Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Uyandım 1 saate çıkarım en geç evden. Aç gel dediği için, hemen gitmem lazım aç kalınca direk başım ağrıyor sabahları çok aç uyanıyorum 🐣🙈
İnşallah hersey yolunda ilerler eve göndermez benı ve sağlıkla doğururum 🥹🙏
canım dualarım seninle hayırlısıyla sağ Salim inşallah 🤲😍 bizi de habersiz bırakma lütfennnnn 🥹🥹🥹🥹

Kızlar bebeğim işitme testini geçemedi doktor ıslak olabiliyor ondan olabilir dedi perşembe tekrar yapılacak daha önce geçemeyen var mı çok stres yaptım 😥
A a evet bunu ebe anlattı bana, ilkinde kulaklarına doğumda su kaçtığı için geçemiyolarmış. Ama 2-3 gün sonra tekrarlanıyo demişti böyle bir durumda. Olağan bir şeymiş, olursa panikleme demişti, umarım her şey yolunda gider bir sonraki testte🙏

A a evet bunu ebe anlattı bana, ilkinde kulaklarına doğumda su kaçtığı için geçemiyolarmış. Ama 2-3 gün sonra tekrarlanıyo demişti böyle bir durumda. Olağan bir şeymiş, olursa panikleme demişti, umarım her şey yolunda gider bir sonraki testte🙏
Umarım teşekkür ederim 🙏🏻

Önceki çocuğundan kıyafet kalan arkadaşlarım lekelere çözüm bulabildi mi ya akşam yıkadık hiç lekesi gitmemiş hepsi sarı sarı bunlara güvenip kıyafetde almadım 😔 üzüldüm
Ben arkadaşlarımdan aldım yeni doğan kıyafetlerini, bazılarında lekeler vardı. Leke çıkarıcı spreylerden sıktım, 5-10dk bekletip makinada zaten önyıkamalı programda yıkadım hep, o yüzden arınmıştır o deterjandan diye düşünüyorum. Hepsi çıktı.

Önceki çocuğundan kıyafet kalan arkadaşlarım lekelere çözüm bulabildi mi ya akşam yıkadık hiç lekesi gitmemiş hepsi sarı sarı bunlara güvenip kıyafetde almadım 😔 üzüldüm
Sabunla kaynat güneşe as güneş çıkarıyor canım merak etme olmazsa kıyafet alışverişi 1,2 saate bitiyor zaten halledersin bence

Sezeryan olacak arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum biraz ben devlette oldum 37+5 doktor girmeden önce 3200 gram ölçtü 2900 doğdu ameliyattan önce sonda takılıyor anestezi olmadan o beni çok yordu aslında acıtan bi işlem değil bende vajinismus olduğundan zorlandım spinal anestezi oldum ben iğne hiç hissedilmiyor bile acıtmıyor yani bebiş 5 dakika içinde doğuyor dikiş işlemleri de 25 dakika falan sürüyor karnınızı çektiklerini falan hissediyorsunuz masa sallanıyor falan anesteziden sonra titreme geliyor 2 3 saat içinde geçiyor zaten ameliyattan sonra 6 saat ayağa kalkmak yok 3 saat içinde anestezi etkisi geçiyor topuktan kasığa kadar varis çorabı istediler bu çok önemliymiş bacaklarda dolaşım problemi olmaması için ben önceden koymamıştım çantama sonradan aldım ama koyabilirsiniz siz anestezinin etkisi geçtikten sonra öyle dayanılmayacak bi ağrı olmuyor karında belde sadece çok fazla baş ağrısı oluyor ben kahve içerek minimum tutmaya çalıştım ama boğaz kuruluğu baş ağrısı ikinci gün başladı bende sezeryan olduğum için sütüm sızıntı gibi hala göğüs pompasıyla gelmesi için uğraşıyorum bebişte emiyor ama süt olmadığı için mama desteği var tabi ki hemşireler hipp önerdi kendileri verdi mamayı bugün taburcu olunca aynısını alacağım bende son olarak kanama konusuna gelirsek benim ki normal adet olmuşum gibi çok fazla kanamam yok gaz çıkarıp büyük tuvaleti yapmak çok önemli ben ayağa kalktıktan sonra direk yapabildim bu yüzden çok zorlanmadım bu şekilde belki faydası olur hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻

Günaydın kızlar hepimize💐
Teşekkür ederim agrisiz kasılmalarim devam ediyor kanamam bayağı azaldı.sabah doktor tekrar kontrol edecek bakalım artik
Canım nasılsın şimdi? Kolaylıkla sağlıkla al bebeğini kucağına 🙏🏻 🌸Aramızda 1 gün var çok merak ettim durumunu.
Bakayım burdaki arkadaşlar çözüm arıyordu ama
Canım lekeler için Pink stuff sprey kullandık bazılarını da annem beyaz sabunla halletti. Geçti lekeler

Ebebegin leke çıkarıcisi var ya toz,ben kaynar suyla ona isladim 3 saat falan bekletip makineye attım hepsi çıkmıştı lekelerin.

Plesenta da hafif ayrılma baslamis doktor riske etmeyip sezeryana almak istedi.35+ 4 deyim inşallah herşey yolunda gider dua bekloyorm sizlerden
Haftan erken değil canım. Herşey yolunda gidecektir inşallah. Ciğer geliştirici yapıldı mı?
Dualarımız seninle ve bebeğinle🙏🏻

Back
X