Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar doktor büyük ihtimal haftaya entübeden çıkaracakmış çok mutluyum 🥹 entübeden sonra nekadar sürer ki çıkması aranızda bilgisi olan varmı?
Canım solunumunu kendi tek başına alana kadar devam eder bir hafta da sürebilir iki hafta da bir kaç günde merak etme çok az kaldı 🥰🥰🥰🥰

Endişelenme canım kolay aslında elin alışsın yaparsın. Acilde foşur foşur yıkıyoruz şiddetli gönderme yeterli 🥰🥰🥰🥰 😂😂😂😂 evet serum şeklinde olan daha iyi her zaman

coook normal canım son haftalarda alınıyor zaten alınan 😀😀😀😀 gayette tatlı olmuşsun 🥰🥰🥰🥰
Canim serum seklinde olanlar nasil? Benim aldiklarim boyle goz damlasi seklinde. Link ya da gorsel paylasman mumkun muu

Sezaryen tahlillerini yaptıranlar benim ferritin ve demir bayağı bı yerlerde çıktı aylardır demir ilacı kullanmama rağmen sizin de öyle oldu mu hepsi bebeğe mi gitmiş gerçekten yediğim içtiğim ve bu durumda ne dedi drunuz çünkü ameliyat sırasında da kan kaybedeceğiz bı önerisi oldu mu benim kontrol pazartesi merak ettim

Sezaryen tahlillerini yaptıranlar benim ferritin ve demir bayağı bı yerlerde çıktı aylardır demir ilacı kullanmama rağmen sizin de öyle oldu mu hepsi bebeğe mi gitmiş gerçekten yediğim içtiğim ve bu durumda ne dedi drunuz çünkü ameliyat sırasında da kan kaybedeceğiz bı önerisi oldu mu benim kontrol pazartesi merak ettim
Canım benim ferritin 3 hemoglobin de 10 du geçen ay baktirmisim ama ben kabızlık yaptığı için sadece bir ay ara vermiştim bı aydır kullanıyorum kullanırken aç karnına koca bir bardak portakal suyu ile alıyorum ilacı iki hafta içinde 11 olmuştu değerim bide bol bol kuru üzüm keçi boynuzu falan yedim limonla inşallah 12 falan olmuştur şimdi

Benim de 19’a dusmustu, ebe bi surup onermisti o 10 gunde 35’e cikarmis. Ebe demisti suruplar daha iyi arttiriyo diye. Doktoruna onu da sorabilirsin.

Yinede iyi ilerledin dedi doktorum. Normal canım benim hemoglobin değerim 13.6 ydı gebelik öncesi bende demiri düzenli kullanıyorum ona rağmen 11.5 suan normal dedi doktorum. Aslında sınır altında
Ferritinim de düşük d vitaminim de düşük 😀😀😀 kullandığım hiç bişe benim için değil yani 🥹🫣😀
Kırmızı et tüket bu sürede canım bol protein

Canim
Yinede iyi ilerledin dedi doktorum. Normal canım benim hemoglobin değerim 13.6 ydı gebelik öncesi bende demiri düzenli kullanıyorum ona rağmen 11.5 suan normal dedi doktorum. Aslında sınır altında
Ferritinim de düşük d vitaminim de düşük 😀😀😀 kullandığım hiç bişe benim için değil yani 🥹🫣😀
Kırmızı et tüket bu sürede canım bol protein
[/QU
Canım sen hemşiresin degilmi bişey sorcam sana bu kandan değilde parmaktan demire bakılabiliniyirmus varmı öyle bişey sürekli kan vermek istemiyorum bugün arkadaş söyledi de

Kızlar ödemim yoktu son 2 haftaya kadar simdi ise bacaklarım ellerim hep sis doktor corap yazıcam giy dedide hic giymekte istemiyorum almadım o yüzden. Aslında yürüyüste yapmıyorum tuza falan dikkat etmiyorum onları yapmadıgım icin mi böyle sistim cünkü her hamile kadında ödem olmuyor galiba . bol su iciyorum su ödemimi azaltmıyo ama

Back
X