Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
günaydın benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım sezeryana gün verecek heyecanlıyım. bizim bebiş 2 hafta önden gidiyordu hep doğum haftasını etkiler mi acaba
bebeğin 2 hafta önden gitmesi galiba gerçek gelişimini etkilemiyormuş yani ciğer gelişimi vs haftasında kalıyormuş diye biliyorum

Kızlar günaydın
Nasıl değişik bir geceydi
Ağrı yok
Sadece baskı vardi gece,sonra gecmisti
Ama gece öyle kötü uyandım ki his olarak
Sabahta yine öyle oldu
Doğum yaklaşıyor diye mi acaba anlamadım 😔
Simdide adet sancisi gibi agri var yine
Doktor buna yalancı sancı dediği için dikkate almıyorum ama gergin karnim

Günaydın kızlar doğum yapicak arkadaşlar sanırım şuan sezarydeker belkide doğmuştur 🥲 son gunlerdeyiz ben çok sabırsızim biran önce bitsin de alıyım kucağıma ❤️

bebeğin 2 hafta önden gitmesi galiba gerçek gelişimini etkilemiyormuş yani ciğer gelişimi vs haftasında kalıyormuş diye biliyorum
Bende öyle biliyordum canım geçen biri buraya şey yazdı bebeği 1 hafta önden gittiği için bebeği 37. haftada alacaklarmış diye bende bi acaba dedim

Kızlar günaydın
Ağrı yok
Sabahta yine öyle oldu
Günaydın, gece bildiğin vajinam yırtıldı yırtılacaktı. Eşim elini koydu kasıgıma o bile panik oldu sürekli gidelim dedi. Tam olarak kafası kasığımda değil de daha aşağıda vurdukça pubiste hissediyorum başını.
Zor bir geceydi. Öğlen kontrole gidicem umarım az kalmıştır gelmesine artık cidden zorluyor .

Kızlar günaydın
Ağrı yok
Sabahta yine öyle oldu
Düzenli değilse öyle diyorlar baskı da aşağıda olduğu için kendini gerdikçe oluyordur bir an önce perşembe olsaydı içerde ne oluyor öğrenirdik

Günaydıın, benim de dün gece sanki aşağıya indi bebek. Hareketleri daha aşağıda hissediyorum bu sabah. Bakalım hayırlısı, kasılma filan pek hissetmedim dün bugün ufak ufak oldu.

Ay doğuran arkadaşlarımızdan yakında güzel haberleri alırız inşallah, çok merak ettim onları da 😊

Günaydın, gece bildiğin vajinam yırtıldı yırtılacaktı. Eşim elini koydu kasıgıma o bile panik oldu sürekli gidelim dedi. Tam olarak kafası kasığımda değil de daha aşağıda vurdukça pubiste hissediyorum başını.
Zor bir geceydi. Öğlen kontrole gidicem umarım az kalmıştır gelmesine artık cidden zorluyor .
bir avazda kurtul canım inşallah sağlıkla kavuş bebişine

Günaydıın, benim de dün gece sanki aşağıya indi bebek. Hareketleri daha aşağıda hissediyorum bu sabah. Bakalım hayırlısı, kasılma filan pek hissetmedim dün bugün ufak ufak oldu.

Ay doğuran arkadaşlarımızdan yakında güzel haberleri alırız inşallah, çok merak ettim onları da 😊
Dün gece ilk defa bu kadar aşağıda kafasını hissettim ben de . Tekmeliyordu karnımı, her tekmede kafası kemiklerimi zorladı resmen elime geldi dolgun dolgun ilk defa bu kadar canım acıdı 🤕

Kızlar günaydın
Ağrı yok
Sabahta yine öyle oldu
Bende de öyle canım. Yalancı diyorlar . Aralıkları 2,3 dkya düşmeden dikkate almıyorlar . Dinlenince gecıyor mu senin

Back
X