Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar hepinize merhaba. Öksürük için acil önerisi olan varmı perişan oldum antibiyotik kullanıyorum geçmiyor karnım tutulmuş bugün öksürmekten perişan oldum lütfen kesin çözümü olan yazsın
İlk hamileliğimde öksürük sorunum olmustu, bana en iyi gelen toz zencefil,bal limon karışımı. Bu karışım macun kıvamında olacak, gece baş ucuma koyuyodum kriz geldikçe azıcık ağzıma aliyodum. Deneyebilirsin. Pastilde kullanamiyoruz. Öksürük fena oluyo geceleri.

Benim 12 mayisti ama belimdeki fitiklar son 10 günü çok zor gecirmeme sebep olunca 1 hafta öne cekti o nedenle
Ayy hatırladım canım doğru yazmıştın. Sağlıkla doguralim inşallah 🙏🏻
Sezeryan olacakları neden bukadar erken alıyorlar ki acaba 39 veya en geç 38 +4 5 gibi alsalar sorun olmadıkça
Normal doğum başlama ihtimaline karşı 38den sonra çok bekletmiyorlar.

Zaten bir engel yada sorun olmadıkça öyle alıyor olamalilar 25 inde olacak benim 38+5 oluyor
Aynen aslında sorun olmadıkca 38+ larda alinmasi daha iyi olmazmiki bebeğin anne karnında geçirdiği bir gün bı haftaya bedelmis öyle okumuştum biryerde

Aynen aslında sorun olmadıkca 38+ larda alinmasi daha iyi olmazmiki bebeğin anne karnında geçirdiği bir gün bı haftaya bedelmis öyle okumuştum biryerde
39 dan sonrada risk vs artıyor diye 39+ Lara çok bırakmıyorlar ama erken alanların kesin bir nedeni yada riski vardir

39 dan sonrada risk vs artıyor diye 39+ Lara çok bırakmıyorlar ama erken alanların kesin bir nedeni yada riski vardir
Tabi ki riskli durumda olanlardan bahsetmiyorum doktor sorun olmayan arkadaş mesela gün veriyor 36. Veya 37. Haftaya sonrasında doğunca problemler yaşanıyor

Kızlar benim de dikişlerimde ağrı oluyor. Daha doğrusu çok yanma var sanki taze yaranin üstüne kolonya döküyorlar gibi yanıyor yatarken hiç sorun yok fakat ayaktayken ve otururken resmen kıvranıyorum. Hiç istirahat edemedim bebeğim de yoğun bakımda hastanede anne otelinde kalıyorum şuan ve emzirmek için sürekli git gel yapıyorum çok canım yanıyor. Bu kadar ağrı olmasi normal mi acaba ya parol da faydasız.
Canım çok normal, ben de hastanede ilk iyiydim ama eve geçince çok zorlandım yatmak kalmak eziyetti 3 4 gün toplasan 1 2 saat anca uyumuşumdur, hastanede kalçadan ağrı kesici yaptır o iyi geliyor canım. Birkaç güne toplanacaksın merak etme. Ama sizde hep yanma olmuş kullanılan malzeme farklı mı acaba

Back
X