Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sezaryen tahlillerini yaptıranlar benim ferritin ve demir bayağı bı yerlerde çıktı aylardır demir ilacı kullanmama rağmen sizin de öyle oldu mu hepsi bebeğe mi gitmiş gerçekten yediğim içtiğim ve bu durumda ne dedi drunuz çünkü ameliyat sırasında da kan kaybedeceğiz bı önerisi oldu mu benim kontrol pazartesi merak ettim
Tiroit ilacı ile birlikte falan kullandiysaniz doğru düzgün emilim saglamamis olabilir. bir ara ben de yaşadım onu her gün içiyordum* zerre faydası olmuyordu bunu sonradan öğrendim

Son düzenleme:
Bende bugün hastaneye gittim geldim sonra bizim evi temizlemeye geldiler biraz ayakta dolandım şimdi lavaboya girip çıktım yatağa kendimi zor attım sanki doğacak gibi aşağıda tuhaf bir his oluştu bugün karnımın üstü hep sertti zaten

Mide bulantısı ve sıcak basması 😭 kızlar mahvetti beni bu ikili. Tansiyonum normal ama bir anda geliyorlar bana resmen. Hormonlardan mıdır idrarda çıkan proteinle bağlantısı var mıdır bilmiyorum. Gebeliğin başından beri bir kere kusmamıştım bu haftaya kadar, bu hafta her gece 😭😭😭

Kızlarrr mesajlara tek tek dönemedim malum taze annelik ama hepinize çok çok teşekkür ederimm rabbim hepinize nasip etsin sezeryan ağrılarım hafifledi biraz ama dikiş yerlerimde ara ara yanmalar oluyor zorluyor beni hastahane de eşim ile kayınvalidem yanımda yarın taburcuyuz inşallahh annelik çok güzel ama bir o kadar da zor bir şeymiş 🥺🤍

Kızlar 10 gün önce falan doktora gitmiştim rutin, idrar kültürü istemişti oda geç çıkıyor diye bakmamıştım az önce baktım ürogenital flora elemanları üredi yazıyor. Bu nedir yaşayan veya bilgisi olan var mı
Normal yani bakteri vs değil. Normalde genital bölgede zaten yaşayan flora elemanları var onlar üremiş. Başka bişe yok

Back
X