Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ya çok uyuduğum için sanırım kalkınca başım dönütor sersem gibi oluyorum o da çok iyi bir şey değil 🥺
Herkesde farklı olur gebelim süreci aslında bak uyurum ama sırt ağrısı var bende de gece muhakkak uyanıyorum Ağrıdan çok uykum varken yatamiyorum

Herkesde farklı olur gebelim süreci aslında bak uyurum ama sırt ağrısı var bende de gece muhakkak uyanıyorum Ağrıdan çok uykum varken yatamiyorum
Sırt ağrım 1-2 gündür başladı ama ben sanırım o ağrıya alışkınım önceden de benim sürekli belim ve sırtım ağrırdı çünkü

Kızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.

Kızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Kolay atlatırsın inşallah bu süreci 🥹

Sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Herkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırız🤲🏻 Ben de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Her bebek aynı olmaz canım benim oğlum çok hareketsizdi ama bu yerinde durmuyo

kızlar benımde sabah kontrolum vardı 35+1 im nst ye girdim sancı var dedı bebek az hareket edıyor su iç bişeyler ye bıda gır dedı .allahtan sancı ve hareketler düzelmişti yoksa doğuma alcaklardı.haftaya cagırdı yıne zmanında gelsın bebişler sağlıkla inşallah..bi panık oldum anlatamam..hazırlıksız gıtmıstım.ama ben sancı falan hıssetmıyorum
Sancın ne kadar çıktı ki canım?benimde cuma gunu sancım çıktı ama bebek cok hareketliydi..bu hafta biraz sakinledi hareketleri

Sancın ne kadar çıktı ki canım?benimde cuma gunu sancım çıktı ama bebek cok hareketliydi..bu hafta biraz sakinledi hareketleri
bilmiyorumkı baktımda anlamadım aynen son gunler hareketlerı daha az sankı bıde sırt ustu yatmıstım nst deilk girdiğimde,ikicide sola yattım bişelerde yıyınce kendıne geldı

Hadi gözün aydın canım açılma varsa inşallah devamı gelir bende Perşembe gidicem bakalım sancı çıktımı alttanmi bakti

Hadi gözün aydın canım açılma varsa inşallah devamı gelir bende Perşembe gidicem bakalım sancı çıktımı alttanmi bakti
Sancı çıkmadı yine her zamanki gibi 😂 evet alttan baktı parmakları ile rahim ağzını kontrol etti. Bebek sağda yatarken sağına yat iyice kanala yerleşsin dedi

Masallah tontisimeee hadi bakalm arkadasim saglikla🐥🐥

Back
X