- 10 Ağustos 2024
- 85
- 59
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.481
Bunu bir hafta boyunca yaptım bana mısın demediPekmezle tereyağ kızdırın öksürüğe iyi geliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bir hafta boyunca yaptım bana mısın demediPekmezle tereyağ kızdırın öksürüğe iyi geliyo
Makul gelmesine göre bakılmıyor bazı durumlarda her bebek 9 ay 10 gün sonra doğacak diye bı kural da yok zaten40 hafta ya gebelik süresi normalde 9 ay 10 güne denk geliyor. 37 hafta sonrası miyadini doldurmuş bebek olarak kabul ediliyor haklısın ama, 38-39 arası bana da daha makul geliyor
Bol vitaminli yiyecekleri yiyin bu seninin gribi zor geçiyor oğlumda hasta oldu 10 gün öldürdüBunu bir hafta boyunca yaptım bana mısın demedi![]()
Bal ve karabiberi iyice karıştırın macun kıvamında bir çay kaşığı yiyin o da iyi geliyor diye biliyorum.Bunu bir hafta boyunca yaptım bana mısın demedi![]()
39. hafta içerisinde alıyorlar zaten genelde. Bizim de 38+1. günde olacak doğum inşallahSezeryan olacakları neden bukadar erken alıyorlar ki acaba 39 veya en geç 38 +4 5 gibi alsalar sorun olmadıkça
Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Kendi doktorunuzun bir önerisi olmadı mı ya da bir dahiliye uzmanına yönlendirmedi mi? Ben yaşamadım hamilelikte bunu çok şükür ama ciddi bir şeyTeşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldum
Ben başından beri sezaryeni tercih ettim.Sezaryen olan arkadaslar isteğe göre mi yoksa mecburiyetten mi oluyosunuz? Bana kalsa bende isterdim ama burda mecburiyet dısında sezaryen yapmıyorlar maalesef
Ben hep 2 gün biliyordum. Biz de 2 gün kalacağız.Ben ilk dogumumda 1 gün kaldım, hep tanıdıklarım da öyle kaldılar, gün sayısı 2 ye mi çıktı ben kaçırdım![]()
Olmaz mı bütün tahlil tetkikler yapıldı sonucunda bir amoklavinle uğurlandım ama durmuyor şuan resmen kriz aralarında yazıyorum korkuyorum bebek içerde kasılmaktan sıkışacak diyeÇok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Kendi doktorunuzun bir önerisi olmadı mı ya da bir dahiliye uzmanına yönlendirmedi mi? Ben yaşamadım hamilelikte bunu çok şükür ama ciddi bir şey![]()
Ah canım o ödemi en iyi ben bilirim, odun gibi olmuştu yürümek işkence olmuştu, ben çok kan aldığım için ondan da şişti çok kötüydü. Hastanede serumdan felan direk ağrı kesici verdikleri için çok rahat oluyorsun ama çıkınca ağrı oluyor baya ben dönerken bile yardım alıyordum ama geçiyor merak etmePerşembe kontrol var danisicam. Üstüne bir şey olmasın açıkta kalsın dediler o yüzden gazlı bez falan da koymuyorum.
Perşembe kontrol var bakalım sorucam cnm. Bebiş şuan iyi çok şükür solunum desteği almıyor artık şuan sadece besleme yapıyorlar oral yoldan beslenmeyi reddediyordu emzirmeye başladım. Umarım en kısa zamanda çıkarız
Ayenn ya hatta ben taburcu olduğum gün oturup kalkarken yürürken vs çok hafif ağrım vardı çok şükür geçti heralde dedim ama sonra şiddetlendi ağrılar iyice. Bir de felaket ödem var bileklerim odun gibi resmen ayaklarm tanınmaz halde
36+4 olduk +8 kiloKızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde![]()
Griple birlikte mi sadece öksürük müKızlar hepinize merhaba. Öksürük için acil önerisi olan varmı perişan oldum antibiyotik kullanıyorum geçmiyor karnım tutulmuş bugün öksürmekten perişan oldum lütfen kesin çözümü olan yazsın
Doktor bir risk yada beklemeye gerek görmüyorsa onun takdiri zaten. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına tek temenni buMakul gelmesine göre bakılmıyor bazı durumlarda her bebek 9 ay 10 gün sonra doğacak diye bı kural da yok zaten
Benim bulduğum rahatlatan tek şey yanimda su bulundurur çok küçük yudumlarla sürekli içiyordum hem temizliyor hemde nemli olunca daha az öksürük oluyor.Bunu bir hafta boyunca yaptım bana mısın demedi![]()
Sizin yaşadığınız atak gibi öksürükleri kesmeye yeterli mi bilmiyorum ama bazı boğaz pastilleri hamilelikte kullanılıyor diye biliyorum. Doktorunuza danışıp kullanımına okey alırsanız bu çok etkili bir üründür.Olmaz mı bütün tahlil tetkikler yapıldı sonucunda bir amoklavinle uğurlandım ama durmuyor şuan resmen kriz aralarında yazıyorum korkuyorum bebek içerde kasılmaktan sıkışacak diye
Malesef benimde kasilmalarim var eşim şehir dışında .annem yanımda hiç bir sekilde şuan doğum olsun istemiyorum.umarim hazırlık kasilmalaridir doğum kasılmaları değilKızlar bebeğin bası zaten kanalda 1 cm acıklıgım vardı az önce resmen bebeğin kafası çıkacak gibi asagda cok baskı agrılı sancı hissettim kalkamadım uzandıgım yerden eşimin destegi ile kalkttım adet sancısı gibi sancımda var yok arası gelip gidiyor
Griple birlikte onların hepsini yaptım yani nasıl olabilir ya bu kadar dikkat etmeme rağmen36+4 olduk +8 kilosizin nasıl
Griple birlikte mi sadece öksürük mü
Benim griple birlikte cigerlerimde var gibi hissetmiştim
Doktor taze zencefili ,limon ile kaynatıp içmemi söylemişti
Hemen topladı diye bıraktım 2 gün iyidim şimdi yine boğazımda var gibi,yine başlayacağım![]()
Çok zayıf kalmışsın amaVar var olmaz mı45 le hamile kaldım 70 kilo 36+5
![]()