Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erken değil mi kaç haftalıkBen badem yağı ve Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım baya çıktı gobecik
9+1 ama goguslerim cok sistigi icin goguslerime surmeye basladim :) bazilari 3. Aydan itibaren gobegede surun diyoDaha erken değil mi kaç haftalık
Bende 9+1 oldum . 13 kasımda randevum var. Doktor herşey yolundaysa o gün kanı aldırırsın dedi .Fetal dna için .10+4 olacak beklesem mi 11 inci haftanın sonuna dogru mu aldırsam diyorumBen 9+1 kizlar hic bu haftada olanlar varmi :)) 2li test yaptiran veya
Gobegim 2 haftadır baya çıktı, 8+3 daha.Daha erken değil mi kaç haftalık
Hiçbirşey yapmayacagım allah ne derse o olur . Fakat önden bilmek hazırlıklı olmak isterim.Ben çok panik yapıyorum doktorum bile gel istediğinde kalp atısını dinleteyim diyor . Kaybım pldugu için böyle bir korku oluştu. eğer bu testi yaptırmazsam hep onu düşüncem birazda ondan yaptırıyomFetal dna da sonuc olumsuz bir durumda olsa ne yapacaksiniz? Yasal sureci gecmis bir durum oluyor sonuçta.
Ben hic fetal dna dusunmuyorum daha da stres olurum diye
Benim de var kaybim hepimizin sureclerinde mutlaka bir kayip varHiçbirşey yapmayacagım allah ne derse o olur . Fakat önden bilmek hazırlıklı olmak isterim.Ben çok panik yapıyorum doktorum bile gel istediğinde kalp atısını dinleteyim diyor . Kaybım pldugu için böyle bir korku oluştu. eğer bu testi yaptırmazsam hep onu düşüncem birazda ondan yaptırıyom
Cok sevindim canım sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba bende bugün keseyi gördüm çok şükür
İyi geliyor mu fark var mıBen trendyoldan she butter aldim bir de bio oil yagini aldim, sabah birini gece birini kullaniyorum
Benim kilodan kalma göbekte var ayıptır söylemesi 76 kilocuğum da şimdide 6+6 olmasına rağmen ben fark görüyorum şimdiden el atmak istiyorum ablam bebek yağı kullanmış ama onun derisi elastikmiş çatlağı zaten yokmuş ben ödem tutsam çatlıyorum ve ablam kuru cilt tipine sahipken ben yağlıyım ona rağmen kolar bacaklar göbek bel çevresi hepsi paramparça hem onları iyileştirecek hemde yenileri önleyecek bişey kullanmak istiyorum ama ne kullanmam lazım bilmiyorumBen badem yağı ve Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım baya çıktı gobecik
Benim şimdiden uçları yanıyor acıyor beyaz ince deri atıyor iyi gelecekse bende başlarım erken ama yapacak bişey yok çamaşır giyemiyorum zaten atlet değse bile tahriş olup acıyor9+1 ama goguslerim cok sistigi icin goguslerime surmeye basladim :) bazilari 3. Aydan itibaren gobegede surun diyo
Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır
Ahh o kadar iyi anlıyorum ki seni canım. Daha rahime düşünce annelik iç güdüsel başlıyor. Zor süreçleri atlatıp haraketleri hissetmeye başlasak biraz daha rahatlarız sanırımBenim de var kaybim hepimizin sureclerinde mutlaka bir kayip var
Allahim simdi ki yavrumuzu korusun
Ben de panik biriyim fetali yaptirsam daha da panik olurum galiba
Suan ben de mesela bugun kendi kendime kurdum kalp atisi mi yok niye bugun boyle gergin hissediyorum diye bu his gecti ama yarın doktora gidecegim