Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Keşke öyle olsa bu kadar sanciya acıya inşallah acılıyodur benim haftaya çatı muanesi olacak dedi yatış falan demedi her Dr farklı ilerliyo demekki
Sanırım farklı aklıma suni sancı geldi . Açılma varsa suni sancı verir gibi geldi .
Bide ben Serklaj oldum rahmım açılmıştı ama hiç hissetmedim açılman vardır sen hıssetmıyor olabilirsin dedi

Belirtin ne ki canım eee açıklık varsa aç aç nasıl doğuracağım deseydin
Bilmiyorum hiç ne düşünüyor doktor . Suni sancı mı verecek açılma varsa acaba diye düşündüm. Benım 5,6 cm açıklığım vardı detaylı ultrasona gittiğimde . Serklaj olduğumda bu açıklıkla plesanta dışarı sarkmıştı 3cm kadar.
Ama hiçbir ağrı hissetmedim normal kontrole gittim öğrendim . O yüzden sen hissetmiyor olabilirsin dedi açılmayı. Zaten dikişi alınca 2cm vardı açıklık o şimdi 5,6 olmuştur diyor.
Şikayet olarak, kasıklarım gün ıcınde regl ağrısı gibi ağrıyor dedim girip çıkıyor ağrı. Arada sırtıma ve bacağıma vuruyor 2 gündür . Bide ayağa kalkınca bebek bacak aramdan düşecek gibi hissediyorum aşırı baskı ve ağrı var dedim . Bunlara bakıp açılman olmuştur dedi

Uygulama indirdim takip etmeye başladım bakalım kaç dakika da bir kasiliyirm.ama sadece kasılma var beraberinde az sadece alt karın bolgemde ağrı var belimfe kasigomda yok.lutfen geçsin lütfen lütfen🥲 eşim burda yok yarın gelecek
Kasılma dediğiniz karnın sertleşip sonra geri eski halıne gelmesi değil mi ? Uygulamanın adı ne acaba bende indireyim

Kızlar bebeğin bası zaten kanalda 1 cm acıklıgım vardı az önce resmen bebeğin kafası çıkacak gibi asagda cok baskı agrılı sancı hissettim kalkamadım uzandıgım yerden eşimin destegi ile kalkttım adet sancısı gibi sancımda var yok arası gelip gidiyor
Açılma varsa sancılarını takip et duzenliyse bekleme

Kızlar bebeğin bası zaten kanalda 1 cm acıklıgım vardı az önce resmen bebeğin kafası çıkacak gibi asagda cok baskı agrılı sancı hissettim kalkamadım uzandıgım yerden eşimin destegi ile kalkttım adet sancısı gibi sancımda var yok arası gelip gidiyor
Canım sen bence direk git bekleme

Kızlar benim de dikişlerimde ağrı oluyor. Daha doğrusu çok yanma var sanki taze yaranin üstüne kolonya döküyorlar gibi yanıyor yatarken hiç sorun yok fakat ayaktayken ve otururken resmen kıvranıyorum. Hiç istirahat edemedim bebeğim de yoğun bakımda hastanede anne otelinde kalıyorum şuan ve emzirmek için sürekli git gel yapıyorum çok canım yanıyor. Bu kadar ağrı olmasi normal mi acaba ya parol da faydasız.
normalmiş korkma sende o yanma hissi geldiği zaman çömelme pozisyonuna geç çok rahatlatıyor beni belki sana da iyi gelir 🙏🏻

Bilmiyorum hiç ne düşünüyor doktor . Suni sancı mı verecek açılma varsa acaba diye düşündüm. Benım 5,6 cm açıklığım vardı detaylı ultrasona gittiğimde . Serklaj olduğumda bu açıklıkla plesanta dışarı sarkmıştı 3cm kadar.
Ama hiçbir ağrı hissetmedim normal kontrole gittim öğrendim . O yüzden sen hissetmiyor olabilirsin dedi açılmayı. Zaten dikişi alınca 2cm vardı açıklık o şimdi 5,6 olmuştur diyor.
Şikayet olarak, kasıklarım gün ıcınde regl ağrısı gibi ağrıyor dedim girip çıkıyor ağrı. Arada sırtıma ve bacağıma vuruyor 2 gündür . Bide ayağa kalkınca bebek bacak aramdan düşecek gibi hissediyorum aşırı baskı ve ağrı var dedim . Bunlara bakıp açılman olmuştur dedi
Öyleyse evet yatış yapabilir bizim rahimler erken açılıyor fark etmiyoruz hazırlıklı git bari

Kızlar bebeğim işitme testini geçemedi doktor ıslak olabiliyor ondan olabilir dedi perşembe tekrar yapılacak daha önce geçemeyen var mı çok stres yaptım 😥

Back
X