Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bısey soracağım. Ebeyle konuştum yarın gidecegım kontrole sabah. Aç gel yatış olma ihtimaline karşı dedi .
Bende sancım yok niye yatış verilsin ki dedim oda belli olmuyor herkeste farklı bazısı gelıyor muayeneye 8 cm açıklıkla bişey hissetmıyor diyor.
Ağrılarımı söyledim tamam işte bunlar açılma belirtileri dedi.
Yarın açıklık 5cm ve üstü ise yatış verecekmiş. Böyle bişey mümkün mü yani hissetmeden o kadar açılması

Duramayacağım bir ağrı değil işte ama yine de insanı zorluyor. Bu kadar ağrıya açılmıyorsa bir de valla ne diyeyim artık alabilirler beni sezaryene 😂
Bebek kanala girmiş mi? Veya bazen görüyorum ablamda da olmustu bebege kordon dolandıgı icin asagı inemiyordu sancısı suyuda gelmişti oysa ama en son sezaryen olmustu. Bazıları kordon oldugu halde de normal doguruyo ama kordonun dolanma sayısına göre değişiyor galiba

Kızlar bısey soracağım. Ebeyle konuştum yarın gidecegım kontrole sabah. Aç gel yatış olma ihtimaline karşı dedi .
Bende sancım yok niye yatış verilsin ki dedim oda belli olmuyor herkeste farklı bazısı gelıyor muayeneye 8 cm açıklıkla bişey hissetmıyor diyor.
Ağrılarımı söyledim tamam işte bunlar açılma belirtileri dedi.
Yarın açıklık 5cm ve üstü ise yatış verecekmiş. Böyle bişey mümkün mü yani hissetmeden o kadar açılması
Acı eşiğine göre hissetme durumu degişiyor galiba . 5 cm üzeri olduktan sonra devamı aniden acılma yapabilir saatlerde sürebilir

Bebek kanala girmiş mi? Veya bazen görüyorum ablamda da olmustu bebege kordon dolandıgı icin asagı inemiyordu sancısı suyuda gelmişti oysa ama en son sezaryen olmustu. Bazıları kordon oldugu halde de normal doguruyo ama kordonun dolanma sayısına göre değişiyor galiba
Başının bir kısmı kanala girmişti Salı günü kontrolde söyledi doktorum , kordon dolanması yok özellikle sordum onu da

Halbuki okadar sıkıntıyı vefayı biz çekiyoruz bizim hakkımız isim koymak 🥺ilk kızımın adinida annesinin adını koydu konusu dahi açılsa kavgaya gireriz yine kendimi üzmek istemiyorum
Uzme kendini tamam boswer anlayissiz bu konuda belli ne yapqrsap yap cozum olmayacak o yuzden uzme kendini guzelimm🐣🐣adiyla yasasin

Biz bugun prensesimle gunesin tadini cikarttik ama smdi bas agrisindan catliyoruz 🤣🤣

Eklentiler

• Snapchat-1371266348.webp
    Snapchat-1371266348.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 78
Ay kızlar canım nasıl burger king cekiyordu az önce girdim günaha 😂 uf sürekli de yemiyoruz bişey olmaz heralde yaaa
Ben de çok yedim ama burger king değil de daha önceden bildiğim burgercilerden ve özellikle bi pizzacıdan yemişimdir baya 😬😬😬 napalım yani bu da aşermek olmuyor mu 😬

• Beğen
Reactions: kgm
Kızlar ya 3 gündür fenalardayim, kuyruk sokumum fena halde ağrıyor, dün sağ kalçanın içine vuran ve adım atmama engel olan bir ağrı vardı. Bugün aynı ağrı sol tarafıma vuruyor. Öyle ağır bı iş vs de yapmıyorum. Robot süpürgeye ev süpürtuyorum. Bide kahvaltı akşam yemeği falan hazırlıyorum işte. Sizlerde böyle bir ağrı var mı ya

Kızlar ya 3 gündür fenalardayim, kuyruk sokumum fena halde ağrıyor, dün sağ kalçanın içine vuran ve adım atmama engel olan bir ağrı vardı. Bugün aynı ağrı sol tarafıma vuruyor. Öyle ağır bı iş vs de yapmıyorum. Robot süpürgeye ev süpürtuyorum. Bide kahvaltı akşam yemeği falan hazırlıyorum işte. Sizlerde böyle bir ağrı var mı ya
Benim bacakla kasık aramda bi agri var son günlerde kasik ağrısı gibi değil ama farklı yırtılır gibi bebekler baskı yapıyor ondan oluyor ağrılar endişelenme

canim surdukten sonra masaj yaparken topak topak oluyor bazen ondan mi bahsediyorsun? Cunku o bende de oluyor bazen ve ben direkt eczaneden aliyorum. Jel yapisi yuzunden oluyor bazen. Ama sen hani urunu surdun kurudu ondan sonra soyuldu diyosan o biraz kotu ://

Canım topak topak olması da değil köpük gibi kalıyordu , gerçekten sahte ürünmüş
Göbeğim soyuldu , hafif böyle yanık gibi sızlıyor kızardı eczaneden bugün aldım losyon biraz iyi geldi

Back
X