Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Fetal dna da sonuc olumsuz bir durumda olsa ne yapacaksiniz? Yasal sureci gecmis bir durum oluyor sonuçta.
Ben hic fetal dna dusunmuyorum daha da stres olurum diye
Yasal süre geçmiş oluyor evet ama test yapılınca sonuca göre doktor aileye sonlandırma hakkı tanıyor die biliyorum yasal süre herhangi bir sorun yokken sonlandırılan süreyi kapsıyor

Kızlar günaydın 6+6 oldum bugün ve geceden beri şiddetli gaz sancısı çekiyorum affedersiniz. Yaşayan var mı bu durumu

Ya benim ilk regl gecikme zamanı vardı hatta kabızdım belirti olarak sonra geçmişti sımdı tekrar başladı bildiğin içimde sancı gibi geziniyor cok rahatsız etti. Denicem canım teşekkür ederim
Ben de yasadim hâlâ yasiyorum😅 insani bezdiriyor maalesef
Hormonlar degisiyor her sey oluyor ister istemez
Bana kayisi hosafi ertesi gun etki etti ama gaz konusunda aksamina rahatlatmisti faydasi olur inşallah 🥰

Kızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktım 🤣 ama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-4 aylık gibiyim .
Canımm Aycaa çok sevindimm her şeyin yolunda olmasına :KK200::KK200::KK200:
Kayıplar hepimizi çok üzdü gerçekten bu süreçte.
3 ay olana kadar sanırım olan yada olmayan tüm belirtilere stres olacağız bende mesela 2 gün bulantı oldu hafif sonra geçti stres oldum neden geçti diye :halay: Garip bir ruh hali herkeste :anneadayı:

Ya benim ilk regl gecikme zamanı vardı hatta kabızdım belirti olarak sonra geçmişti sımdı tekrar başladı bildiğin içimde sancı gibi geziniyor cok rahatsız etti. Denicem canım teşekkür ederim
Benimde öyleydi üşütmüşsün cnm ayağını sıcak tut

9+1 im yağa hiç başlamadım zaten ilk hamileliğimde baya çatlamıstım o kadar sürdügüm halde bence o kısım biraz genetik. Fetal dna ya da ikili test düşünmüyorum ben negatif bişey duyarsam hamileliğim zehrolur ki yüzde yüz dogruluk payı da yok ama eşim yaptıralım diyor 10. Haftanın sonuna doğru doktora gideceğim doktora danısacağım
Merhaba , fetal dna nın %99,9 doğruluğu var. Bende kararsızım ama yaptırırsam fetal dna yaptıracağım . Kesin e yakın olduğu için

Bende 9+1 oldum . 13 kasımda randevum var. Doktor herşey yolundaysa o gün kanı aldırırsın dedi .Fetal dna için .10+4 olacak beklesem mi 11 inci haftanın sonuna dogru mu aldırsam diyorum
Maşallah siz ilerdesiniz 🌸 Bana dr 10ıncu haftadan sonra yaptır daha çok belli olur demişti ama bilemiyorum 11+ da yaptırcam bende ay sonu 🤗

Ben de yasadim hâlâ yasiyorum😅 insani bezdiriyor maalesef
Hormonlar degisiyor her sey oluyor ister istemez
Bana kayisi hosafi ertesi gun etki etti ama gaz konusunda aksamina rahatlatmisti faydasi olur inşallah 🥰
Ya iki haftadır ilk defa bu kadar şiddetli oldu valla bezdim tüm gece 😂 kuru kayısı var evde onu yicem de dünden itibaren mide bulantılarım başladı su anda da felaket bulanıyor bebek yapcaz diye yaşadıgımız semptomlara bak 😂

Ya iki haftadır ilk defa bu kadar şiddetli oldu valla bezdim tüm gece 😂 kuru kayısı var evde onu yicem de dünden itibaren mide bulantılarım başladı su anda da felaket bulanıyor bebek yapcaz diye yaşadıgımız semptomlara bak 😂
Oyy yeriz bebelerimizi butun belirtileri yasayalim saglikla olsunlar 🥰

X