- 28 Ocak 2021
- 3.062
- 2.065
- 83
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.301
Maalesef canim ben surekli hastaneye gidip kontrol etmek zorundayim mesela o bile yipratici ehliyetim olsa arabayla 30dk giderdim tramvayla 1bucuk aaat suruyordevlet hastanelerinde perinatolog randevusu bulmak imkansız gibi birşey helede büyükşehirde
Ben devletten aldim ayin 23ne. Tam 20+3 falan oluyorum gittigimdeKızlar selam umarım herkes iyidir. Detaylı ultrason için randevu oluşturan var mı ? Ben 17. Haftadayım bugün randevu için yazdım doktoruma galiba 18-23 haftalar arası yapılıyor. Devlette veya özelde detaylı ultrasona ne kadar ödüyorsunuz bilginiz var mı ?
Ben mhrs aldim, sabah saatlerinde 10 gibi randevuler aciliyor o sekilde hazirlayip, tam 10da aciyorum randevu buluyorumdevlet hastanelerinde perinatolog randevusu bulmak imkansız gibi birşey helede büyükşehirde
Çok geçmiş olsun. En azından evde dinlenme imkanın varsa çok iyi. Bol bol meyve ve bal içinde zencefil çörekotu çok iyi geliyor. Bende iki gündür öyleyim. Ama mecbur ise de geliyorum. Yıllık izinlerimi ve raporlari doğum sonrasına kullanabilmek için. Nane limon içiyorum o biraz boğazı rahatlatıyor. Ama en büyük kurtarıcım bal zencefil çörek otuÇok teşekkür ederim, sizede geçmiş olsunAllah hepimizin yardımcısı olsun ve acil şifalar versin inşallah
Amin canım inşallah.Çok şükür gözüm aydın, hep güzel haberlerle ilerlesin süreç inşaallah
Her hastane isleyisi farkli galibaBen devletten aldim ayin 23ne. Tam 20+3 falan oluyorum gittigimde
Bende 12.haftamda 19 şubata randevu verdiler direk devlet hastaneainde 22+3 e denk geliyor benimdeHer hastane isleyisi farkli galiba
Bizim burada doktor ulturasona yonlendiriyor orada sira varsa veriyorlar
Perinatolojiye alan vs acmiyorlar
Ya ne guzel maalesef burada sistem oyle degilBende 12.haftamda 19 şubata randevu verdiler direk devlet hastaneainde 22+3 e denk geliyor benimde
Aa sanirim oyle, benim 2liyide detayliyida perinatoloji kaydi acmisti.Her hastane isleyisi farkli galiba
Bizim burada doktor ulturasona yonlendiriyor orada sira varsa veriyorlar
Perinatolojiye alan vs acmiyorlar
Banada 2li temizse, 3luye 4luye gerek gormeyip yapmadilar mesela 3 doktorda yapmadiUclu tarama kan sonucum cikmis dun 2haftaya cikar dediler 2 gune sonuc cikti
Risk sifir cikti cok sukur
1,33 alti gosteriyor degeri -1,10 cikmis-
Masallah bugun konuda cok aktifim
Çok değişik sistemleri varmıs normalde cogu hastane erken haftalarda randevu veriyorYa ne guzel maalesef burada sistem oyle degil
Haftaici veya diger hafta gittigimde tekrar bakip ona gore ozele karar veririm sanirim
Cunku suan 17 hafta bitecek c.tesi 18haftaya girmiş oluyorum geriye 4bucuk hafta kaliyor denk gelmezse sansima
Stres oldum ya
Selam ben aldım biberon emzik avent aldım. Bepanthol pişik kremi sepamed sampuan göğüs pedleri gibi skt uzun olan şeyleri alıyorum . Doğum izne ayrılmadan tamamlamak istiyorum .Kızlar e bebekte phlips ürünlerşnde indirim var bilginiz olsun. Bir de emzik alacağım avent. Ek olarak şuan biberon ve alıştırma bardağı da alayım mı?
İkilide temiz cok sukur bian dalginlikla ben kabul ettim yoksa detayliya gircektimBanada 2li temizse, 3luye 4luye gerek gormeyip yapmadilar mesela 3 doktorda yapmadi
Bu haftalarda garip seyleri aserme basliyormusKızlar ben normalde hiç içki içen biri değilim ama inanılmaz anason kokusu geliyor burnuma şaka gibiyim resmen. Annem kardeşimdede aynı olmuş . Bugun doktora sordum anasonlu çay iç dedi çok istersen . Çok şaşkınım sanki sürekli biri yanımda rakı içiyor gibi kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?