Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Valla canım ben temizlikçi tutayım dedim ama benim istediğim şeyleri yapmıcaksa anlamı yok dedim eşime ve her gün bi oda temizleyelim izin al işten dedim o şekilde yapıyoruz mesela bugün kilere giriştik bitirdik orayı. Yarın salon cam perde vs herşeyi öyle öyle gün gün yapıcam.
Diğer türlü kesin akşamına doğururum evim temiz sanıyordum … görünce detaylı kalbim kırıldı 🤣🤣🤣
Ben de yardımcı tutacağım 2 haftaya o gelince yapar diyordum ama yine dayanamadım günlük işler de eklenince fazla yoruldum galiba

Herkese merhaba. Rabbim bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasib etsin. Size bişey sormak istiyorum. Beta değeri yavaş artan olmuşmuydu acaba. Ve lekelenme yaşayan

Ay kızlar herşey hayvanlı oldu farkında olmadan 🤣çikolatayı da yeni sipariş verdim inş yetişir Kırlent kılıfını ben yaptım o bari yetişti en azından 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_2501.webp
    IMG_2501.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_2393.webp
    IMG_2393.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2081.webp
    IMG_2081.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bebegın suyu azalmış sezeryane alınıyorum lütfen dua edın hersey yolunda olsun . Açılma ve sancı yok suni vermeyecegım dedi açılmayabilir diye. Durum böyle rabbım hepinize kolay doğum nasip etsin
Sağlıkla kavusun inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz. 🙏🏻

Plesenta da hafif ayrılma baslamis doktor riske etmeyip sezeryana almak istedi.35+ 4 deyim inşallah herşey yolunda gider dua bekloyorm sizlerden
Canım her şey güzel olacak inşallah, sağlıkla kavusun birbirinize. 🙏🏻güzel haberlerini bekliyoruz

Ben de yardımcı tutacağım 2 haftaya o gelince yapar diyordum ama yine dayanamadım günlük işler de eklenince fazla yoruldum galiba
Evet kesinlikle öyle çok fazla yorma kendini eğer ki yardımcı alacaksan ben almıcam çünkü bu kadar detay yapmaz kimse. Ben baya ayrıntıya gircem onda da çok para istiyo ona temizlik malzemesi alsam 6 ay kullanırım zaten

Kızlar bebegın suyu azalmış sezeryane alınıyorum lütfen dua edın hersey yolunda olsun . Açılma ve sancı yok suni vermeyecegım dedi açılmayabilir diye. Durum böyle rabbım hepinize kolay doğum nasip etsin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Nasıl doğduğu hiç önemli değil ki ikinizde iyi olun yeter

Canimm korkma panik olma saglikla cikacaksiniz guzel haberlerinizi bekliyoru,, 🥰🥰🥰

Cidden cok rahatsizim ya nasil dayancam o zamana kdr bilemiyorm kircak kaburgalarimi serseriii
Onu şuana kadar yaşamadım ama eminim çok kötü bı ağrıdır bı çoğunuz yaşadınız kendine sonuna kadar ağrı cekicem deyip eziyet etmenin bı anlami yok sen iyi olmazsan bebeğin iyi olmaz konuş gelisimini tamamladgnda sen de oda sağlıkla kurtulun

Cidden cok rahatsizim ya nasil dayancam o zamana kdr bilemiyorm kircak kaburgalarimi serseriii
Şuan benimkinin o deli hareketleri yavaşladı, yer kalmadı sanırım artık öyle sert hareketler yapamıyor. Sadece gece bazen ayaklarıyla itiyor. 2 haftaya rahatlarsın, bu seferde kasık bel başlıyor ama 🥺

Onu şuana kadar yaşamadım ama eminim çok kötü bı ağrıdır bı çoğunuz yaşadınız kendine sonuna kadar ağrı cekicem deyip eziyet etmenin bı anlami yok sen iyi olmazsan bebeğin iyi olmaz konuş gelisimini tamamladgnda sen de oda sağlıkla kurtulun
Bence de. Bana da kalsa 37 den sonra doğsun isterim açıkçası. Yani herkes aynı yaşamıyor olabilir ama çok zorlanıyoruz. Disardayken bakması daha kolay bence☺️ Ben kızlarımı 35+5 te doğurmuştum. Strese girmişti birisi sıkıştığı için. Kesinlikle karnimda olmalarindan kolaydı. Sağlıkla atlaticaz az kaldı🙏🏻

Back
X