- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.701
Sırt üstü ve yan yatırma konusunda da galiba farklı görüşler var. Bize hastanede sırt üstü yatırın, kendisi kafasını çevirir demişlerdi. Öyle de olmuştu. Hatta şimdi baktım biraz detaylı kaynaklara girmedim, sırt üstü yatırın diyor. Tabi dik pozisyonda.Babynest konusmussunuz hic kullanmadigim birsey hediye gelmisti yani bize uymadi acikcasi elim gitmedi evin icindebabybjorn ve kendi yataginda uyuttum hep zaten surekli ev gezmesi olmamisti pandemiydi. Reflu yatagi da cok kullanisliydi bizim acimizdan cunku cok kusuodu asla asla sirt ustu yatirmayin kotu tecrubem var evde tekken katlanan kuvettende coook memnundum hic kendi kendine kapandigi falan olmadi filenin ustune yatirip yikiodum guvenli sekilde hep kendim yikadim kizimi da sadece katlanan kovasi cok kotuydu.
Takip ettiğim bir doktor instagramda önermem yazmıştı bir soru cevapta. Aslında kafa kısmı hafif eğimli gibi.Kızlar şu yataş junoyu doktoruna soran oldu mu? Çok kullanışlı duruyır ama aynı zamanda doktorların önermediği de söyleniyor kararsız kaldım
Ben sırt üstü yatırıp kafasını bazen sola bazen sağa çevirdim. Sürekli takip ettim ilk zamanlar tabii..Sırt üstü ve yan yatırma konusunda da galiba farklı görüşler var. Bize hastanede sırt üstü yatırın, kendisi kafasını çevirir demişlerdi. Öyle de olmuştu. Hatta şimdi baktım biraz detaylı kaynaklara girmedim, sırt üstü yatırın diyor. Tabi dik pozisyonda.
Benim tavsiyem sürekli aynı yöne yan yatırmamak. Tortikolis gibi boyun eğriliği sorunları olabiliyor.
Ben sordum olumsuz birşey söylemedi. Aldım geldi biraz şüphelerim var ama yeni doğum yapan 2 arkadasım 3 ay boyunca sadece bu yatagı kullandıklarını söylediler. İkinci el baktım ama 1200 filan temizleri 700 tl için sıfır aldım sonra satarız dolaptanKızlar şu yataş junoyu doktoruna soran oldu mu? Çok kullanışlı duruyır ama aynı zamanda doktorların önermediği de söyleniyor kararsız kaldım
Valla cocugum uc yasinda problem yasamadim kafasi da duzgunSırt üstü ve yan yatırma konusunda da galiba farklı görüşler var. Bize hastanede sırt üstü yatırın, kendisi kafasını çevirir demişlerdi. Öyle de olmuştu. Hatta şimdi baktım biraz detaylı kaynaklara girmedim, sırt üstü yatırın diyor. Tabi dik pozisyonda.
Benim tavsiyem sürekli aynı yöne yan yatırmamak. Tortikolis gibi boyun eğriliği sorunları olabiliyor.
Hastanede doktorlar gerekli bilgilendirmeyi yapar. Ben zaten size söylemedim, buradaki arkadaşlar için paylaştım tek yöne yatırmama durumunu. Bilmeden bu şekilde yatırıp, tortikolisle uğraşan çok insan var. Yorumumu küçümsemeyin.Valla cocugum uc yasinda problem yasamadim kafasi da duzgunhep ayni pozisyonda yatirmadim tabi ki ama zaten biz yuzustune donduk bir sure sonra onu da onermiyorlar normalde ama cocuk rahat edicegi pozisyonu buluyor. Tek bir dogru yok yani ciddi reflu yasadik kusmadan boguluyodu sirt ustu yatarken bir anda bir daha yatirmadim o yuzden
Yok estf siz de bilginizi aktariyorsunuz haddim degil kucumsemekHastanede doktorlar gerekli bilgilendirmeyi yapar. Ben zaten size söylemedim, buradaki arkadaşlar için paylaştım tek yöne yatırmama durumunu. Bilmeden bu şekilde yatırıp, tortikolisle uğraşan çok insan var. Yorumumu küçümsemeyin.
