kaldı nasıl strese girdim anlatamam
Canım merak etme doktorlar rapor yazar gerekirse bebek ters vs diye yaparlar yine de. Strese girme.

Kızlar sağlık bakanlığı özel hastanelerde tıbbi gerekçe olmadan yapılan sezaryen doğumları kısıtlamış,resmi gazetede yayınlanmış sinirden gözlerim doldu her şeyi hallettiler bi doğumumuza karışmaları eksik kalmıştı
Ya ben şimdi resmi gazeteyi okudum tıp merkezinde planlı sezaryen yapılamaz yazıyor aslında kastedilen poliklinik hizmeti veren yerlerden ziyade ayakta hizmet veren kurumlar sanırım. Hatta tıp merkezi, poliklinik ve muayenehane kavramlarını da en başta açıklamış. Gazetenin tamamını okudum özel hastaneler için detaylı düzenlemeler gelmiş gerçekten

Gazete burada; https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/04/20250419-2.htm

Yerleşme kanaması diyorlar lekelenmeye en başta olabiliyor diye biliyorum. Regl bir hafta gecikince şüphelenip kan verenlerdenim, 12bin’e yakın bir değer çıkmıştı. Ama daha önce yaptırmış olsam her gün iki katına çıkan bir değer diye biliyorum. Sizin kaç çıktı?
Lekelenmem 20 gündür devam ediyor. Yerleşme kanaması kriterine uymuyor 😃 bende 1hafta gecikmeyle kan verdim adet olmadım ama leke vardı. İlk değerim 104 çıktı

Çok teşekkür ederim çok giremiyorum mesajları kaçırmış olabilirimm 9 gün küvezde kaldı sonra anne uyumda beraber 8 gün kaldık kilo almasını uyum sağlamasını bekledik 5 gündürde evdeyiz çok şükürr🙏🏻şuan istediğimiz kilo almasıı 🙏🏻🙏🏻
Maşallah canım yazmayınca merak ettim iyi olmanıza sevindim kiloyu dert etme çok çabuk toparlanıyorlar 3 sene önce prematüre doğum yapan arkadaşlarımın çocukları benim oğlumdan daha iyi gelişti onlar çok daha güçlü

Kızlar sağlık bakanlığı özel hastanelerde tıbbi gerekçe olmadan yapılan sezaryen doğumları kısıtlamış,resmi gazetede yayınlanmış sinirden gözlerim doldu her şeyi hallettiler bi doğumumuza karışmaları eksik kalmıştı
Büyük ihtimal nufüsumuzun sayısı gerilemiş ya sezeryanda 4 hak var onun içindir diye düşünüyorum ama bu devirde normalde olsa sezeryan da olsa 4 ü düşünecek yaşanılacak hayat yok bence yani saçma Bi karar

Lekelenmem 20 gündür devam ediyor. Yerleşme kanaması kriterine uymuyor 😃 bende 1hafta gecikmeyle kan verdim adet olmadım ama leke vardı. İlk değerim 104 çıktı
104 değerini gördüğün günden tam bir hafta sonra tekrar kan vermeye git bakalım kaç çıkacak 🥹💐

Kızlar merhaba. Normalde çok hareketli bir bebeğim var. 36 haftalık hamileyim. Sabah 9 buçuk gibi en son hareket etti, birdahada hareketini hissedemedim. Birşeyler yedim yürüdüm ama yok hareket etmiyor. Tedirgin olmalı mıyım acaba ya. Yoksa normal mi

Kızlar merhaba. Normalde çok hareketli bir bebeğim var. 36 haftalık hamileyim. Sabah 9 buçuk gibi en son hareket etti, birdahada hareketini hissedemedim. Birşeyler yedim yürüdüm ama yok hareket etmiyor. Tedirgin olmalı mıyım acaba ya. Yoksa normal mi
Hareket azalmasında doktora gitmen lazım canım. Git yine de aklın kalmasın.

SixFeetUnder SixFeetUnder canim cok heyecanliyim senin icin, allah ikiniz icin de cook kolay bir kavusma saglasin insallahh hic agrin sizin olmasin bebegini kokla op🩵🩵
Yaa inşallah canıım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimizin pozitif doğum hikayeleri olsun inşallah.🙏🏼 bebeklerimizin mis kokularını çekelim içimize 😍🤱🏻

Bunlarin sezaryenle alıp veremediği ney ya tam olarak benim normal yolla doğum yapmam onlara ne kazandiriyo sadece doğum mu bu kadar ilgi alanları olmuş. O zaman isteğe bağlı tüm ameliyatları yasakla kazanma para hiç birisinden estetikleri yasakla yağ aldırma karı karın gerdirmeleri yasakla sanane lan benim bedenimden çocuğumu nasıl dünyaya getirmek isteyeceğimden embesil herifler
Neymiş sezeryan yüzünden millet dogurmuyomuş komedi gibi ekonomi yüzünden insanlar doğum yapmiyo onlar suçu sezeryana attı işte

Canım hareket etti mi bebeğin? Bence git yakın bir acile

Bu ülkede yenidoğan çetesi vardı ya insanların bebeklerini öldürdüler para için kimsenin ruhu duymadı ama konu kadın ve kadın bedeni olunca kendilerinde söz hakkı buluyorlar. Yenidoğan çetesi, sezaryen doğum kadar konuşulmadı bu ülkede. Yazıklar olsun ne denir ki? Kadınlar travma yaşamış, yaşamamış kimsenin umurunda değil.
İnşallah isteyenleri etkilemez bu durum en azından sizleri tam son aya kadar sezeryana odaklanıp son ayda yok yapamiyoruz demezler benim sağlık sorunum olmasa sezeryan istiyodum kendimi buna odaklamistim ama olmadı tabi son anda bişey çıkmazsa

Büyük ihtimal nufüsumuzun sayısı gerilemiş ya sezeryanda 4 hak var onun içindir diye düşünüyorum ama bu devirde normalde olsa sezeryan da olsa 4 ü düşünecek yaşanılacak hayat yok bence yani saçma Bi karar
Benim iki vajinal doğum Allah'ım günaha girmek istemiyorum 3 asla düşünmedim ama olacak ya oldu şimdi tabikide iyikide oldu ama bu devirde 2 çocuk bile zor 3 kim düşünür sezeryan da olsa vajinalda olsa bence farketmex

Drum iki saatte bir bak dedi bana limonata içip sol tarafa yat ve bebeğin hareketlerine cok dikkat et son haftalardasin dedi bide öyle dene canım hala etmiyosa bence bı acile görün

Back
X