Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay yazıp yazıp darlamak istemiyorum ama 91nana91 91nana91 kuzum ne yaptın sancılarının devam ettiğini söyledin en son hiç artmadı mı ? Dr una haber verdin mi durumun nedir 🥹

Bende merak ediyorum 91nana91 91nana91 🫣 umarım herşey yolundadır canım
Gelen giden yok kızlar, hala ağrılarım aralıklarla devam ediyor ama sıklaşmadı 🥺 geceden beri aynı, uykusuzum. Doktor yine aynı şeyi söyledi hazırlıyor bunlar doğuma sıklaştığında doğumhaneye gel dedi

Canım bence de maksimum süreyi soylemistir . Ama ozlemekte çok haklısın tabii. Sağlıcakla en kısa sürede kavuşun 🙏🏻 az kaldı zaten💐
Evet canım 1 ay 1 gün oldu küveze gireli, gün geçtikçe daha da zor geliyor, Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin, evlatla imtihan olmak çok zormuş 🥺 Amin canım teşekkür ederim 🤲

Gelen giden yok kızlar, hala ağrılarım aralıklarla devam ediyor ama sıklaşmadı 🥺 geceden beri aynı, uykusuzum. Doktor yine aynı şeyi söyledi hazırlıyor bunlar doğuma sıklaştığında doğumhaneye gel dedi
Aynıyız yatınca daha kötü oluyorum ayakta biraz Daha iyiyim bende sanki daha aşağı inmiş gibi hissediyorum

Acaba farklı bir görüş mü alsan ? Bu kadar seni zorlaması normalmiymiş ?

Devlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.
Canım kolaylıklar diliyorum. Dualarım seninle. En kısa zamanda sağlıcakla doğurursun umarım🙏🏻

Devlet hastanesine de gittim bu ağrılar için. Bana 3 dk ya 1 e düşmesi lazım dedi. Açılmaya başladığı için sancı ağrı olması normal hatta iyi olduğunu söyledi onlar da.
Allah kolaylık versin canım valla zor bu kadar harekete sancıya şimdiye gelmesi lazımdı

Back
X