Ay yok estağfirullah olur muBende olma taraftarıyım dediğin gibi herşeyin zararı var yediğimiz yiyeceklerin bile yan etkileri var sonuçta ve kimsenin özellikle canıma kasti olacağını düşünmüyorum en ufak bıçak kesiğine yada terlik giyerken paslı bişeye çarptığımda bile oldum aşıları küçükken ayağıma cam batmıştı sağlık ocağı ile evimiz adım olarak hesaplarsam doktorun odasına kadar 30 adım yoktur bile ama annemler kendileri çıkarmaya çalıştı hep zedeleyip parça bıraktı şuan bile üşüyünce yada çok yürüyünce sızlıyor ayak altım siğillerle doldu 3 yıl onları geçirmekle uğraştım 5 yaşlarında yüzüme parkta salıncak değdi elmacık kemiğinde çökük oldu ve et koptu dikişe bile götürmediler ve tetanoz yapmadıkları için hep mikrop kapıp yüzümde çok kötü sivilcelenme oldu şimdi annemle ablamdan kurtulmusken kendi kararımı veriyorken bebişimi onların dedikleriyle tehlikeye atamam tek dozda olsa yaptırırım diye düşünüyorum
Ay ne dolmuşum içimi döktüm kafanızı şişirdim
Soğuktandır. Oda sıcaklığında normale döner. Veya elinize alıp sürünce sıcaklıkla.Kızlar bagder sipariş etmistim geldi cok sert soğuktan mı öyle olmuş yapısı mı böyle acaba
Antibiyotik ovülüm dün bitti. Şu ped kargoda yolda. Bunu da denerim ama teşekkürlerBuraya yazdıktan sonra teyzemle konuştum. Kekik kaynatıp suyunu pamukla sür iki üç gün hemen geçer dedi. Dünden beri yapıyorum şu an bütün belirtiler durdu. Belki işinize yarar
Normalde içmek de çok fazla şeye iyi geliyormuş ama internette hamilelikte tüketilmemesi gerekenlerde başı çekiyor maalesefAntibiyotik ovülüm dün bitti. Şu ped kargoda yolda. Bunu da denerim ama teşekkürlerkekiği içmeyi çok severim kesin çok canım çekecek
Diş ağrısını atlatıp gribi hafiflettikten sonra idrar enfeksiyonunu coşmuş bulduğum bı günde bunu söylemen süper oldu Allah razı olsunBuraya yazdıktan sonra teyzemle konuştum. Kekik kaynatıp suyunu pamukla sür iki üç gün hemen geçer dedi. Dünden beri yapıyorum şu an bütün belirtiler durdu. Belki işinize yarar
Adaçayı ve kekik nasıl canım çekiyor muhtemelen yasak diye daha da cazip geliyorNormalde içmek de çok fazla şeye iyi geliyormuş ama internette hamilelikte tüketilmemesi gerekenlerde başı çekiyor maalesefher bulduğunu kaynatıp içen ben yüzüne bakamadım çaylarımım
Tuvalette sürüp Bir dk kadar bekletip kurulamanız gerekiyor. Ben dün sabahtan beri 8-10 defa yaptım. İl sürdüğümde hemen bir akıntı geldi sonrakilerde azaldı zaten. Bugün sabah kesildi kaşıntı da akıntı da bir günde aşırı etkisini gördüm umarım size de etki ederDiş ağrısını atlatıp gribi hafiflettikten sonra idrar enfeksiyonunu coşmuş bulduğum bı günde bunu söylemen süper oldu Allah razı olsun
İyi de yapmışsın içini dökmekle. Aileden çekenler olarak toplanıp terapi günü yapsak iki sene yine bitmez travmaları. İçin nasıl rahat ediyorsa onu yapmalısın, arkandayım valla. Koronadaki gibi deneği olduğumuz aşıları değil de tetanoz gibi bütün olası yan etkileri test edilmiş aşıları yaptıracağım ben de. Doktor ne derse oBende olma taraftarıyım dediğin gibi herşeyin zararı var yediğimiz yiyeceklerin bile yan etkileri var sonuçta ve kimsenin özellikle canıma kasti olacağını düşünmüyorum en ufak bıçak kesiğine yada terlik giyerken paslı bişeye çarptığımda bile oldum aşıları küçükken ayağıma cam batmıştı sağlık ocağı ile evimiz adım olarak hesaplarsam doktorun odasına kadar 30 adım yoktur bile ama annemler kendileri çıkarmaya çalıştı hep zedeleyip parça bıraktı şuan bile üşüyünce yada çok yürüyünce sızlıyor ayak altım siğillerle doldu 3 yıl onları geçirmekle uğraştım 5 yaşlarında yüzüme parkta salıncak değdi elmacık kemiğinde çökük oldu ve et koptu dikişe bile götürmediler ve tetanoz yapmadıkları için hep mikrop kapıp yüzümde çok kötü sivilcelenme oldu şimdi annemle ablamdan kurtulmusken kendi kararımı veriyorken bebişimi onların dedikleriyle tehlikeye atamam tek dozda olsa yaptırırım diye düşünüyorum
Ay ne dolmuşum içimi döktüm kafanızı şişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?