- 13 Nisan 2020
- 2.702
- 5.074
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.381
Ay kızlar bugün kızımın kalan kıyafetlerini yıkadım LCW da çoraplarda 3 al iki öde vardı ve yenidoğan göre de çoraplar vardı aldım çok güzeldi bakın derim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyin iyi olduğunu söylüyorlar, entübeden çıkınca daha çok belli olur diye düşünüyorum. Amin canım aminBelki tedbir amaçlı ve daha iyi toparlaması için bekletiyorlardır. Söylediler mi bir şey?
En guzel şekilde sağlıkla kavuşacaksınız inşallah![]()
Büyük ihtimal öyle canım bizede öyle geldi, hemen toparlar da kavuşuruz artıkCanım maksimum süreyi söylemiştir muhtemelen bebişin durumuna göre bakacaklardır![]()
Ay yazıp yazıp darlamak istemiyorum ama91nana91 kuzum ne yaptın sancılarının devam ettiğini söyledin en son hiç artmadı mı ? Dr una haber verdin mi durumun nedir
![]()
Gelen giden yok kızlar, hala ağrılarım aralıklarla devam ediyor ama sıklaşmadı
Canım bence de maksimum süreyi soylemistir . Ama ozlemekte çok haklısın tabii. Sağlıcakla en kısa sürede kavuşunBüyük ihtimal öyle canım bizede öyle geldi, hemen toparlar da kavuşuruz artıkçok özlüyorum
Evet canım 1 ay 1 gün oldu küveze gireli, gün geçtikçe daha da zor geliyor, Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin, evlatla imtihan olmak çok zormuşCanım bence de maksimum süreyi soylemistir . Ama ozlemekte çok haklısın tabii. Sağlıcakla en kısa sürede kavuşunaz kaldı zaten
![]()
Aynıyız yatınca daha kötü oluyorum ayakta biraz Daha iyiyim bende sanki daha aşağı inmiş gibi hissediyorumGelen giden yok kızlar, hala ağrılarım aralıklarla devam ediyor ama sıklaşmadıgeceden beri aynı, uykusuzum. Doktor yine aynı şeyi söyledi hazırlıyor bunlar doğuma sıklaştığında doğumhaneye gel dedi
Acaba farklı bir görüş mü alsan ? Bu kadar seni zorlaması normalmiymiş ?Gelen giden yok kızlar, hala ağrılarım aralıklarla devam ediyor ama sıklaşmadıgeceden beri aynı, uykusuzum. Doktor yine aynı şeyi söyledi hazırlıyor bunlar doğuma sıklaştığında doğumhaneye gel dedi
Cok şükür inşallah daha da iyi olur her şeyHerşeyin iyi olduğunu söylüyorlar, entübeden çıkınca daha çok belli olur diye düşünüyorum. Amin canım amin![]()
Amin canım çok sağolCok şükür inşallah daha da iyi olur her şey![]()
Devlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.Acaba farklı bir görüş mü alsan ? Bu kadar seni zorlaması normalmiymiş ?
Canım kolaylıklar diliyorum. Dualarım seninle. En kısa zamanda sağlıcakla doğurursun umarımDevlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.
Çok sağ ol canım inşallahCanım kolaylıklar diliyorum. Dualarım seninle. En kısa zamanda sağlıcakla doğurursun umarım![]()
Allah kolaylık versin canım valla zor bu kadar harekete sancıya şimdiye gelmesi lazımdıDevlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.
Sağ ol canım bir şekilde gelecek bakalımAllah kolaylık versin canım valla zor bu kadar harekete sancıya şimdiye gelmesi lazımdı
Ne diyeyim inşallah bir an önce geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsınDevlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.
Bazen hastanelerde 3 gün sancı çekiyor dedikleri böyle oluyormuş demek kiSağ ol canım bir şekilde gelecek bakalım![]()
Duramayacağım bir ağrı değil işte ama yine de insanı zorluyor. Bu kadar ağrıya açılmıyorsa bir de valla ne diyeyim artık alabilirler beni sezaryeneBazen hastanelerde 3 gün sancı çekiyor dedikleri böyle oluyormuş demek ki![]()
Canım kaç cm açılma olduğunu söylediler mi? Baktılar mı ?Duramayacağım bir ağrı değil işte ama yine de insanı zorluyor. Bu kadar ağrıya açılmıyorsa bir de valla ne diyeyim artık alabilirler beni sezaryene![]()
Günlerimiz hemen hemen aynı sizinleAy kızlar bugün kızımın kalan kıyafetlerini yıkadım LCW da çoraplarda 3 al iki öde vardı ve yenidoğan göre de çoraplar vardı aldım çok güzeldi bakın derim![]()