Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar nst de kalp atimi 160 üstü çıkan varmı varsa doktorunuz ne diyor
Benim ilk nstler de çıkıyodu, alet alarm veriyordu hatta, içim gidiyordu sanki bi şe oluyormuş bebeğe gibi. Ama yüksek olması iyi, düşük olmasını istemeyiz demişti ebe o zaman. Doktor da sonuçlarımı genel olarak iyi diye yorumlamıştı.

Benim 180 leri gördüğü oluyor bazen, özellikle hareketli ve tekmeli olduğu zamanlar. Doktorum hiç bişe demedi canım. Her baktığında gayet güzel diyo.

Benim ilk nstler de çıkıyodu, alet alarm veriyordu hatta, içim gidiyordu sanki bi şe oluyormuş bebeğe gibi. Ama yüksek olması iyi, düşük olmasını istemeyiz demişti ebe o zaman. Doktor da sonuçlarımı genel olarak iyi diye yorumlamıştı.

150-160 çıkıyor benimki de genelde. Çok hareketli olduğunda artıyor. Doktor normal dedi
Teşekkür ederim kızlar doktor beni iyice evham yaptı 20 dk boyunca hareketli ve kalp atimi yüksek olunca tekrar istemişti nst 🙄

Ben arkadaşlarımdan aldım yeni doğan kıyafetlerini, bazılarında lekeler vardı. Leke çıkarıcı spreylerden sıktım, 5-10dk bekletip makinada zaten önyıkamalı programda yıkadım hep, o yüzden arınmıştır o deterjandan diye düşünüyorum. Hepsi çıktı.
Hangi leke çıkarıcı canım
Canım lekeler için Pink stuff sprey kullandık bazılarını da annem beyaz sabunla halletti. Geçti lekeler
Bizde öyle yapalım o zaman tekrardan yıkayalım
Ebebegin leke çıkarıcisi var ya toz,ben kaynar suyla ona isladim 3 saat falan bekletip makineye attım hepsi çıkmıştı lekelerin.
Dışarı çıkınca bizde bakalım o zaman kıyafetler yeni lekeler çıkmayınca temiz durmuyor içime sinmedi

Kızlar bebegın suyu azalmış sezeryane alınıyorum lütfen dua edın hersey yolunda olsun . Açılma ve sancı yok suni vermeyecegım dedi açılmayabilir diye. Durum böyle rabbım hepinize kolay doğum nasip etsin
Kolaylıklar sağlıklar diliyorum canım ikinize de🙏🏻
Artık bebeklerimiz hızla geliyor🥰

Hangi leke çıkarıcı canım

Bizde öyle yapalım o zaman tekrardan yıkayalım

Dışarı çıkınca bizde bakalım o zaman kıyafetler yeni lekeler çıkmayınca temiz durmuyor içime sinmedi
IMG_6342.webpTürkiye Rossmann’da bunu buldum. Ben Dr. Beckmann’in benzer urununu kullanmistim. Safra sabunu diye geciyormus Turkcesi. Baska yerde bulursaniz ona da bakin.

Kızlar dün baya temizlik filan yaptım akşamdan beri çatı ağrım var sanki baskı yapıyor gibi ayağa kalkınca özellikle sancı değil herhalde bu dinlenince geçer diye umuyorum

Kızlar dün baya temizlik filan yaptım akşamdan beri çatı ağrım var sanki baskı yapıyor gibi ayağa kalkınca özellikle sancı değil herhalde bu dinlenince geçer diye umuyorum
Valla canım ben temizlikçi tutayım dedim ama benim istediğim şeyleri yapmıcaksa anlamı yok dedim eşime ve her gün bi oda temizleyelim izin al işten dedim o şekilde yapıyoruz mesela bugün kilere giriştik bitirdik orayı. Yarın salon cam perde vs herşeyi öyle öyle gün gün yapıcam.
Diğer türlü kesin akşamına doğururum evim temiz sanıyordum … görünce detaylı kalbim kırıldı 🤣🤣🤣

Back
X