Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum, aşk dediğin aynı evin içine girene kadar. 3 gün sonra adamdan nefret edenlerle dolu KK. Adam iyi eğitimli iyi bir aileden geliyo, görgülü, güçlü, yakışıklı karizmatik, benim için çok önemli kriterler bunlar.

İyi bir aileden mi geliyor? Görgülü mü?
İyi aileden kastınız eli kolu uzun olması ise evet.
Ama konudaki kayinvalide profili, kayinvalide adayının oğlu ile muhabbeti falan asla iyi ve görgülü bir aile olmadıklarının kanıtı.
Bu ailede konu sahibi olsa olsa altın kafeste bülbül olur. Maddi olarak rahat yaşar, belki bazı işleri de daha kolay hallolur. Ama böyle bir aileye bulaşmak zorunda değil rahat bir hayat yaşamak için.

İyi bir aileden mi geliyor? Görgülü mü?
İyi aileden kastınız eli kolu uzun olması ise evet.
Ama konudaki kayinvalide profili, kayinvalide adayının oğlu ile muhabbeti falan asla iyi ve görgülü bir aile olmadıklarının kanıtı.
Bu ailede konu sahibi olsa olsa altın kafeste bülbül olur. Maddi olarak rahat yaşar, belki bazı işleri de daha kolay hallolur. Ama böyle bir aileye bulaşmak zorunda değil rahat bir hayat yaşamak için.
Olabilir belki de siz haklısınız, bilemem.

Bu gerçekten zor bir karar, aileden yana huzursuzsun ve avukatlık eskisi kadar kolay para kazanılan bir iş değil. Bu genç yaşta evlenme derdim ama önemli olan hangi yolun senin hayrına olacağı, işte onu bulmak. Cıvıl cıvılsın gezmek eğlenmek isteyeceksin romantizmi aşkı da deli dolu yaşamak isteyeceksin bunlar hepsinden önemli bu adamla bunları yaşayabilecek misin bunu düşün. Kv adayın senin de çalışıp hakim savcı olmanı istemiş bu güzel bişey. Sevgilin sana ters konuşursa sen de onu terslersin zamanla korkun geçer ezdirmezsin kendini. Bu yaşta bir adamın yaşanmışlıklarının olması normal bu konuda eşit değilsiniz bu sana adil gelmediği için öfkeleniyorsun ama bu açıdan sen ondan üstünsün öyle düşün. Onun da sana karşı üstünlükleri var iyi değerlendir herşeyi. Hakkında hayırlısı olsun.

Henüz 22 yaşında olmasanız yorumum farklı olabilirdi… ancak gerçekten istediğiniz böyle bir ömür mü?? Hiç denemeden? Yaşlı ve hala annem annem diyen bekarete takık, kendisindem 15 yaş küçük gencecik kadınla daha gözü açılmadan ‘temiz’ şekilde evlenmek isteyen, kendisinin onlarca ilişkisi olmuş, yeri gelince bağırıp bastıran bir adamla evlenmek mi?? Bu zihniyeti iyi tanırım ben.

Çok şey kalacak içinizde. Acabalar olacak. Kesinlikle ayrılırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X