- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.541
Sağ ol canım inşallahMasallah tontisimeee hadi bakalm arkadasim saglikla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım inşallahMasallah tontisimeee hadi bakalm arkadasim saglikla![]()
Evet daha çok psikolojik etkileniyoruz maalesef ama eziyet etmeyin kendinize o kadarPsikolojik olarak rahat edemiyorum yatınca sol tarafıma yatmak zorunda hissettiğim için
Ah o kaburga agrisi yokmu baska bir derdim yok ama korkunc hir kaburga agrm var resmen ayaklarini agzimdan cikarticak evladmBenimde aynı canım poposu tam kaburgalarımda bazen çok canım yanıyo
Maşallah canımKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Beni hep sola yatırarak aldılar nstye o da etkilemiş olabilir bencebilmiyorumkı baktımda anlamadım aynen son gunler hareketlerı daha az sankı bıde sırt ustu yatmıstım nst deilk girdiğimde,ikicide sola yattım bişelerde yıyınce kendıne geldı
Agrın devamlı mı canım?benim çoguna akşamları birde sabahları oluyoAh o kaburga agrisi yokmu baska bir derdim yok ama korkunc hir kaburga agrm var resmen ayaklarini agzimdan cikarticak evladm![]()
Sırt üstü bende çok uyanıyorum maalesefEvet daha çok psikolojik etkileniyoruz maalesef ama eziyet etmeyin kendinize o kadaruyuşur yani belli bi süreden sonra. Ben gece kaç kere döndüğümü hatırlamıyorum bile. Bazen sırt üstü bile uyanıyorum.
Teşekkür ederimMaşallah canımkalmamış senin artık
kolaylıkla saglıkla kucagına alırsın inşallah
![]()
Doktor zaten yanlış bi pozisyonda olsanız rahatsız olup uyanırsınız diyo. Ben o yüzden çok da problem etmiyorum. Bu arada bende hiç bebek hareketinden uyanmadım. Gündüz de uyuyorum gece de. Plasentası ön duvarda benim ufaklığın ondan da olabiliyormuş. Veya doktorum bana ağrı eşiğin yüksek ondandır dedi.Sırt üstü bende çok uyanıyorum maalesef![]()
Açılman kaç cm olmuş canım? En son 1 cmdi değil mi?Bu arada gece çok sancım olduğunu söyledim bunlar hazırlık sancıları dedi ve olmasının iyi olduğunu söyledi doktor. Cumartesi günü beni acile koşturan sancı muhtemelen açılmayı başlatmış. Aynı şiddette ve sıklıkta geçmeyen sancı olursa direkt doğumhaneye gel dedi![]()
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Çok şükür hersey yolunda Suanlık sık sık emziriyorum az az sütüm geliyo
Canım gözün aydın, sağlıcakla büyüt inşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok![]()
Maşallah canım, sağlıkla büyütMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok![]()
Çok teşekkür ederimCanım gözün aydın, sağlıcakla büyüt inşallah![]()
Maşallah de nazar etme kendineTuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorum![]()
Ay valla onu heyecandan sormayı unuttumAçılman kaç cm olmuş canım? En son 1 cmdi değil mi?
Ay maşallah çok sevindimÇok şükür hersey yolunda Suanlık sık sık emziriyorum az az sütüm geliyo
Ay iyi çok şükür, sevindim. Benim de en büyük korkularımdan biri hazırlıksız yakalanmakyok bakmadılar alttan nst den söyledı ama heralde yalancı sancı falandır 2ciye gırdıgımde nst ye duzelmıstı ama ıyı korktum hazırlıksız gıttım dıye