- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.461
Benim doktorum da almam 38+ veya 39dan once dediSezeryan olacakları neden bukadar erken alıyorlar ki acaba 39 veya en geç 38 +4 5 gibi alsalar sorun olmadıkça
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum da almam 38+ veya 39dan once dediSezeryan olacakları neden bukadar erken alıyorlar ki acaba 39 veya en geç 38 +4 5 gibi alsalar sorun olmadıkça
40 hafta ya gebelik süresi normalde 9 ay 10 güne denk geliyor. 37 hafta sonrası miyadini doldurmuş bebek olarak kabul ediliyor haklısın ama, 38-39 arası bana da daha makul geliyorErken değil ayrıca 37 dolunca gelişim tamamlanmış oluyor neye göre erken
Teşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldumİlk hamileliğimde öksürük sorunum olmustu, bana en iyi gelen toz zencefil,bal limon karışımı. Bu karışım macun kıvamında olacak, gece baş ucuma koyuyodum kriz geldikçe azıcık ağzıma aliyodum. Deneyebilirsin. Pastilde kullanamiyoruz. Öksürük fena oluyo geceleri.
Canım benim riskli durumum olmasina rağmen sezeryan olmaz dediler normal yaoacaksin dedilerSezaryen olan arkadaslar isteğe göre mi yoksa mecburiyetten mi oluyosunuz? Bana kalsa bende isterdim ama burda mecburiyet dısında sezaryen yapmıyorlar maalesef
Benim isteğe bağlı sezaryen.Sezaryen olan arkadaslar isteğe göre mi yoksa mecburiyetten mi oluyosunuz? Bana kalsa bende isterdim ama burda mecburiyet dısında sezaryen yapmıyorlar maalesef
Çok geçmiş olsun, bu karışım iyi geliyor,daha iyi bişey ben bulamadım. Nebulzator varsa soğuk buhar da rahatlatır. Sadece serum fizyolojik koyacaksın icineTeşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldum
Türkiye de mi yasıyorsunCanım benim riskli durumum olmasina rağmen sezeryan olmaz dediler normal yaoacaksin dedilerbebeğim şuan makat geliş haftaya gittiğimde belli olacak döndüyse normal için zorluyorlar
Evet canım ama doktor sezeryanda olsan normal de olsa aynı riski taşıyorsun dedi atoni geçirdim ilk doğumda normal olmuştu o yüzden normal deneyeceğiz dedi ama sezeryanla alınmasını istiyorum en azından kontrollu bir süreç olur diye düşünüyorumTürkiye de mi yasıyorsun
Ya doktor banada suyu az kilosu az dedi baska hastaneye gittim öyle bir sey yok suyunda normal kilosuda gayet iyi dediTeşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldum
Benimde vonwilebrand faktör 8 eksikliğim var. Kanda pıhtılasma maddem yok gibi bir sey dogustan gelen bir hastalık . riskli gebeyim normal dogumda olsa sezaryende iki türlüde kanama konusunda cok risk tasıyorumEvet canım ama doktor sezeryanda olsan normal de olsa aynı riski taşıyorsun dedi atoni geçirdim ilk doğumda normal olmuştu o yüzden normal deneyeceğiz dedi ama sezeryanla alınmasını istiyorum en azından kontrollu bir süreç olur diye düşünüyorum![]()
Şuan kaç kilo boyu nasıl bi de 5 Mayıs 38.haftanız mı acabaBen kısmetse neden
Tamamdır teşekkür ederim benim 38+2 olacak tüp bebeğe göre farklı son adet tarihine göre böyle12 Nisan'da gittiğimde 2400 Gr 47 cmdi Pzt kontrolüm var tekrar 37+4 te alacak 5 Mayıs'ta
Aynısı banada dedi doktor sezeryanda olsan senin kanama riskin var dedi yoksa özele gidecektim sırf sezeryanla alınsın diye inşallah atoni yaşamam tekrardanBenimde vonwilebrand faktör 8 eksikliğim var. Kanda pıhtılasma maddem yok gibi bir sey dogustan gelen bir hastalık . riskli gebeyim normal dogumda olsa sezaryende iki türlüde kanama konusunda cok risk tasıyorum
Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı saglıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynısı banada dedi doktor sezeryanda olsan senin kanama riskin var dedi yoksa özele gidecektim sırf sezeryanla alınsın diye inşallah atoni yaşamam tekrardançok canım sıkıyor bu konu
Benim doktorum çok az ölçtü perinotolojiye yönlendirdi oda ölçtü sınırda dedi 38 i görmezsin sık sık kontrole gel dediYa doktor banada suyu az kilosu az dedi baska hastaneye gittim öyle bir sey yok suyunda normal kilosuda gayet iyi dedi
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alalım güzel hatırlayacağımiz doğum hatırlarımiz olurAllah yardımcımız olsun evlatlarımızı saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Perşembe kontrol var danisicam. Üstüne bir şey olmasın açıkta kalsın dediler o yüzden gazlı bez falan da koymuyorum.Terledikce olur o doktoruna danis gazli bez üzerine bırak değiştir sık sık.
Perşembe kontrol var bakalım sorucam cnm. Bebiş şuan iyi çok şükür solunum desteği almıyor artık şuan sadece besleme yapıyorlar oral yoldan beslenmeyi reddediyordu emzirmeye başladım. Umarım en kısa zamanda çıkarızBu kadar şiddetli olması normal mi bilmiyorum canım ya. Kişiden kişiye değişir ama benim dayanilmayacak bir ağrım olmamıştı. Druna sordun mu? Bebiş nasıl![]()
Ayenn ya hatta ben taburcu olduğum gün oturup kalkarken yürürken vs çok hafif ağrım vardı çok şükür geçti heralde dedim ama sonra şiddetlendi ağrılar iyice. Bir de felaket ödem var bileklerim odun gibi resmen ayaklarm tanınmaz haldeCanım çok normal, ben de hastanede ilk iyiydim ama eve geçince çok zorlandım yatmak kalmak eziyetti 3 4 gün toplasan 1 2 saat anca uyumuşumdur, hastanede kalçadan ağrı kesici yaptır o iyi geliyor canım. Birkaç güne toplanacaksın merak etme. Ama sizde hep yanma olmuş kullanılan malzeme farklı mı acaba
Pekmezle tereyağ kızdırın öksürüğe iyi geliyoTeşekkür ederim cevap için. Okadar kötüyümki 34+4 teyim bebeğin suyu sınırda dedi öksürükten onunla bile ilgilenemiyorum kasılmaktan bir hal oldum
Benim doktorun dediğinden anladığım sezaryende kanamanın durmama riski daha fazla, sizi o yüzden normal doğuma yönlendiriyo olabilirler.Aynısı banada dedi doktor sezeryanda olsan senin kanama riskin var dedi yoksa özele gidecektim sırf sezeryanla alınsın diye inşallah atoni yaşamam tekrardançok canım sıkıyor bu konu
Evet canım normal doğumda sezeryana göre kanama daha azmis normal doğum olarak bekliycemBenim doktorun dediğinden anladığım sezaryende kanamanın durmama riski daha fazla, sizi o yüzden normal doğuma yönlendiriyo olabilirler.