- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.401
Kızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek kanala girmiş mi? Veya bazen görüyorum ablamda da olmustu bebege kordon dolandıgı icin asagı inemiyordu sancısı suyuda gelmişti oysa ama en son sezaryen olmustu. Bazıları kordon oldugu halde de normal doguruyo ama kordonun dolanma sayısına göre değişiyor galibaDuramayacağım bir ağrı değil işte ama yine de insanı zorluyor. Bu kadar ağrıya açılmıyorsa bir de valla ne diyeyim artık alabilirler beni sezaryene![]()
Bir süredir 70 kiloyum bu süreçte 20 kilo aldım, pazartesi doğumum var.Kızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde![]()
Acı eşiğine göre hissetme durumu degişiyor galiba . 5 cm üzeri olduktan sonra devamı aniden acılma yapabilir saatlerde sürebilirKızlar bısey soracağım. Ebeyle konuştum yarın gidecegım kontrole sabah. Aç gel yatış olma ihtimaline karşı dedi .
Bende sancım yok niye yatış verilsin ki dedim oda belli olmuyor herkeste farklı bazısı gelıyor muayeneye 8 cm açıklıkla bişey hissetmıyor diyor.
Ağrılarımı söyledim tamam işte bunlar açılma belirtileri dedi.
Yarın açıklık 5cm ve üstü ise yatış verecekmiş. Böyle bişey mümkün mü yani hissetmeden o kadar açılması
Geçen cumartesi 1 cm kadardı, kendi doktoruma da Salı gitmiştim o da açılmaya başlamış yakında gelir hazırlan demişti. Ama o heyecanla cm filan sormayı unuttum vallaCanım kaç cm açılma olduğunu söylediler mi? Baktılar mı ?
Başının bir kısmı kanala girmişti Salı günü kontrolde söyledi doktorum , kordon dolanması yok özellikle sordum onu daBebek kanala girmiş mi? Veya bazen görüyorum ablamda da olmustu bebege kordon dolandıgı icin asagı inemiyordu sancısı suyuda gelmişti oysa ama en son sezaryen olmustu. Bazıları kordon oldugu halde de normal doguruyo ama kordonun dolanma sayısına göre değişiyor galiba
Uzme kendini tamam boswer anlayissiz bu konuda belli ne yapqrsap yap cozum olmayacak o yuzden uzme kendini guzelimmHalbuki okadar sıkıntıyı vefayı biz çekiyoruz bizim hakkımız isim koymakilk kızımın adinida annesinin adını koydu konusu dahi açılsa kavgaya gireriz yine kendimi üzmek istemiyorum
Sen yine iyisin ben bi adım ötemi de göremiyomEki Görüntüle 3578591 Asla ayaklarımı göremiyorum hahahahah
Bu konu hakkinda asla knusmak iste.iyirum ahahahha 70 le vasladik 83 kiloyum canim 33.haftamin sonundayim ama agzim.oyle bir acikki anlatamam 90 la.girck gbiyimKızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde![]()
Ben de çok yedim ama burger king değil de daha önceden bildiğim burgercilerden ve özellikle bi pizzacıdan yemişimdir bayaAy kızlar canım nasıl burger king cekiyordu az önce girdim günahauf sürekli de yemiyoruz bişey olmaz heralde yaaa
Çok değişik bir kilo alma sistemim oldu 34 de kadar 61 şuanda 68Kızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde![]()
34+2’deyiz +14kgKızlar dogumlarımız yaklastı güncel kilo durumlarınız ne alemde![]()
Benim bacakla kasık aramda bi agri var son günlerde kasik ağrısı gibi değil ama farklı yırtılır gibi bebekler baskı yapıyor ondan oluyor ağrılar endişelenmeKızlar ya 3 gündür fenalardayim, kuyruk sokumum fena halde ağrıyor, dün sağ kalçanın içine vuran ve adım atmama engel olan bir ağrı vardı. Bugün aynı ağrı sol tarafıma vuruyor. Öyle ağır bı iş vs de yapmıyorum. Robot süpürgeye ev süpürtuyorum. Bide kahvaltı akşam yemeği falan hazırlıyorum işte. Sizlerde böyle bir ağrı var mı ya
canim surdukten sonra masaj yaparken topak topak oluyor bazen ondan mi bahsediyorsun? Cunku o bende de oluyor bazen ve ben direkt eczaneden aliyorum. Jel yapisi yuzunden oluyor bazen. Ama sen hani urunu surdun kurudu ondan sonra soyuldu diyosan o biraz kotu ://