- 16 Mart 2024
- 58
- 137
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.601
Teşekkür ederim canımCok guzel bayıldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımCok guzel bayıldım![]()
Teşekkür ediyorumÇok güzeller. Güle güle kullanın![]()
Ben de aynı fikirdeyim. Şuan o kadar zorlanıyorum ki, eşim işten geldi akşam yine nur saçıyor karımın yüzü diyor.Bence de. Bana da kalsa 37 den sonra doğsun isterim açıkçası. Yani herkes aynı yaşamıyor olabilir ama çok zorlanıyoruz. Disardayken bakması daha kolay benceBen kızlarımı 35+5 te doğurmuştum. Strese girmişti birisi sıkıştığı için. Kesinlikle karnimda olmalarindan kolaydı. Sağlıkla atlaticaz az kaldı
![]()
Aynen öyle dün burda bi arkadaş bana erken neden alınsın falan diyodu ama çeken bilir ben de 4 tane bel fıtığı tutulması ve ağrısıyla mücadele ediyorum 10 gündür ben bilirim ne çektiğimi bu kendi rahatlığıni düşünmek gibi bişey değil yeterince sabredip en olur zamanda kurtulmak biz sağlıklı değilsek ona nasıl verelim tamamen kendimiziBence de. Bana da kalsa 37 den sonra doğsun isterim açıkçası. Yani herkes aynı yaşamıyor olabilir ama çok zorlanıyoruz. Disardayken bakması daha kolay benceBen kızlarımı 35+5 te doğurmuştum. Strese girmişti birisi sıkıştığı için. Kesinlikle karnimda olmalarindan kolaydı. Sağlıkla atlaticaz az kaldı
![]()
Sen bence fazla bile çektin sanırım normal yolla doğurmak istediğin için bekliyorsun doktoruna şuan gidip ben artık daha fazla ağrı çekmek istemiyorum deyip sezaryen olmak istediğini de söyleyebilirsin bu tamamen senin bilecegin ve karar vereceğin bişey tamam herkes yanımızda okey ama tek cefa çeken biziz biz biliriz ne olduğunu hiç bişey kolay değilBen de aynı fikirdeyim. Şuan o kadar zorlanıyorum ki, eşim işten geldi akşam yine nur saçıyor karımın yüzü diyor.
Bitik haldeyim ya gece 2 de bir uyanıyorum sancı var bekliyorum yarım saatte bir geliyor, şimdi sıklaşacak birazdan sıklaşacak diye diye sabah ediyorum sabaha karşı uyuyakalıyorum. Gün içinde de uyuyamıyorum genelde. Ruh gibiyim.
Artık ciğer gelişimi de tamamlandı 37+4 oldum gelsin istiyorum. Bir de son haftalarda neredeyse haftalık 300-400 gr alıyormuş bebekler, 2 hafta daha kalırsa kilosu da aşırı artacakdoğum sürecinin bu kadar uzun olacağını düşünmemiştim cidden ağrı başlayacak gidicem artık ne kadar sürecekse sancıyı çekicem doğrucam sanıyordum
Yani zaten gelmezse olacağı o artıkSen bence fazla bile çektin sanırım normal yolla doğurmak istediğin için bekliyorsun doktoruna şuan gidip ben artık daha fazla ağrı çekmek istemiyorum deyip sezaryen olmak istediğini de söyleyebilirsin bu tamamen senin bilecegin ve karar vereceğin bişey tamam herkes yanımızda okey ama tek cefa çeken biziz biz biliriz ne olduğunu hiç bişey kolay değil
Canım istersen konuş doktorunla açılman 4 cm ve üzerindeyse gerisi suni sancıyla gelir gibime geliyor kanala da girmiş sonuçta benim kardeşim 35+ larda açılması 4 cm olmuş kontrolde fark etmiş doktor iki gün daha tutmaya çalıştı bebişi ondan sonrasını suni sancıyla desteklediler vajinal doğurdu kardeşim ki sizin organ gelişimi falan da tamam artık, yine senin kararın tabiYani zaten gelmezse olacağı o artıkaçılmam başladı diye bekliyorum ben aslında, eğer hiç açılmam olmasaydı diretmezdim bu kadar bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek
Evet ya gündelikçi fiyatları uçmuş türkiyede burda asgari ücretten az 1 ay çalışıyorlar ben öyle tutucam günlük değilEvet kesinlikle öyle çok fazla yorma kendini eğer ki yardımcı alacaksan ben almıcam çünkü bu kadar detay yapmaz kimse. Ben baya ayrıntıya gircem onda da çok para istiyo ona temizlik malzemesi alsam 6 ay kullanırım zaten
Canım sağlıkla kavuş bebeğineKızlar bebegın suyu azalmış sezeryane alınıyorum lütfen dua edın hersey yolunda olsun . Açılma ve sancı yok suni vermeyecegım dedi açılmayabilir diye. Durum böyle rabbım hepinize kolay doğum nasip etsin
HarikaymışEvet ya gündelikçi fiyatları uçmuş türkiyede burda asgari ücretten az 1 ay çalışıyorlar ben öyle tutucam günlük değil
Yâ canim seninki daha da zor oldu cidden. Ne zamandır bu haldesinBen de aynı fikirdeyim. Şuan o kadar zorlanıyorum ki, eşim işten geldi akşam yine nur saçıyor karımın yüzü diyor.
