Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
40 hafta ya gebelik süresi normalde 9 ay 10 güne denk geliyor. 37 hafta sonrası miyadini doldurmuş bebek olarak kabul ediliyor haklısın ama, 38-39 arası bana da daha makul geliyor
Makul gelmesine göre bakılmıyor bazı durumlarda her bebek 9 ay 10 gün sonra doğacak diye bı kural da yok zaten

Teşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldum
Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Kendi doktorunuzun bir önerisi olmadı mı ya da bir dahiliye uzmanına yönlendirmedi mi? Ben yaşamadım hamilelikte bunu çok şükür ama ciddi bir şey 😕

Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Kendi doktorunuzun bir önerisi olmadı mı ya da bir dahiliye uzmanına yönlendirmedi mi? Ben yaşamadım hamilelikte bunu çok şükür ama ciddi bir şey 😕
Olmaz mı bütün tahlil tetkikler yapıldı sonucunda bir amoklavinle uğurlandım ama durmuyor şuan resmen kriz aralarında yazıyorum korkuyorum bebek içerde kasılmaktan sıkışacak diye

Perşembe kontrol var danisicam. Üstüne bir şey olmasın açıkta kalsın dediler o yüzden gazlı bez falan da koymuyorum.

Perşembe kontrol var bakalım sorucam cnm. Bebiş şuan iyi çok şükür solunum desteği almıyor artık şuan sadece besleme yapıyorlar oral yoldan beslenmeyi reddediyordu emzirmeye başladım. Umarım en kısa zamanda çıkarız 🙏🏼

Ayenn ya hatta ben taburcu olduğum gün oturup kalkarken yürürken vs çok hafif ağrım vardı çok şükür geçti heralde dedim ama sonra şiddetlendi ağrılar iyice. Bir de felaket ödem var bileklerim odun gibi resmen ayaklarm tanınmaz halde
Ah canım o ödemi en iyi ben bilirim, odun gibi olmuştu yürümek işkence olmuştu, ben çok kan aldığım için ondan da şişti çok kötüydü. Hastanede serumdan felan direk ağrı kesici verdikleri için çok rahat oluyorsun ama çıkınca ağrı oluyor baya ben dönerken bile yardım alıyordum ama geçiyor merak etme

Kızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde 😄♥️
36+4 olduk +8 kilo 😊 sizin nasıl 😊
Kızlar hepinize merhaba. Öksürük için acil önerisi olan varmı perişan oldum antibiyotik kullanıyorum geçmiyor karnım tutulmuş bugün öksürmekten perişan oldum lütfen kesin çözümü olan yazsın
Griple birlikte mi sadece öksürük mü
Benim griple birlikte cigerlerimde var gibi hissetmiştim
Doktor taze zencefili ,limon ile kaynatıp içmemi söylemişti
Hemen topladı diye bıraktım 2 gün iyidim şimdi yine boğazımda var gibi,yine başlayacağım 🤦🏻‍♀️

Olmaz mı bütün tahlil tetkikler yapıldı sonucunda bir amoklavinle uğurlandım ama durmuyor şuan resmen kriz aralarında yazıyorum korkuyorum bebek içerde kasılmaktan sıkışacak diye
Sizin yaşadığınız atak gibi öksürükleri kesmeye yeterli mi bilmiyorum ama bazı boğaz pastilleri hamilelikte kullanılıyor diye biliyorum. Doktorunuza danışıp kullanımına okey alırsanız bu çok etkili bir üründür.

Biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz ya 🫨🥹💪🏻

Eklentiler

• Screenshot_20250419_000718_Happy Mom.webp
    Screenshot_20250419_000718_Happy Mom.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bebeğin bası zaten kanalda 1 cm acıklıgım vardı az önce resmen bebeğin kafası çıkacak gibi asagda cok baskı agrılı sancı hissettim kalkamadım uzandıgım yerden eşimin destegi ile kalkttım adet sancısı gibi sancımda var yok arası gelip gidiyor

Kızlar bebeğin bası zaten kanalda 1 cm acıklıgım vardı az önce resmen bebeğin kafası çıkacak gibi asagda cok baskı agrılı sancı hissettim kalkamadım uzandıgım yerden eşimin destegi ile kalkttım adet sancısı gibi sancımda var yok arası gelip gidiyor
Malesef benimde kasilmalarim var eşim şehir dışında .annem yanımda hiç bir sekilde şuan doğum olsun istemiyorum.umarim hazırlık kasilmalaridir doğum kasılmaları değil 😭

Uygulama indirdim takip etmeye başladım bakalım kaç dakika da bir kasiliyirm.ama sadece kasılma var beraberinde az sadece alt karın bolgemde ağrı var belimfe kasigomda yok.lutfen geçsin lütfen lütfen🥲 eşim burda yok yarın gelecek

36+4 olduk +8 kilo 😊 sizin nasıl 😊

Griple birlikte mi sadece öksürük mü
Benim griple birlikte cigerlerimde var gibi hissetmiştim
Doktor taze zencefili ,limon ile kaynatıp içmemi söylemişti
Hemen topladı diye bıraktım 2 gün iyidim şimdi yine boğazımda var gibi,yine başlayacağım 🤦🏻‍♀️
Griple birlikte onların hepsini yaptım yani nasıl olabilir ya bu kadar dikkat etmeme rağmen

Back
X