Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Herkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırız🤲🏻 Ben de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye

Selam kızlar şöyle hızlıca okumaya çalıştım birikenleri bugün 2 kişi doğum yapacakmış sanırım. Güzel haberleri bekliyoruz 😍😍🙏🙏
Herkes nasıl benim artık ayaklar kaburgalar iyice baskı yapmaya başladı 🤦🤦

Herkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırız🤲🏻 Ben de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
İlk bebeginmi canım benim ilk gebeliğim de hareketleri bu gebeliğim kadar şiddetli hissetmedim

İlk bebeginmi canım benim ilk gebeliğim de hareketleri bu gebeliğim kadar şiddetli hissetmedim
Evet canım ilk gebeliğim. çok şükür gündüz hareketleri hissetmede bir sıkıntı yok ama uyurken ya uykum çok mu ağır bilmiyorum hiç uyandıracak kadar olmadı

Bazen iç karın küçük olur hareketleri yavaş hissedildir benim ilk gebelikte. İç karin genişledi tabi daha rahat hissediyorum diye düşünüyorum

Dönem dönem öyle olabiliyor endişelenmeyin. Ben bazen 1/2 saat uyku ile haftaları geçiriyorum bazen sizin dediğiniz gibi gece ve gündüz gözümü açamıyorum 😊 en konforlu olanı uyumak bu arada 😂

Merhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yok 🧿😍

Kızlar gynofem kullanan var mı ? Dr um mantarın var diye verdi ok kullandım ama kaşıntı başladı ilaçtan önce kaşınma yoktu yan etki mi acaba iyileşiyor diye mi bilemedim. Sizde de oldu mu ?

Back
X