Bitik haldeyim ya gece 2 de bir uyanıyorum sancı var bekliyorum yarım saatte bir geliyor, şimdi sıklaşacak birazdan sıklaşacak diye diye sabah ediyorum sabaha karşı uyuyakalıyorum. Gün içinde de uyuyamıyorum genelde. Ruh gibiyim.
Artık ciğer gelişimi de tamamlandı 37+4 oldum gelsin istiyorum. Bir de son haftalarda neredeyse haftalık 300-400 gr alıyormuş bebekler, 2 hafta daha kalırsa kilosu da aşırı artacakdoğum sürecinin bu kadar uzun olacağını düşünmemiştim cidden ağrı başlayacak gidicem artık ne kadar sürecekse sancıyı çekicem doğrucam sanıyordum
Ahh o bel fıtığıAynen öyle dün burda bi arkadaş bana erken neden alınsın falan diyodu ama çeken bilir ben de 4 tane bel fıtığı tutulması ve ağrısıyla mücadele ediyorum 10 gündür ben bilirim ne çektiğimi bu kendi rahatlığıni düşünmek gibi bişey değil yeterince sabredip en olur zamanda kurtulmak biz sağlıklı değilsek ona nasıl verelim tamamen kendimizi
Gündelik temizliğe 20bin isteyen duydum yani trde daha nelerHarikaymış
Eğer varya biz bu kadar ağrı sızı çekip bide sezeryan olursa gerçekten çok üzülücem haftamız iyi çekene kadar alınsa daha iyiydi inşallah bu hafta gelirler artıkta boşuna çekmemiş oluruzYani zaten gelmezse olacağı o artıkaçılmam başladı diye bekliyorum ben aslında, eğer hiç açılmam olmasaydı diretmezdim bu kadar bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek
Çocuğu olan biri olarak boyle dusunmenize cok sevindim. Ben de sizin gibi dusunuyorum, ama kime soylesem beni yargiliyo. Ne kadar gec o kadar iyi diyo herkes. Sonucta dogurunca fiziksel olarak hareket kabiliyetim artacak, mental sagligim daha iyi olucak, evet ilk baslarda daha yorucu olabilir ama en azindan disaridan (anne, es vs.) yardim almak mumkun olacak. Su anda kimse akil vermekten baska bi se yapamiyor. Uyuyamayan, bi se yapamayan ben oluyorum.Bence de. Bana da kalsa 37 den sonra doğsun isterim açıkçası. Yani herkes aynı yaşamıyor olabilir ama çok zorlanıyoruz. Disardayken bakması daha kolay benceBen kızlarımı 35+5 te doğurmuştum. Strese girmişti birisi sıkıştığı için. Kesinlikle karnimda olmalarindan kolaydı. Sağlıkla atlaticaz az kaldı
![]()
Ya işte böyle güçlü bir ağrı değil ki , ben regl olduğumda yerlerde sürünüyordum iğne yaptırıyordum aşırı ağrım oluyordu. Onunla kıyaslıyorum şuankiler çok hafif onun yanında ama rahatsız edici işte sürekli kendini hissettiriyor , bir huzursuzluk hali var. Bakalım Salı günü bir dahaki kontrol artık o zamana gelir belkiEğer varya biz bu kadar ağrı sızı çekip bide sezeryan olursa gerçekten çok üzülücem haftamız iyi çekene kadar alınsa daha iyiydi inşallah bu hafta gelirler artıkta boşuna çekmemiş oluruz
ülkemin gündelikçisi bile fırsatçıGündelik temizliğe 20bin isteyen duydum yani trde daha neler![]()
Günlük 20k veren varsa ben giderimGündelik temizliğe 20bin isteyen duydum yani trde daha neler![]()
Kasılma filan mı oldu neden çağırdı seni ?kızlar ben de doktoruma yazdım acile gel dedişuan nst bağlı ama sanırım sancı çıkmıyor belden bacaklara yayılan ağrım var aşırı. n'olacak bilmiyorum bebişler daha küçücük. yan tarafta da bir kadın doğum yaptı bebiş ağladı ben ağladım çok değişik bir şey.
K kbra2121 senin bebiş de doğmuş duydum. Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün![]()