Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bebeğim işitme testini geçemedi doktor ıslak olabiliyor ondan olabilir dedi perşembe tekrar yapılacak daha önce geçemeyen var mı çok stres yaptım 😥
Bebeğe banyo yaptırdınız mi su kaçması olabiliyor arkadaşimin başına geldi ikincide de geçemedi ama üçüncü testte geçmişti amniyo sıvısı da kaçabiliyor

Kızlar bebeğim işitme testini geçemedi doktor ıslak olabiliyor ondan olabilir dedi perşembe tekrar yapılacak daha önce geçemeyen var mı çok stres yaptım 😥
Kuzum verniks tabakasıydı ıslaklıktı oluyor öyle benim yeğenime de oldu ama geçiyor, geçti yani endişelenme. 😊

Bebeğe banyo yaptırdınız mi su kaçması olabiliyor arkadaşimin başına geldi ikincide de geçemedi ama üçüncü testte geçmişti amniyo sıvısı da kaçabiliyor
Hastanedeyiz daha banyo yaptırmadık dün doğdu bugün test yaptılar doktor da sıvı kalmış olabilir dedi inşallah öyledir dua bekliyorum hepinizden 😥

Kasılma dediğiniz karnın sertleşip sonra geri eski halıne gelmesi değil mi ? Uygulamanın adı ne acaba bende indireyim
Aynen öyle karnım sertlesio açıldı.agri eşlik etmedi.uyglumadan takip ettim 5 dakikada bir .1 saat sonra 3 dakikada birw düştü.sonra uykuya dalmışım gece lavaboya uyandım baktım kan.kani girunce hastaneye geldik sancılarım durdu.kalp atsilari iyi plesenta iyi.a kanama riskli o sebeple yatış verildi

Hastane çantamı da alacağım evet 🙈
Yarın bu saatlerde bebeğim kucağımda olsun sağlıklı bir şekilde doğmuş olsun 777😇😁
Allahım kolay kurtarsın canım inş ebenin dediği gibi açılma olmuştur da hissetmemişsindir hemen doğurup çıkarsın

Aynen öyle karnım sertlesio açıldı.agri eşlik etmedi.uyglumadan takip ettim 5 dakikada bir .1 saat sonra 3 dakikada birw düştü.sonra uykuya dalmışım gece lavaboya uyandım baktım kan.kani girunce hastaneye geldik sancılarım durdu.kalp atsilari iyi plesenta iyi.a kanama riskli o sebeple yatış verildi
Çok gecmıs olsun. Benım kasılmalar çok çok. gün içinde sancı yok diye hiç takıp etmedim

Kızlar yarın benim oğluşumun doğum günü 4 yaş oluyor bebeğim 😌 daha dün gibi hızlı geçiyor … dinazorlu pasta istiyor bi de yanına bi kaç bişe ben yapacam yapabilirsem öyle kutlucaz bakalım 🙂🙂🙂🥰🥰🥰
Sağlıkla büyüsün oğlusun , bize de nasip olsun böyle yaşlarını görmek , kutlamak

Önceki çocuğundan kıyafet kalan arkadaşlarım lekelere çözüm bulabildi mi ya akşam yıkadık hiç lekesi gitmemiş hepsi sarı sarı bunlara güvenip kıyafetde almadım 😔 üzüldüm

Ne zaman gidiyorsun canım
Uyandım 1 saate çıkarım en geç evden. Aç gel dediği için, hemen gitmem lazım aç kalınca direk başım ağrıyor sabahları çok aç uyanıyorum 🐣🙈
İnşallah hersey yolunda ilerler eve göndermez benı ve sağlıkla doğururum 🥹🙏

Önceki çocuğundan kıyafet kalan arkadaşlarım lekelere çözüm bulabildi mi ya akşam yıkadık hiç lekesi gitmemiş hepsi sarı sarı bunlara güvenip kıyafetde almadım 😔 üzüldüm
Şu an aklıma gelmiyor ama biraz baksan bence bulursun bıseyler ya ara ara Instagramda bana organık yöntemler çok denk gelıyordu bu bebek kıyafetindeki lekeler için

Şu an aklıma gelmiyor ama biraz baksan bence bulursun bıseyler ya ara ara Instagramda bana organık yöntemler çok denk gelıyordu bu bebek kıyafetindeki lekeler için
Bakayım burdaki arkadaşlar çözüm arıyordu ama

Back
X