- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.481
Amin canım çok teşekkür ederimOyy kıyamam kuzucuğa az kalmış o zaman ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok teşekkür ederimOyy kıyamam kuzucuğa az kalmış o zaman ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Ayy maşallah kuzucugaBen iyiyim canım ama bebiş daha çıkmadı, herşey yolunda gidiyor Bi sıkıntı yok, doktor yakın zamanda entübe den çıkaracağını söyledi. 2175 oldu kilosudün gittik benim sesimi duyar duymaz hep ağlıyor hiç dayanamıyorum
birde çok hareketli oradaki hemşirede buradaki en hareketli bebeklerden demiş eşime
karnımda da çok hareketliydi sıpa
Amin teyzesi AminAyy maşallah kuzucugaYerim onuuu. Az kaldı annesi. Yakindir alıp eve götürmen
![]()
MaşallahBen iyiyim canım ama bebiş daha çıkmadı, herşey yolunda gidiyor Bi sıkıntı yok, doktor yakın zamanda entübe den çıkaracağını söyledi. 2175 oldu kilosudün gittik benim sesimi duyar duymaz hep ağlıyor hiç dayanamıyorum
birde çok hareketli oradaki hemşirede buradaki en hareketli bebeklerden demiş eşime
karnımda da çok hareketliydi sıpa
Çok güzelÇikolata yaptırdım![]()
Evet Benım de dün poposu kaburgalarımdaydı resmenn. Bas aşağı gelmiş ama popoyu çok dayıyor yukarı doğruNormal galiba değil mi zaten ne zaman midem öyle olsa bebek üstte oluyor
Dikiş alındı artık istediğini yap canım ilişki önrrmediler mi Bi de göğüs ucu uyarmada yardımcı oluyormuş öyle okumuştum başta korktuğumuz için sonradan da bişey yapamıyoruz da orası ayrı meseleKızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen
Artık yapsam bir zararı olmaz değil mi? Yürüyüş squat vs
Ya burda yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece doktor tavsiyesini söyleyeyim günde 1 saat yürüyeceksin normal doğum ıstiyorsan hemen başla dedi bunu söylediğinde 34 buçuk haftaliktimKızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen
Açılma var mı diye baktılar mı yoksa nst ye bakarak mı söyledilerkızlar benımde sabah kontrolum vardı 35+1 im nst ye girdim sancı var dedı bebek az hareket edıyor su iç bişeyler ye bıda gır dedı .allahtan sancı ve hareketler düzelmişti yoksa doğuma alcaklardı.haftaya cagırdı yıne zmanında gelsın bebişler sağlıkla inşallah..bi panık oldum anlatamam..hazırlıksız gıtmıstım.ama ben sancı falan hıssetmıyorum
Canım bulunduğum yerde yaptırdım ben güvenemedim internette çikolatasıni beğenmeyen çok fazlaydı burda çikolatanın tadına baktım öyle yaptırdımÇok güzelya bende sipariş verdim 2nisanda araya bayram girdi ama hala kargoya vermemişler sinirlerim bozuldu ya . Bıde büyük bir sayfa arkadaşlarım felan hep sipariş verdi sorunsuz geldi. Buda Benım şansım mı anlamıyorum. Yoğunluk var bugün vermeye çalışacağız deyip duruyorlar
Bence olmaz, zaten yürüyüş hep öneriliyor. Bugün hamile platesi yaptıran bir hoca squatı 30 lu haftalarda bile yapabilirsiniz yazmış. Ben yapmadım yine de erken olur diyeKızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen
Ben yaptıramadım henüz ama hazır madlen mi alsam kahve dünyasının çikolatasını alıp kendim paketleyip mi yapsam bilemedim. Tek başıma hiçbir şeye yetişemiyorum artık.Canım bulunduğum yerde yaptırdım ben güvenemedim internette çikolatasıni beğenmeyen çok fazlaydı burda çikolatanın tadına baktım öyle yaptırdım![]()
Amin canım çok sağolMaşallahen kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah.
![]()
Aslında biraz enerjim.olsa bende kendim yapmak isterdim ama o enerji maalesef bende yokBen yaptıramadım henüz ama hazır madlen mi alsam kahve dünyasının çikolatasını alıp kendim paketleyip mi yapsam bilemedim. Tek başıma hiçbir şeye yetişemiyorum artık.![]()
Aynen öyle . İlişki evet ama ben annemlerdeyım eşim yanımda değil cumartesiye kadar annemlerde kalacağım merkezde doktorum burda diye. Göğüs ucu uyarmayı nasıl yapacağımDikiş alındı artık istediğini yap canım ilişki önrrmediler mi Bi de göğüs ucu uyarmada yardımcı oluyormuş öyle okumuştum başta korktuğumuz için sonradan da bişey yapamıyoruz da orası ayrı mesele
Evet şimdi çıkacağım yürüyeceğimYa burda yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece doktor tavsiyesini söyleyeyim günde 1 saat yürüyeceksin normal doğum ıstiyorsan hemen başla dedi bunu söylediğinde 34 buçuk haftaliktim![]()
Benım de dikiş var diye yattım hep dikiş alındı şimdi hareket edeyim dedimBence olmaz, zaten yürüyüş hep öneriliyor. Bugün hamile platesi yaptıran bir hoca squatı 30 lu haftalarda bile yapabilirsiniz yazmış. Ben yapmadım yine de erken olur diye![]()