- Konu Sahibi elektroforez
- #24.101
Peki sana demiş miydi doktor bebek önden gidiyor diyeekmek azcık yanii azcıık yiyorumm sadece sabah 1 dilim. Meyve gün de tek 1 tane yanında mutlaka ya yoğurt ya da kefirlee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sana demiş miydi doktor bebek önden gidiyor diyeekmek azcık yanii azcıık yiyorumm sadece sabah 1 dilim. Meyve gün de tek 1 tane yanında mutlaka ya yoğurt ya da kefirlee
Neyi nasıl söyleyeyim ki ben 6kere ölçüyorum. Bir buçuk aydır bu illetle savaşıyorum. Diyet yapıyorum insülin kullanıyorum benim durum karışık baya Öğlen ve akşam açlık ve tokluklarım tamamen düzeldi. Sabah açlıklarım yüksek sadece 99-100-94-98 şeklindeydi bu hafta. Sabah öğle ve akşam Tokluklarım 120lerde, öğlen ve akşam açlıklarım 87lerde seyrediyor.Senin kaç çıkıyor şekerin hepimizin ortak derdi
Hem diyet hem insilün mü Allah yardımcınız olsunNeyi nasıl söyleyeyim ki ben 6kere ölçüyorum. Bir buçuk aydır bu illetle savaşıyorum. Diyet yapıyorum insülin kullanıyorum benim durum karışık baya Öğlen ve akşam açlık ve tokluklarım tamamen düzeldi. Sabah açlıklarım yüksek sadece 99-100-94-98 şeklindeydi bu hafta. Sabah öğle ve akşam Tokluklarım 120lerde, öğlen ve akşam açlıklarım 87lerde seyrediyor.
Olsun kuzum dert etmeyelim çünkü gerçekten aşacağız bunu, inanıyorum. Üzülme. Bebeklerimiz hiç etkilenmeden doğuralım. Rabbim beterinden korusun bizi ve herkesin evladınıekmek azcık yanii azcıık yiyorumm sadece sabah 1 dilim. Meyve gün de tek 1 tane yanında mutlaka ya yoğurt ya da kefirlee
ben de nasıl bitmesini istiyoruuumm bizim de sınavımız bu sanırım.
Anladım canım yarın dahiliyeye gitcem bakalım ne diyecek.Aynısı vardı bu saydıklarının hepsi bende işte canım Aksef 500 işe yaramadı Agumentin 1000 başladık. Bence bir tık artırmak gerekiyor ilacı.
Açlık kaç normal peki . Doktorum 95altı dedi ama bazen benim de sınır oluyor . 12.haftada nasıl öğrendin kendin ölçüyor muydun aradaKızlar şeker bende de var. İlk geceliğine cıkmıştı ama ben de kaldı resmen gitmedi. Simdi yine hamile olunca insülin başladım. Sabah 3 dilim ekmek yersem 170 falan çıkıyor 140 falan normal korkmayın. Ben 12. Haftadan beri mücadele ediyorum. Endokrin takıpliydim ama bıktım gitmekten bıraktım. Hatta bazen 200 ü geciyor. Bazen canım cekiyor poğaça kek yiyorum. Eger şekeriniz cıkarsın hemen yürüyün. Yürümek düşürüyor hemen.
Aşırı hareketleniyo genelde ama acitmiyo geçen bi ara aciyodu ama hareket etmese de konumlandigi yerden dolayiydi sanırım ertesi gün geçti çünküBugün bu bebe benim canımı acıtıyor baya hareketleri sertleştiiii, sizin de öyle mi?
