Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bısey soracağım. Ebeyle konuştum yarın gidecegım kontrole sabah. Aç gel yatış olma ihtimaline karşı dedi .
Bende sancım yok niye yatış verilsin ki dedim oda belli olmuyor herkeste farklı bazısı gelıyor muayeneye 8 cm açıklıkla bişey hissetmıyor diyor.
Ağrılarımı söyledim tamam işte bunlar açılma belirtileri dedi.
Yarın açıklık 5cm ve üstü ise yatış verecekmiş. Böyle bişey mümkün mü yani hissetmeden o kadar açılması
Keşke öyle olsa bu kadar sanciya acıya inşallah acılıyodur benim haftaya çatı muanesi olacak dedi yatış falan demedi her Dr farklı ilerliyo demekki

Duramayacağım bir ağrı değil işte ama yine de insanı zorluyor. Bu kadar ağrıya açılmıyorsa bir de valla ne diyeyim artık alabilirler beni sezaryene 😂
Şuan ne kadar sancın var bilmiyorum ama ben hemen sancı başlayınca hastaneye kaçmıştım ikinci de

Kızlar bugün kontrol vardı doktor muayene etti hiç doğum işareti yok hiç hiç dedi 🤣 Eymen yerini sevmiş diyicem ama gelişimi de iyi değil sanırım ya ultrason yanlış ölçtü yada gerçekten bu hafta hiç kilo almamış ki çok güzel faydalı şeyler yedim hep. Geçen haftayla aynı ölçtü 2690 gram 🥺 Çok şükür ki suyum biraz daha iyi cıktı sevindim

Kızlar bısey soracağım. Ebeyle konuştum yarın gidecegım kontrole sabah. Aç gel yatış olma ihtimaline karşı dedi .
Bende sancım yok niye yatış verilsin ki dedim oda belli olmuyor herkeste farklı bazısı gelıyor muayeneye 8 cm açıklıkla bişey hissetmıyor diyor.
Ağrılarımı söyledim tamam işte bunlar açılma belirtileri dedi.
Yarın açıklık 5cm ve üstü ise yatış verecekmiş. Böyle bişey mümkün mü yani hissetmeden o kadar açılması
Belirtin ne ki canım eee açıklık varsa aç aç nasıl doğuracağım deseydin

Şuan ne kadar sancın var bilmiyorum ama ben hemen sancı başlayınca hastaneye kaçmıştım ikinci de
Ama canım ben sancıyla gittim nst Dr cikmiyo açılma yoktu yumuşama var dedi Dr böyle olunca gelme düzenli olacak dedi geceleri duramıyorum ağrıdan sürekli de gidilmiyoki herkeste böyle mi bilmiyorum ama şuanda bile sancım var oturunca başlıyor

Ama canım ben sancıyla gittim nst Dr cikmiyo açılma yoktu yumuşama var dedi Dr böyle olunca gelme düzenli olacak dedi geceleri duramıyorum ağrıdan sürekli de gidilmiyoki herkeste böyle mi bilmiyorum ama şuanda bile sancım var oturunca başlıyor
Allah yardım etsin valla ya evet ağrılarımız oluyor ama bizimkiler geçici sizinkiler sürekli oluyor ben 2 gündür evdeyim ara sıra kalkıyorum sadece karnım sertleşiyor diye dertleniyorum sizi düşünemiyorum

Kızlar ya 3 gündür fenalardayim, kuyruk sokumum fena halde ağrıyor, dün sağ kalçanın içine vuran ve adım atmama engel olan bir ağrı vardı. Bugün aynı ağrı sol tarafıma vuruyor. Öyle ağır bı iş vs de yapmıyorum. Robot süpürgeye ev süpürtuyorum. Bide kahvaltı akşam yemeği falan hazırlıyorum işte. Sizlerde böyle bir ağrı var mı ya
Bunu ben de merak ediyorum bacaklarım da ağrıyor çatı ağrısı dedikleri bu mu oluyor acava

Kızlar hepinize merhaba. Öksürük için acil önerisi olan varmı perişan oldum antibiyotik kullanıyorum geçmiyor karnım tutulmuş bugün öksürmekten perişan oldum lütfen kesin çözümü olan yazsın

Allah yardım etsin valla ya evet ağrılarımız oluyor ama bizimkiler geçici sizinkiler sürekli oluyor ben 2 gündür evdeyim ara sıra kalkıyorum sadece karnım sertleşiyor diye dertleniyorum sizi düşünemiyorum
Gerçekten Dr sezeryana alsa asla düşünmeden istiyorum

Kızlarrr mesajlara tek tek dönemedim malum taze annelik ama hepinize çok çok teşekkür ederimm rabbim hepinize nasip etsin sezeryan ağrılarım hafifledi biraz ama dikiş yerlerimde ara ara yanmalar oluyor zorluyor beni hastahane de eşim ile kayınvalidem yanımda yarın taburcuyuz inşallahh annelik çok güzel ama bir o kadar da zor bir şeymiş 🥺🤍

O yanma bende hiç olmadı canım ama arkadaşlarım da olmuştu, birde bende hastanede çok iyiydim ama eve çıkınca ağrım çok olmuştu, büyük ihtimal hastanede vurulan ağrı kesicilerden iyiydim, doktor eve parol yazmıştı onlarda fayda etmedi bana, doktorun yazabilirse başka ağrı kesici yazsın.

Kızlar benim de dikişlerimde ağrı oluyor. Daha doğrusu çok yanma var sanki taze yaranin üstüne kolonya döküyorlar gibi yanıyor yatarken hiç sorun yok fakat ayaktayken ve otururken resmen kıvranıyorum. Hiç istirahat edemedim bebeğim de yoğun bakımda hastanede anne otelinde kalıyorum şuan ve emzirmek için sürekli git gel yapıyorum çok canım yanıyor. Bu kadar ağrı olmasi normal mi acaba ya parol da faydasız.

Kızlar katıldığınız online gebelik okulu var mı? Kendimi sıfır hissediyorum, bugün de buna üzüldüm 🥺🥺🥺

Önerisi olan varsa link alırımmm

Kızlar benim de dikişlerimde ağrı oluyor. Daha doğrusu çok yanma var sanki taze yaranin üstüne kolonya döküyorlar gibi yanıyor yatarken hiç sorun yok fakat ayaktayken ve otururken resmen kıvranıyorum. Hiç istirahat edemedim bebeğim de yoğun bakımda hastanede anne otelinde kalıyorum şuan ve emzirmek için sürekli git gel yapıyorum çok canım yanıyor. Bu kadar ağrı olmasi normal mi acaba ya parol da faydasız.
Terledikce olur o doktoruna danis gazli bez üzerine bırak değiştir sık sık.

Kızlar hepinize merhaba. Öksürük için acil önerisi olan varmı perişan oldum antibiyotik kullanıyorum geçmiyor karnım tutulmuş bugün öksürmekten perişan oldum lütfen kesin çözümü olan yazsın
Canım geçmiş olsun. Kesin olmamakla birlikte domatesin üstüne bir kaşık bal döküp 5 dk sonra yemek epey iyi geliyor. Dene istersen.
Bu kadar şiddetli olması normal mi bilmiyorum canım ya. Kişiden kişiye değişir ama benim dayanilmayacak bir ağrım olmamıştı. Druna sordun mu? Bebiş nasıl ♥️

Back
X