Doktor normal kan tahlili istemişti detaylı prda cıktı. İlk gebeliğimde olduğunu söylemiştim. Açlık ilk baslarda cık yüksekti 130 falan. İnsülin kullansam bile diyet yaptım 6 kilo verdim hala alamadım kilo. Ama bebeğin kilosu iyi. Suan aylık 103 105 cıkıyor 100 e kadar normalAçlık kaç normal peki . Doktorum 95altı dedi ama bazen benim de sınır oluyor . 12.haftada nasıl öğrendin kendin ölçüyor muydun arada
Kaçınca haftadasınız ve kilosu kaç bebeğinizin bana da hep iyi dedi bakalım bi dahaki kontrolde ne diyecekDoktor normal kan tahlili istemişti detaylı prda cıktı. İlk gebeliğimde olduğunu söylemiştim. Açlık ilk baslarda cık yüksekti 130 falan. İnsülin kullansam bile diyet yaptım 6 kilo verdim hala alamadım kilo. Ama bebeğin kilosu iyi. Suan aylık 103 105 cıkıyor 100 e kadar normal
29+2 de gitmiştim. 1500 gram dedi. Kilosu iyi dedi ben de sekerden mi Coke dedim yok şekerden olsa suyun da çok olurdu dedi. Sağlıklı bekleniyorsun o yüzden dedi. Suanda 29+6 yım. Sizin bebiş kac gramdıKaçınca haftadasınız ve kilosu kaç bebeğinizin bana da hep iyi dedi bakalım bi dahaki kontrolde ne diyecek
26+2de gitmiştim ben de 966gr demişti bana da kilo ve su iyi demişti29+2 de gitmiştim. 1500 gram dedi. Kilosu iyi dedi ben de sekerden mi Coke dedim yok şekerden olsa suyun da çok olurdu dedi. Sağlıklı bekleniyorsun o yüzden dedi. Suanda 29+6 yım. Sizin bebiş kac gramdı
26+6 28 haftaya uyumluydu sorun yok dedi doktor. Suyum falan da normalllPeki sana demiş miydi doktor bebek önden gidiyor diye
Evet düzelecek her şeyOlsun kuzum dert etmeyelim çünkü gerçekten aşacağız bunu, inanıyorum. Üzülme. Bebeklerimiz hiç etkilenmeden doğuralım. Rabbim beterinden korusun bizi ve herkesin evladını
Ben de 140larda çıkınca ödüm patlıyor bebeğe zarar veriyorum diyeKızlar şeker bende de var. İlk geceliğine cıkmıştı ama ben de kaldı resmen gitmedi. Simdi yine hamile olunca insülin başladım. Sabah 3 dilim ekmek yersem 170 falan çıkıyor 140 falan normal korkmayın. Ben 12. Haftadan beri mücadele ediyorum. Endokrin takıpliydim ama bıktım gitmekten bıraktım. Hatta bazen 200 ü geciyor. Bazen canım cekiyor poğaça kek yiyorum. Eger şekeriniz cıkarsın hemen yürüyün. Yürümek düşürüyor hemen.
İncia aldım şampuanBebek şampuanı yağı ve losyonu ne aldınız acaba? Mustela ecowell ve mamaaura arasında kaldım
Evet canim arada yine oluyor aka su an mide yanmalarim cok artti resmen kulaklarimdan bile alev cikiyorSeninde başlarda çok bulantın vardı değilmi
Nasıl oldun geçtimi tamamn
Oyle olmasina sevindim canim cunku asla gecmedi en basindan beri ne denesem ne yapsam gecmiyorBugün dr ile görüştüm enfeksiyon için. korkacak bi durum yok bu vakitten sonra. enfeksiyonun bebeğe zarar verecek zamanları geçti gitti dedi. bundan sonra enfeksiyon sana zarar verir sadece bebekle ilgili bi korkun olmasın dedi. idrar tahlili verdim tekrar bende
Şampuan ve yağı dalin ve mustela aldım iki çeşit yani. Pişik kremi bephantol. Losyon almayı düşünmedim hiç gerekli mi kiBebek şampuanı yağı ve losyonu ne aldınız acaba? Mustela ecowell ve mamaaura arasında kaldım
Bebek yagi hergun kullaniliyormu pek bilgim yoktaŞampuan ve yağı dalin ve mustela aldım iki çeşit yani. Pişik kremi bephantol. Losyon almayı düşünmedim hiç gerekli mi ki
reklamdeğil